Přejít na výpis diskuzí
Průměrné PC je na engine EA Sports Ignite prý příliš slabé
18.6.2013 | Aleš Smutný
226 příspěvků
-
Překlad z reklamštiny. Nechce se nám s tím sr@t a doděláme to až bude čas. Na letošek to nestihneme, takže si trhněte pedálem, kornouti.
-
Kdyby aspoň opravili ten starej engine. U FIFY by stačilo znemožnit bugování v Ultimate teamu(platí jen pro PC) a hned by jim v účtárně naskákali jiný čísla z prodeje FIFA points a seasson tickets... Takhle zase vyjdou "jen" nový soupisky. Stejně si ale koupím FIFU kvůli Ultimate teamu a Be a Pro online. EA sází na to, že nemá v podstatě žádnou konkurenci, alespoň teda co se fotbalu týče, protože PES je ve spoustě věcech pozadu(Já nepřekousnu absenci licencí a celkově mi to přijde takový...nesympatický).
-
Od EA je to proste len drist. Mile EA uz teraz vlastni stroje , ktore su schopne rozbehat ten vas smiesny engine vrlke mnozstvo potencionalnych zakaznikov na PC. Momentalne mate pocet zakaznikov na novych konzolach pre next gen 0, aka bude pdnetracia pri launch, ked Europa tradicne asi najdolezitejsi trh pre fifu bude zase na poslednom mieste, som naozaj zvedavy. A vy dufate, ze Vam tito hraci, z ktorych si robite idiotov kupia tu vasu srajdu na starom engine tak to ste na omyle. Akoby povedal publisher PES.... Good job EA ;-)
-
hmm zajimave.. muj starej quad asi pujde do kopru.. sakra neee
-
Jde o tezi, že hrubý výkon PC se nerovná výkonu konzole ve vztahu ke hrám. A to fakticky, ne jenom kvůli nedostatečné optimalizaci. Samozřejmě si to cucám z prstu, protože tomu moc nerozumím, ale když budu tlumočit lidi z různých tech fór, tak konzole by měly být ke hrám uzpůsobenější i třeba díky lepší propustnosti pamětí apod. To by pak znamenalo, že prostě nelze přímočaře srovnávat parametry obou HW.
Jako laikovi mi to dává smysl, protože s takovým Zaklínačem 2, vyvíjeným primárně na PC, měla moje předchozí sestava co dělat, zatímco později vyšlá Xbox360 (a ten je na papíře totální sh*t) verze byla bezproblémová a rozhodně nebyla oproti PC verzi nijak zvlášť hnusnější (Naopak, jestli si dobře vzpomínám, tak byla chválena jako nejlépe vypadající port). -
samozrejme je to od EA zcela pitoma uvaha, protoze jim nejak nedochazi...mozna dochazi a jenom proste lzou...ze spolu s konzolema prijdou dalsi narocne PC hry a spousty lidi si koupi nove PC
-
Dva imbecilove pod sebou ... hmmm. Tak jo, predvedete mi, jak na AMD do sktA (protoze to je 10+let stara platforma za tech +- 15k) a ... gforce 4 (protoze to je 10let stara grafarna) rozjedete wowko se soucasnym patchsetem.
-
V cem na tom bude konzole za 15k (neb to bude realita nasich koncin) lip? V tom, ze cena je bez zobrazovadla? Kdezto u PC se vetsinou bere, ze je v cene i monas? Za 15k postavis minimalne stejne vykony PC jako je ta konzole, spis lepsi, protoze konzole musi resit chlazeni => mene vykone komponenty. Moje PC pri full load papa neco ke 400W. Ano, kdybych ho postavil dneska, tak pri stejnym vykonu to mozna bude o 100W min ... co myslis, kolik W si tak muzou dovolit chladit v ty pidikrabce?
-
Tard se projevil ... tak zaklinac v 800x600 na konzoli vypada uzasne, to je fakt, predevsim kdyz mas HD zobrazovadlo ...
Fakt chci videt, jak do konzole naladujes velmi prumernou grafarnu v cene kolem 5k .. s jejim dvouslotovym chlazenim. A k tomu jeste odpovidajici CPU ... s 2kG hliniku na nem ... a samo, odpovidajici 500+W zdroj, kterej to uzivi ... a to vsechno do krabky 10x10 cm.
Mimochodem, mam tu vedle sebe "prenosnou grafickou stanici" - je to "notes" ... v cene 80k .... vazi to neco k 10kg.... a na baterku to prezije cca 15 minut. Hrat se na tom +- da, nikoli v plnych detailech, ale vetsinu her netreba nijak zvlast omezovat. Topi to primo pekelne. -
Jenže to není o složitosti samotné registrace. Většina běžných lidí, kteří nejsou HC aktivními hráči jako my, nemá o Steamu ani páru a není to jen záležitost ČR. V tomhle má Jejdásek pravdu.
-
Ono te pak potesi, ze ti ten levny zdroj vypali celej zbytek toho levnyho stroje ... a to se vyplati ... ;D
Ja nejsem tak bohat, aych si mohl kupovat podobne levne smejdy, a stejne jako jini, mam zdroj (kteryzto prezije nekolik PC) za cca 3k, case cca za 5k (neb taktez prezije nekolik obmen HW) ... a tak podobne. Samo, na druhou stranu si vazne nebudu kupovat titan, protoze platit priplatek 20k za 5% vykonu navrch ... -
lol ...
-
A kde mas zobrazovadlo ...
-
Nejsou trosku lepsi PC, jsou hodne spatny PC ... sak se podivej do svyho stroje ... a popremejslej, jak bys totez namackal do krabky 10x10 ... ty plosnaky mozna ... ale jak bys to chladil? A neboj, zadny uzasny megatechnologicky skok se nekona.
Proste ten vykon to mit nemuze, protoze by se to nedalo chladit. -
Souvisi to spis s nulovou konkurenci a nulovym vyvojem - mam doma pekne starej stroj ... a na vykonu bych obmenu poznal zcela nepatrne.
-
Predevsim ... cena PC se uvadi prevazne vcetne zobrazovadla, kdezto konzole bez zobrazovadla. Pokud ma nekdo doma telku za 20k .... a k tomu si koupi konzoli za 10 (ale ty novy spis taky za 20k) ... tak je to totez (financne) jako PC za 30-40k ... a to uz je velmi slusne nabusenej stroj.
-
Hlavně, že už nechtějí být nejhorší firma vůbec...
-
To že ty jsi pako, co se rádo přizpůsobuje průměrným, to není můj problém Jejdásku. A kvůli uvažování lidí jako ty si mnou společnosti ruce. Proč dělat hry nadprůměrné, ať už graficky, příběhově atd. když se najdo s prominutím dost hlupáků, co se spokojí s průměrným....
-
To ty máš problém pochopit psaný text Jejdásku...Mraky? Kupní sílu? Nenech se vysmát. Takový člověk je z pohledu trhu naprosto nezajímavá postava, co za hru utratí ročně do 5000. Sám jsi psal, že kupuje hry až ve slevě, teď si pořídil PS3 a má zastaralé pc. Pro koho je tento člověk zajímavý? Pro trh jsou zajímaví tí, co kupují na 5000, kupují hry v dny či týdny vydání za plnou cenu atd. Ten tvůj "tatík" je nezajímavá osoba z pohledu trhu, kdy pomalu každý druhý puberťák utratí víc peněz za hry než on. A mimochodem moje 10ti letá neteř si dokázala sama zprovoznit Steam. To taky vypovídá o tom jaký je tvůj kolega negramot....Takže doporučuji číst pořádně, co ostatní píší, budeš zase jinak za hlupáka....
-
Nejsi pro me retard,proto jsem to dal do uvozovek. Jde o to,ze castecne souhlasim, ale je nesmysl se prizpusobovat slabsi generaci.