Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdeeneek
    Prumernemu hraci v CR je 12 let a nakupuje na torentech, vsechno co se da.
    • PS3Hrac
      Zapoměl si Nejhranější hry a to je Counter Strike a Minecraft *1*
    • Grifus
      Slaby pokus o vtip. Vekovy prumer bude odpovidat celkem presne, preci jen prvni herni generace je kolem tricitky. A nahodou take podle zverejnenych cisel z ruznych prodeju, jsme se naucili kupovat hry v akcich / re-edicich jak divy. Oni uz i distributori celkem pochopili jak prodat (viz. treba snad pata re-edice prvniho Mass Effectu, co nedavno vysla).

Co se stahovani warez verzi tyka, pochopte uz jednu vec - pocet stahnutych kusu se NEROVNA poctu teoreticky prodanych kusu. Naopak tech co diky warezu nekoupi original je drtiva mensina. Naopak spousta lidi jsi posleze original dokonce zakoupi...
    • 20 plusků? jako vážně? uvědomujete si, že tu pluskujete nesmysly?

taky sem budu psát blbosti a budu sbírat pluska...

Slon africký žije na Antarktidě.

Tak a nyní čekám nejméně 10 plusů za nesmysl. Děkuji předem. *3*
    • Souhlas, znám z osobní zkušenosti... *7*
      Dříve jsem stahoval (jak uvádíš) z torrentů, nyní již od 16 jedině Steam. *14*
    • Sweetchuck
      V podstatě jsi popsal sám sebe *3*
      • zdeeneek
        Tezko Anezko. 32 let, na PC jen MMORPG na originalnich serverech a zbytek PS3, 3DSko.
        • Člověk jen napíše, co a na čem hraje a má mínusy :) Ty jen nádherně podporují tezi o tom pubertálním věku. Výborně klikači :)
          • zdeeneek
            To vis, kdyz se verejne priznam k tomu, ze hraju na konzolich - a ty jak znamo brzdi PC *1*
        • Sweetchuck
          Sry, pokus o vtip *4*. Jinak souhlas, jen bych ten průměrný věk dal možná ještě malinko výše.
  • Hrama se bavím už víc jak dvě desítky let, pamatuju si i ty Average Agem zmíněný automaty v maringotkách... a že je mi přes třicet? Na to zvysoka xxx. Jestli mi opravdu něco vadí, je to stagnace, recyklace, zjednodušování, fascinace grafikou na úkor hratelnosti, atmosféry a příběhu, a taky mě mrzí úpadek dříve velmi oblíbených žánrů, jako třeba dungeony, hopsačky nebo adventury. O to víc si vážím her typu Legend Of Grimrock, Trine apod, který tyhle žánry nenechaj zhasnout úplně.
    • Souhlas. Ja nejvic postradam tahove takticke hry typu ufo, jagged aliance nebo fallout tactics. Ale par dobrych veci jsem nasel na psp/ps vita, ted hraju tactics ogre a je to dobry.
      • Jagged Alliance: Back in Action
        • Mam, neni to ono. Vcelku se divim, proc se vsi hni boji stare hratelnosti. Imjo kdyby ji zacho ali, tak se JABiA nebude hrat mene nez ted.
  • smejki
    Příjemně mne překvapuje, že na PC se prodává víc RPG než stříleček a že strategie kralují zcela
    • Ano, je pomerne paradoxni, ze na konzolich se naopak vic dari fps, prestoze se traduje, ze fps se bez mysi hrat neda. Strategiim se na konzoli nedari skrz ovladani, temer zadne pro konzole ani nejsou, na tom nic prekvapiveho neni.
      • DangerousDave
        jejdasek ako majster demagógie zase vo svojej najlepšej forme.
        • A neni snad pravda, co jsem napsal? Demagogicka je argumentace ad hominem, a te ses dopustil ty. A vlastne jsi neuvedl nic jineho, tak kdo je tady demagog? Nevidis si ani na spicku nosu.
      • smejki
        ale já o konzolích vůbec nemluvím.
        • Ale ja ano.
        • Az vyrostes, pochopis. *15*
  • Jak si hráči muzou kupovat nové tituly, když vychází jen samá pokračování ? *1*
    Dneska je nějaká ta 2,3 nebo dokonce 4 úplně všude. Za tenhle rok me napadá pouze The Walking Dead, Path of Exile, Legend of Grimrock.. a to nejsou zrovna AAA tituly.

Ani treba Spec ops the line neni samostatne, protoze pamatuju nejakou hru se jmenem Spec ops ( mozna nahoda, mozna ne ).
    • Vyslo treba dragons dogma, fantasticka hra, a prodalo se jen milion dilu.
  • Už mě zase bere nostalogie .. při pohledu na ty dnešní Cody a klony..... když si vzpomenu na tu úžasnou atmosféru, když jsem pařil poprvé Heretica, Hexena, Dooma, Quake apod... dnes jsou to vyloženě předskriptované načančané pitchoviny bez duše a atmosféry, chce se mi brečet ...
    • Dragon's dogma, dark souls, heavy rain - to jsou moderni hry se silnou atmosferou.
    • Odulin
      Taky hraju od pradávna a já osobně nevidím situaci tak černě. Her je všude plno...dobrých, špatných, originálů, klonů, adventur, starých remaků, emulátorů a já nevím čeho všeho. Kdo chce hrát, tak si hru najde....tenkrát to bylo jen všechno nové a neokoukané a ne pro každého;)..teda IMHO.;)
  • Ty vole, ja starnu. To neni fer!!
    Pamatujete jeste nekdo, kdyz jsme vesele sypali ceskoslovensky petikoruny do automatu v maringotkach na poutich a vsechny pokracovani nam byly ukradeny?
    • Tak to asi nejsi zas tak starý - já tam sypal dvoukoruny *5*
      • Hele asi mas pravdu, ted se mi vybavuje, ze jsem tam cpal i ty dvojky, ale ty bury to bylo neco. Vzdycky me nejak fascinovaly. Asi proto, ze tenkrat mely pro maly decko dost slusnou hodnotu. Ted tady v Reichu vysolis u pokladny petieuro a nic si za to ani nekoupis...
      • Odulin
        Jj taky pamatuju dvojky:D Ale zas když přijely maringotky, tak do automatů v nich se speciálně házel bůr myslim. :)
    • jj taky pamatuju ,jak jsem delal rekordy v track and field :DDDD a docela dost jsem hraval takovou vrtulnikovou strilecku, ale na jmeno uz si nevzpomenu
      • Desert Strike ?
  • Tak fajn, radeji jdu ven. Prej hodne rostou houby :)
  • Cosi
    "Co se týče domácností, nejčastější herní platformou jsou konzole (60 %), pak PC (65 %) a pak "

To s těmi procenty u PC je správně? Nemělo by být méně?
    • smejki
      má to bejt 70-65-38...
      • Cosi
        Nejlepší by bylo 90-60-90
        • smejki
          plošinka s rozdrcenou pánví, no *1*
    • ales.smutny
      U konzolí 70, mozek už byl o číslo dál :)
  • SirArag
    Znamená to, že odteď budou do onlinovek přidávat puzzle a karetní hry proto, že je hraje 42% lidí? :)
    • Shania
      Tohle se už dávno děje:)
      • SirArag
        Asi jsem něco minul. Kde že na něco takového narazím? Takovou věc prostě musím vidět :)

Třeba s příštím datadiskem WoW přejmenují na Warcraft the Gathering. Hlavní náplní by bylo sbírání karet a skládání strouhanky zpět na rohlíky. To by mělo úspěch! :)
        • holec89
          do WoW existuji addony, ktere ti do hry pridaji napr.: bejeweled a peggle :) idealni pri cekani na pull u bosse
          • SirArag
            Já addony nikdy moc nepoužíval.
            Taky jsem ale moc nehrál na oficiálních serverech. To jsem zkoušel celkem třikrát a pokaždé mě to kolem desítky přestalo bavit.

Jen na free serveru jsem se jednou dostal asi na level 63, ale tam to bylo stejně asi 5x zrychlené.

Doufám, že se někdy dostanou k Warcraftu IV :)
  • njn, mě je taky 30 a jediný hry, co jsem letos koupil, jsou Arkham City a ME3 (tudíž taky pokračovaní o kterých jsem věděl, že mě budou neskutečně bavit)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit