Přejít na výpis diskuzí
Průměrné PC je na engine EA Sports Ignite prý příliš slabé
18.6.2013 | Aleš Smutný
226 příspěvků
-
Komerční kecy XD
-
Jak ukázalo letošní E3, konzolové hry není problém pustit i na PC. Však on to brzy nějaký nadšenec prolomí.. a pak si rád fifu stáhnu a zahraju. Next gen verzi bych koupil, ale když o mé peníze nestojí, nebudu jim je vnucovat.
-
-
Asi tak. Moj odhad je, ze sa dost mylia vo svojich odhadoch - a ako suvisi UT s tym, ze novy engine neutiahnu PC, tak to je mimo mojho pochopenia.
-
-
Hej Konami, tady máte moje peníze.
-
to do toho priemeru rataju vsetky PC aj z minulosti alebo su to taki neschopni programatori ?
-
To jsou vocasové! To nemůžou říct na rovinu, že by neprodali takové množství a proto to nevydají ?! Tímhle naštvou podstatně více lidí než mým zmíněným prohlášením.
Vsadil bych GGGho ruku na to, že dobře optimalizovanou Fifu 14, klidně rozjedete na geforce 8600gt- 30FPS+. -
-
Oni ji vydají, ale s horším enginem ... prostě si spočítali, že s nižsíma požadavkama prodají víc kusů.
BTW ... neměla fifa nějaké servery? Že by třeba sledovali jaké PC mají hráči fify a podle toho se rozhodovali? -
-
No jelikož je většinou vypnout ani ne po dvou letech, tak ani není co sledovat *1*
-
Když ji vydají z horším enginem, tak to je jako by ji nevydali. Celkem nedávno jsem měl chuť na hokej, nic jiného mě nenapadne než stáhnout poslední NHL 08 na PC (jediný warez za 10 let). No málem jsem proskočil oknem..
Jinak o serverech nic nevím, nejsem nějaký moc velký fanda, nicméně jestli něco bylo, tak to přinejmenším hru jak jinak než brzdilo :D -
-
Myslis? :-) je spousta rodicu co to proste detem koupi jen proto ze je tam aktualni rok v nazvu :-) Jinak ono se pocita, ze prodeje budou mensi,ale v celkovem meritku jsou stejne titerne oproti konzolim. :) Takze narves nejake penize do marketingu a lidi stejne koupi. Zase budou vsude psal, ze engine sice zustal stejne,ale je vlastne od zakladu prekopany....bla bla bla *1*
-
-
Nejde ani tak o pozadavky,ale o to, ze zustat na stejnem enginu je uspora penez :) Zmeni statistiky a par obrazku a hura mame fifu 14 *14* Hlavne ze zakaznici koupi.
-
-
-
Fifu jsem hrál naposled loni u kámoše na xboxu , vlastně mě ani hra samotná nějak nezajímá, ale nemůžu si odpustit tento komentář k prohlášení EA. WTF !!! Pak se diví, že vyhrávají ankety nejhorší firma roku...
-
no fifu si kupuju par let dozadu,ale ted se na to proste vys........ nema to cenu.EA na to naprosto kaslou a cpat jim penize za nakou blbost nebudu. hlavne,ze se chlubili jak mam fifa 13 na pc super prodeje.tak pevne doufam,ze to vic lidi udela jako ja. a jinak i muj notes tu fifu utahne tak 5x. go to hell.
-
-
Taky doufám, že co nejvíc lidí jim to prostě nekoupí. Ovšem nevěřím tomu :/
-
-
Nejvýdělečnější díl CoD MW III...Lidé jsou s prominutím tupci a proto hry pro tupce se prodávají nejlépe (ano mám doma 4 hry z univerza CoD, ale ty jsou naprosto o něčem jiném než o 4 hodinovém boji s nepřáteli s IQ sádrových trpaslíků za cenu více než šílenou)
-
-
Až na to, že poslední CODka se kupujou hlavně kvůli mulťáku a ne singlu.
-
-
-
-
Kdyby aspoň opravili ten starej engine. U FIFY by stačilo znemožnit bugování v Ultimate teamu(platí jen pro PC) a hned by jim v účtárně naskákali jiný čísla z prodeje FIFA points a seasson tickets... Takhle zase vyjdou "jen" nový soupisky. Stejně si ale koupím FIFU kvůli Ultimate teamu a Be a Pro online. EA sází na to, že nemá v podstatě žádnou konkurenci, alespoň teda co se fotbalu týče, protože PES je ve spoustě věcech pozadu(Já nepřekousnu absenci licencí a celkově mi to přijde takový...nesympatický).
-
tak ja bych i veril tomu ze patlalove z EA neumi udelat engine co by normalni PC utahlo. A je sikovne schovavt neschopnost programatoru za tyhle kecy. Neumej ani optimalizovat 22 panaku na zeleny placce, coz samozrejme vyzaduje uber vykon novejch konzoli pac to je strasne anrocne:)
-
-
Jo a nejlepší bude až se na nějaké převáděčce zjistí že to prezentují na PC *15*
-
-
Ne, tohle fakt logiku nemá... Už jen proto, že přesně toto by mělo pohánět vývoj HW kupředu a výrobci grafických karet a procesorů by měli za to být rádi (pokud uvěřím tomu, že to dnešní průměrný počítač nedá). Viděl bych to spíš na nějakou zákulisní dohodu o exkluzivitu, která je dobře zaplacená. Teď to jen nějak okecávají...
Pak si ještě rýpnu, u karty k FIFA 14 je zde uvedeno, že pojede i na PC a PS3... -
-
tam jde o to že PC verze pojede na enginu PS3/X360 a ne na PS4/Xbone enginu
-
-
moc nechápu tu logiku mít jednu hru na dvou různých enginech a nemít jeden engine, který umí optimalizovat výkon i na pomalejší generaci konzolí (pomalejší PC)...
-
-