Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LuckyBaal
    Hlavně, že už nechtějí být nejhorší firma vůbec...
  • Tak kdyby se porovnávala konzole za 10k vs. PC za 10k tak určitě.
    Bohužel si jak EA tak ani zdejší diskutéři neuvědomují, že ve finále vyjde multifunkční PC tak za 20k lépe jak konzole.Co se výkonu a grafiky týče.
    Ono PC za 20k + originálky vyjde ve finále co se peněz týče nastejno s třeba PS4 + originálky,
    Co ušetříš na konzoli ztratíš na originálních hrách, které jak všichni vědí vyjdou o 1/3 dráž.

Bláboly o tom jak si člověk musí pc upgradovat každý rok nebo dokonce podle blbců půl rok už dávno neplatí.
    Kdo stojí o "exkluzivní" hry na konzole má však jasno.
    Já jakožto hráč strategií a RPG her také :)
    • Predevsim ... cena PC se uvadi prevazne vcetne zobrazovadla, kdezto konzole bez zobrazovadla. Pokud ma nekdo doma telku za 20k .... a k tomu si koupi konzoli za 10 (ale ty novy spis taky za 20k) ... tak je to totez (financne) jako PC za 30-40k ... a to uz je velmi slusne nabusenej stroj.
    • Veskoslav
      Podle mě teď stačí tak jednou za 4-5 let hodit nové železo:)
    • Keyz
      Paradoxně té nutnosti nevylepšovat PC každý rok pomáhají konzole. Pak ty hry na PC mají často podobné nároky a když už, tam je něco navíc (grafický efekt apod), tak lze vypnout nastavit a jede to pořád dobře.

Taky bych dodal, že velká výhoda jsou modifikace.
      • walltar
        No jestli to spíš není tím, že HW vývoj co se výkonu týká zpomalil ... když teď člověk bude kupovat každý rok nové PC tak ten rozdíl ve výkonu bude celkem malý.

Druhá věc, jestli to taky nesouvisí s konzolema ... že se HW firmy zaměřují na spotřebu a na teploty místo výkonu.
        • Souvisi to spis s nulovou konkurenci a nulovym vyvojem - mam doma pekne starej stroj ... a na vykonu bych obmenu poznal zcela nepatrne.
  • Aha, aha, takže kdyby Crytek spekuloval s touto logikou, tak by asi Crysis v roce 2007 nevyšel, protože to soudobé počítače na vysoké detaily nezvládaly, GTA IV by rovněž vlastně nemělo vůbec vyjít, a ani takový Doom 3. Oukej, jsem z toho malinko jelen. Ne ne, v tom bude spíš to, že pro EA Sports je, byla, a vždy bude hlavní platformou konzole, z ní mají největší zisky, PC vždy tvořilo menšinu, tak proč se zabývat s verzí, která nebude mít takový odbyt, a zbytečně do toho přelévat peníze?! Je to prostě jen kalkul, protože pokud to nedokáží naprogramovat pro PC, tak to jsou s prominutím hňupy a ne programátoři... (možná na tom ale něco bude, R* se s GTA IV taky pochlapili... už jsem někdy zmínil, že jsem GTA IV rozjel plnohodnotně až v roce 2011? *1*
  • Zajímavé že na sérii Crysis mají PC všichni silný dost :D :D
  • Taky mi to nedávalo smysl. Ale pak jsem si uvědomil, že to psal člověk z EA, a hned mi to docvaklo. Oni jsou experti na svádění své neschopnosti na jiné, v tomhle případě naprosto tragická optimalizace je chyba platformy, na kterou se rozhodli vykašlat. EA, challenge everything :-D
  • Ano ano co ten pablb řekl je úplná konina , ale zase na druhou stranu to dává stejný smysl jako že nemůžou vydat modovací nástroje pro Battlefield 3 protože by byli příliš složité a modeři by je nepochopili *1* . Takové výroky od EA by nás měli přestat překvapovat.
  • BelaJBB
    Hmm... Ako by ste PC komunite ako obchodník slušným spôsobom povedali, že na kvalitný port pre ňu nemáte ani chuť, ani čas, ani preniaze ?
    • Veskoslav
      Myslím, že u EA se slovo slušný považuje za hodně zvrácené a sprosté slovo;)
  • mám takový podprahový pocit, jako by se EA pc hráčům snažilo už delší dobu něco sdělit, dobře EA, chápu, myslím že je to vzájemné
  • No co chlapci od pro evo sa potesili.;-)
  • Veskoslav
    A mimochodem EA bude vyžadovat Origin u nové Fify. Tudíž další důvod to nekoupit:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit