Přejít na výpis diskuzí
Průměrné PC je na engine EA Sports Ignite prý příliš slabé
18.6.2013 | Aleš Smutný
226 příspěvků
-
No zase, když si vemu, jaké woodeny mají někteří moji známí a hrajou na tom hry, tak na tom možná i něco málo pravdy bude ... ale spíš bych řekl, že se vymlouvají, aby vůbec nějaké exkluzivity měli.
Plus jak moc se hry jako FiFa hrajou na PC? Já nikoho, kdo by něco takovýho hrál neznám (anebo se to stydí přiznat) -
-
a já jich taky moc neznám, a sporty jsem hrál jen na konzolích (ok, NHL 99/2000, nějaké to EURO na PSone), na PC je nehraju, protože nejsem ochoten investovat do joypadu, natož do konzolí, takže se bez těchto her obejdu. Nové fify a nhl mě ovšem zajímají po technologické stránce, takže bych je na PC uvítal.
-
já naopak znám hromadu lidí co hraje na pc, s gamepadem je to úplná paráda
-
-
takovy kecy, to uz jsem dlouho necetl... *7* proste a jednoduse se jim nevyplati investice do PC, a tak maj PCckari smulu... vcetne me.. no jeste ze fotbal nehraju, ale takovy UFC nebo NHL bych si zahral
-
Tak hned ze začátku sorry za offtopic, ale kdyby to někoho zajímalo, tak na GOGu dneska začaly letní slevy, což je fajn, ale ještě fajnovější je, že po nějakou dobu dávají Torchlight jako dárek. Konec hlášení.
-
-
Dodávám, že Steam začíná příští týden se slevami:-P:)
-
-
Tak nevim, ale mě na 1 rok starým notasu jedou všechny současný hry, ale si myslím že normální PC by to daly i v režimu spánek
-
Mno...ještě že se chlubí tím, že je architektura nových konzolí bližší počítačům, aby se vývojářům dobře pracovalo, protože hry na konzole stejně na počítačích vyvíjí.....takže to tak není? Nebo kecaj teď o Ignite enginu?
-
-
No spíš se jim ten engine nechce na PC optimalizovat ... oni ho mají optimalizovaný na jednu konfiguraci na které pracují a na random herním PC nemusí vůbec jet.
-
-
Ok, jenom mi z jejich konferencí přišlo, že se počítačům konzole blíží a tak by mělo být jednodušší (a tedy také levnější) optimalizovat engine i pro PC.
EDIT: Vlastně i ty jsi potvrdil to co jsem chtěl říct - prostě se jim nechce -
-
Je to v zasade PC v jejich krabicce, nic moc vic. Vykonove to taky neni zadna slava, mozna lepsi nez prumerny PC ale to se zas brzo zmeni jak se kvalita her zlepsi a zas bude mit smysl vyvijet lepsi PC a lidi dostanou duvod upgradovat. To co ta EA guma ohlasila je fakt na facku. To rovnou mohli rict ze na PC hrace kaslou protoze jim to nevydela...to by aspon byla pravda.
-
-
-
-
Jo, je to naprostá pravda, ale jen pokud je to PC za 13 000,- pokud by to byl PC za cca 20k tak si myslím, že by v tom nebyl žádný problém....
Přeci jenom novou generaci pohání PC HW není to jako u minulé generace, která měla speciálně navržený HW... prostě za tu cenu za jakou se budou nové konzole prodávat nemůžou být lepší než PC za 20-25k (především tedy PS4) -
-
Opět kec. Pc za 13000 a Crysis 3 ti pojede při 50 fps ve fullHD na nejvyšší detaily.....
-
-
To leda bys hodně šetřil. Třeba já dal jen za zdroj 2500 ... mám rád kvalitu a už se mi v minulosti levný noname dost nevyplatil. Samo, že konzole takový nemají...
-
-
Taky mám zdroj za 2700, ale když sestavuješ levné do 15 táců, tam nebudeš kupovat tak drahý zdroj. Navíc za ty léta snad jeden známý měnil levný zdroj v pc:)
-
-
Ono te pak potesi, ze ti ten levny zdroj vypali celej zbytek toho levnyho stroje ... a to se vyplati ... ;D
Ja nejsem tak bohat, aych si mohl kupovat podobne levne smejdy, a stejne jako jini, mam zdroj (kteryzto prezije nekolik PC) za cca 3k, case cca za 5k (neb taktez prezije nekolik obmen HW) ... a tak podobne. Samo, na druhou stranu si vazne nebudu kupovat titan, protoze platit priplatek 20k za 5% vykonu navrch ...
-
-
no právě pokud chceš levné a výkoné PC tak musíš zariskovat a koupit levnou bednu, levný zdroj ... já mám taky bednu + zdroj kolem 6K
-
-
vážně až tak.. řekl bych spíš jen HD?? tak to se tomu tvrzení smějí ještě více *1*
-
Tak prosím jmenuj součástky co bys tam dal do těch 13k... tady máte test na Crysis3 http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/26363-crysis-3-test-naroku-nejkrasnejsi-hry-soucasnosti?start=5
-
-
Testováno na 27' monitoru.Tam budeš mít trošku míň FPS než na 22' monitoru :)
Jinak řečeno ve Full HD na 27' a 22' monitorech budou FPS rozdílná. -
-
lol ...
-
-
amd FX-6300,8gb ddr3, ati 7790(která je na úrovni konzolových grafik) možná by se tam vešla i 660oc.A myslím,že by to šlapalo slušně.
-
AMD FX-6300 (2600 Kč), ASUS M5A78L-M/USB3 (1600 Kč), GIGABYTE R785OC-2GD (4300 Kč), Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series (1500 Kč), Samsung SpinPoint F3 500GB(1250 Kč), Eurocase 550W PFC(850 Kč), Eurocase MiddleTower X315 černá (380 Kč), Lite-On iHAS120 černá (450 Kč). Cena celkově 12 930
-
-
A kde mas zobrazovadlo ...
-
7870 dává 20fps ve full hd to má daleko do tvých 50fps. PS to už je opravdu lepší koupit ps4 než riskovat s eurocase.
-
-
koukni na test tam je 7870 a má 20 fps čili ta oc bude +- stejná. Jinak to je jedno Crysis je stejně nuda na entou čili nemá cenu porovnávat v téhle hře.
-
Všimni si na druh 7850;) To není 1 GB verze.....
-
Tak ty mě chceš tvrdit, že rozjedeš Crysis 3 na ultra s 7850 na 50 fps ve full hd? To snad nemyslíš vážně ani jako troling *16*
-
Jasně. Přesně tuhle sestavu jsme včera na tom hlupém Crysis testovali, ale ne, ty to víš lépe;)Ale je pravda, že to kolísalo 35-50 FPs.
-
-
-
-
-
-
hmm zajimave.. muj starej quad asi pujde do kopru.. sakra neee
-
Ještě že tu máme jiné borce, jako např. CD RED, kde kvůli Zaklínači 3 budu příští rok upgradovat...
-
No tak to je solidní sranec. Demence na podporu prodejů next-gen konzolí. EA, hlavně nenápadně *5*
-
Hehe...pekne prohlaseni....takze v prekladu to znamena: PC platforma nam proste nevydelava srovnatelne penize jako konzole, tak proc cpat prachy do upravy noveho enginu, kdyz staci jen neco malo 'nablyskat', hlavne vydat komplet sestavy a zapasy na novy rocnik lig :) A tahle pc fifa jeste minimalne rok/dva prezije, nez budou lidi brblat a klesnou prodeje pod urcitou mez. :)
-
-
"To jsou vocasové! To nemůžou říct na rovinu, že by neprodali takové množství a proto to nevydají ?!" ... Však to v podstatě říkají. Přečti si to znova a pokud konečně pochopíš o čem se tam píše, tak je jasné že jim jde o zisk. O co taky jiného a já to chápu. Taky bys nedělal auta pro slepé lidi protože bys prodal možná jedno, ale prodával bys auta pro nepostižené lidi protože si je kupují víc a tvůj produkt se tak víc rozšíří. Stačí se nad tím zamyslet a krok EA je podle mě správný jak pro ně tak i pro PC hráče. Stejně FIFU hrát kvůli grafice je dobrá blbost. Já si třeba užil nejvíc 98 a do dalších dílů mě nic netáhne. :) (jo sorry co jsem došel domů po dnešním vedru jsem trochu mimo měla to být reakce na příspěvek o trochu víc dole ale to snad chápete)
-
-
Správný pro pc hráče? Co ty jsi za "retarda"......
-
-
Sorry ale já jakožto majitel notebooku na kterém hraji i hry, kdyby mě ta hra zajímala, tak jsem určitě rád že to rozjedu (zatím jediné co jsem nerozjel byl crysis 3)... tvoje urážky o retardech si příště nech nikdo na ně není zvědavej a děláš ze sebe debila jen ty....
-
-
Ano. Takže se budeme přizpůsobovat zastaralosti....Fakt demence toto.
-
-
Treba proto, ze je to pro ne ekonomicky vyhodne, Zapominas, ze komercni hry jsou byznys. Ostatne, ty chces nadprumerne hry, ale nejsi ochoten za ne platit nadrpumerne ceny, naopak se tu priznavas k piratstvi. Takze co bys vlastne chtel? Co se tyce me, ja hraju nadprumerne hry, abych si je zahral, tak se neomezuji na jedinou platformu a nevzdycham, ze je nejaka nadprumerna hra na te nebo na one platforme. Na druhou stranu ale nikomu neupiram svobodu zamerit se na mainstream a to ani ten s prumernymi, relativne slabymi, pc sestavami.
-
To že ty jsi pako, co se rádo přizpůsobuje průměrným, to není můj problém Jejdásku. A kvůli uvažování lidí jako ty si mnou společnosti ruce. Proč dělat hry nadprůměrné, ať už graficky, příběhově atd. když se najdo s prominutím dost hlupáků, co se spokojí s průměrným....
-
Budes se prizpusobovat prumeru. Coz je v zivote normalni. Tak jako se mnozi musi prizpusobovat tve skoro prumerne inteligenci.
-
Jelikož dnes již hry nejsou o malých firmách co vyvíjí hry někde v garáži na jednom počítači a zjistíš si něco o podnikání, tak to zas taková demence nebude. Hold se s tím musíte smířit, že ty lidi co na tom dělají za dobrý slovo jídlo do huby nedostanou.
-
-
-
ZAse jsi to nepochopil, co? EA to dela s ohledem na prodejnost. Urcite by bylo pro ne snazsi mit tu hru pro vsechny na jednom engine nez na dvou, s tim je vic prace. Ale maji spocitno, ze s takovou by to bylo nedostupne pro prilis mnoho PC hracu a prave pro ne delaji tohle opatreni.
-
-
A právě proto se jim na to pc komunita vysere a pořídí si poslední PES či Fifu 2013. Na co vyhazovat prachy za něco zastaralého, navíc když více jak polovina pc zvládne to, co konzole a ještě lépe.
-
-
Ne, prave ze ta vetsina s prumernymi pc to oceni, to je prave to, co nechapes. Ne kazdy touzi po top moznem a vic preferuji, aby to moc nestalo a to je vetsinovy pristup. Navic tihle lidi ty hry i docela kupuji, protoze krast je pro ne take prilis slozite. Nemysli si, ze EA nevi, kdo jsou jeho hlavni zakaznici.
-
-
-
-
-