Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    Tak pokud tam počítají kancelářské šitky, je to možné.
    • Viktor_H
      Mám to chápat tak, že mu nevěříš? Já nejsem zrovna "tech geek", takže to ber spíš jako dotaz. Existuje nějaký jiný důvod, proč moje nové PC nevydrží z herního hlediska 6 let (dejme tomu, že to bude cyklus příští generace konzolí), než malý zájem vývojářů o optimalizaci? Vždyť to přece nemůže být jen o tom.
      • smejki
        rozveď post a možná ho pochopím (chlastám od oběda mojito, tak mě omluv). Ale jinak se dotýkám jen definice průměrného PC, která tu záměrně chybí.
        • Viktor_H
          Jde o tezi, že hrubý výkon PC se nerovná výkonu konzole ve vztahu ke hrám. A to fakticky, ne jenom kvůli nedostatečné optimalizaci. Samozřejmě si to cucám z prstu, protože tomu moc nerozumím, ale když budu tlumočit lidi z různých tech fór, tak konzole by měly být ke hrám uzpůsobenější i třeba díky lepší propustnosti pamětí apod. To by pak znamenalo, že prostě nelze přímočaře srovnávat parametry obou HW.

Jako laikovi mi to dává smysl, protože s takovým Zaklínačem 2, vyvíjeným primárně na PC, měla moje předchozí sestava co dělat, zatímco později vyšlá Xbox360 (a ten je na papíře totální sh*t) verze byla bezproblémová a rozhodně nebyla oproti PC verzi nijak zvlášť hnusnější (Naopak, jestli si dobře vzpomínám, tak byla chválena jako nejlépe vypadající port).
      • Moje 8 let stare herni PC je stale jeste na hrani zcela vpohode ... pravda, nestalo 15k. Ale realne, nemam moc duvodu ho menit ... mohlo by byt vic ramky (mam 8G), mohl by bej o fous rychlejsi CPU (mam 4jadro) ... a ponekud vykonejsi grafarna (ta jedina by se trochu projevila, nejnovejsi gamesky si na full uz nepustim).

Rek bych, ze ten stroj odpovida soudobymu prumeru. A rek bych, z je o dost vykonejsi ... nez "nextgen" konzole.
  • Nebudeme se stresovat, PES 2014 to jistí. Snad se povede *14*
  • samozrejme je to od EA zcela pitoma uvaha, protoze jim nejak nedochazi...mozna dochazi a jenom proste lzou...ze spolu s konzolema prijdou dalsi narocne PC hry a spousty lidi si koupi nove PC
  • Ok, zlepsili radikalne engine - chvalyhodne, zoptimalizovali na dva systemy, ktere ted budou mit lauch - rozumne. Bohuzle dzungli pc proste nestacili otestovat na dostatecnem mnozstvi kofiguraci - Jak dlouho trvalo, nez se na PC zacaly objevovat porty 1:1 z konzoli minule generace a defakto i predminule? Pokud si vzpominam, tak na zacatku cyklu to byla dost bida, vizualne o generaci zpet, stabilita nula, vykon tragicky - nove enginy proste s sebou nesou takove drobne problemy - Bohuzel ten pindulak z EA zvolil slova opravdu nestastne... Je to holt byrokratickej pablb, kterej nemuze rict, ze za to muze EA, a ze to nestacili otestovat, EA dokaze prece vsechno!!!! Otazkou je, kolik timhle vyrokem napachal skody oproti tomu, kdyby rekl pravdu... To by mne fakt zajimalo :)
    • Jenze "nexgen" konzole JSOU PC.
  • Ježiš to jsou zase keci stejně se nakonec dozvíme že Microsoft nebo Sony jim za to zaplatila kvůli lepším prodejům konzolí.. (proto battlefield 4 bežel na výstavě na PC ? :D)
  • Jednoduše řečeno: Raději udělají méně kvalitní hru, kterou si zahraje více lidí (a tím pádem budou mít daleko vyšší zisk). Z pohledu manažera firmy to dává smysl a hráč se jenom může bít do hlavy...
  • Myslím, že takováto tupá PR prohlášení od EA již nás nemusí ani překvapovat . . .
  • GaMa
    Tyhle keci mi připomínají launch Xbox360 a PS3....taky nám tvrdili hory doly a skutek utek *6*
  • Řešení je jednoduché. Prostě novou FIFU nekupoujte a ono jim dojde, že takhle to nepůjde. Ale když si všichni zaprskají na netu a pak to stejně koupí, byli by v EA blbí, kdyby se patlali s novým enginem, když můžou jen přepsat tabulky...
  • kapalka
    Konecne zase jeden rok, kdy bude vladnout PES, uz se zase tesim na poradny fotbal. Ne na pozlatko pro casualy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit