Přejít na výpis diskuzí
Průměrné PC je na engine EA Sports Ignite prý příliš slabé
18.6.2013 | Aleš Smutný
226 příspěvků
-
Asi tak. Moj odhad je, ze sa dost mylia vo svojich odhadoch - a ako suvisi UT s tym, ze novy engine neutiahnu PC, tak to je mimo mojho pochopenia.
-
Ani nepřehání ... Tam se cucá z prstu co to jde. (reaguju na ten DDW .. článek sem nečetl.)
-
Testováno na 27' monitoru.Tam budeš mít trošku míň FPS než na 22' monitoru :)
Jinak řečeno ve Full HD na 27' a 22' monitorech budou FPS rozdílná. -
No jestli to spíš není tím, že HW vývoj co se výkonu týká zpomalil ... když teď člověk bude kupovat každý rok nové PC tak ten rozdíl ve výkonu bude celkem malý.
Druhá věc, jestli to taky nesouvisí s konzolema ... že se HW firmy zaměřují na spotřebu a na teploty místo výkonu. -
Právě naopak ještě jsem na něho hodnej a slušnej.
-
Přeháníš.
-
+1
-
Protože admin toho plátku je lhář, manipulátor s fakty a člověk, který by neměl měl ani jednoho čtenáře.
-
Podle mě teď stačí tak jednou za 4-5 let hodit nové železo:)
-
Paradoxně té nutnosti nevylepšovat PC každý rok pomáhají konzole. Pak ty hry na PC mají často podobné nároky a když už, tam je něco navíc (grafický efekt apod), tak lze vypnout nastavit a jede to pořád dobře.
Taky bych dodal, že velká výhoda jsou modifikace. -
Přesně!!! geforce 9600gt byla zastaralá už při fifě 11 a 13 jede bez problémů..
To hovoří samo za vše. Kdo se trochu vyzná tak prohlášení od EA ke absolutní nesmysl. -
Tak kdyby se porovnávala konzole za 10k vs. PC za 10k tak určitě.
Bohužel si jak EA tak ani zdejší diskutéři neuvědomují, že ve finále vyjde multifunkční PC tak za 20k lépe jak konzole.Co se výkonu a grafiky týče.
Ono PC za 20k + originálky vyjde ve finále co se peněz týče nastejno s třeba PS4 + originálky,
Co ušetříš na konzoli ztratíš na originálních hrách, které jak všichni vědí vyjdou o 1/3 dráž.
Bláboly o tom jak si člověk musí pc upgradovat každý rok nebo dokonce podle blbců půl rok už dávno neplatí.
Kdo stojí o "exkluzivní" hry na konzole má však jasno.
Já jakožto hráč strategií a RPG her také :) -
Ne, zase jsi to nepochopil, jen reaguju na to tvy "minus pro me = EA je spravna firma".
Smajra boze, to neni tak tezky. -
Preco? Nieco mi uslo?
-
Hej Konami, tady máte moje peníze.
-
neděkuj....zaplať *3*
-
Jak ukázalo letošní E3, konzolové hry není problém pustit i na PC. Však on to brzy nějaký nadšenec prolomí.. a pak si rád fifu stáhnu a zahraju. Next gen verzi bych koupil, ale když o mé peníze nestojí, nebudu jim je vnucovat.
-
Nejvýdělečnější díl CoD MW III...Lidé jsou s prominutím tupci a proto hry pro tupce se prodávají nejlépe (ano mám doma 4 hry z univerza CoD, ale ty jsou naprosto o něčem jiném než o 4 hodinovém boji s nepřáteli s IQ sádrových trpaslíků za cenu více než šílenou)
-
Možná to vyloženě tak udělali, aby to šlo na PC co nejhůře a pak mohli kecat jak je PC srajda, když tam nejde sport.
Zajímavé, že i na levném stroji, jde Arma 3 a pod hry s DX 11 efektema, které snad konzole ani nemají. Ale simulací, vlajících trenek fotbalisty za běhu to prostě nezvládne no... -
Taky doufám, že co nejvíc lidí jim to prostě nekoupí. Ovšem nevěřím tomu :/