Přejít na výpis diskuzí
Průměrnému hráči v USA je třicet a kupuje hezká pokračování
1.8.2012 | Aleš Smutný
57 příspěvků
-
Nejlepší by bylo 90-60-90
-
Příjemně mne překvapuje, že na PC se prodává víc RPG než stříleček a že strategie kralují zcela
-
Tak fajn, radeji jdu ven. Prej hodne rostou houby :)
-
má to bejt 70-65-38...
-
U konzolí 70, mozek už byl o číslo dál :)
-
Hrama se bavím už víc jak dvě desítky let, pamatuju si i ty Average Agem zmíněný automaty v maringotkách... a že je mi přes třicet? Na to zvysoka xxx. Jestli mi opravdu něco vadí, je to stagnace, recyklace, zjednodušování, fascinace grafikou na úkor hratelnosti, atmosféry a příběhu, a taky mě mrzí úpadek dříve velmi oblíbených žánrů, jako třeba dungeony, hopsačky nebo adventury. O to víc si vážím her typu Legend Of Grimrock, Trine apod, který tyhle žánry nenechaj zhasnout úplně.
-
"Co se týče domácností, nejčastější herní platformou jsou konzole (60 %), pak PC (65 %) a pak "
To s těmi procenty u PC je správně? Nemělo by být méně? -
Znamená to, že odteď budou do onlinovek přidávat puzzle a karetní hry proto, že je hraje 42% lidí? :)
-
jj taky pamatuju ,jak jsem delal rekordy v track and field :DDDD a docela dost jsem hraval takovou vrtulnikovou strilecku, ale na jmeno uz si nevzpomenu
-
ted me je jasne proc se v evrope citim tak spatne, jsem american :D dekuju games.cz
-
Ty vole, ja starnu. To neni fer!!
Pamatujete jeste nekdo, kdyz jsme vesele sypali ceskoslovensky petikoruny do automatu v maringotkach na poutich a vsechny pokracovani nam byly ukradeny? -
Už mě zase bere nostalogie .. při pohledu na ty dnešní Cody a klony..... když si vzpomenu na tu úžasnou atmosféru, když jsem pařil poprvé Heretica, Hexena, Dooma, Quake apod... dnes jsou to vyloženě předskriptované načančané pitchoviny bez duše a atmosféry, chce se mi brečet ...
-
Jojo, my co jsme aktivně prožívali zrod Doomovek (dnes se tomu říká FPS) to vidíme trošku jinak ...
recyklace, recyklace, recyklace -
Jak si hráči muzou kupovat nové tituly, když vychází jen samá pokračování ? *1*
Dneska je nějaká ta 2,3 nebo dokonce 4 úplně všude. Za tenhle rok me napadá pouze The Walking Dead, Path of Exile, Legend of Grimrock.. a to nejsou zrovna AAA tituly.
Ani treba Spec ops the line neni samostatne, protoze pamatuju nejakou hru se jmenem Spec ops ( mozna nahoda, mozna ne ). -
Mě je dokonce trošku víc, ve slevě na steamu jsem nedávno nakoupil nějaké hry, něco pokračování ale byly tam i premiéry - W40k Space Marine a Alan Wake. Jsme zkrátka první videoherní generace pro níž už byly videohry součástí života. Asi tak.
-
njn, mě je taky 30 a jediný hry, co jsem letos koupil, jsou Arkham City a ME3 (tudíž taky pokračovaní o kterých jsem věděl, že mě budou neskutečně bavit)
-
Mně je 30 a kdybych nekupoval pokračování, tak bych si skoro nic nezahrál, (většinou) bohužel .... :( Max 3, Forza 4, Witcher 2, BF3 ... kolik jen těch pokračování letos bylo :( a to si vybírám jen ty kvalitní tituly samozřejmě.