Přejít na výpis diskuzí
Průměrnému hráči v USA je třicet a kupuje hezká pokračování
1.8.2012 | Aleš Smutný
57 příspěvků
-
Mě je dokonce trošku víc, ve slevě na steamu jsem nedávno nakoupil nějaké hry, něco pokračování ale byly tam i premiéry - W40k Space Marine a Alan Wake. Jsme zkrátka první videoherní generace pro níž už byly videohry součástí života. Asi tak.
-
ted me je jasne proc se v evrope citim tak spatne, jsem american :D dekuju games.cz
-
Z mé zkušenosti, která samozřejmě je jen čistě subjektivní: Znám cca 30+ lidí, co hraje hry (hraje = nejméně jednou týdně se k tomu na pár hodin posadí). Náš průměrný věk je 25+. Minimálně z mé zkušenosti, která je pouze subjektivní, na tom prostě něco je - hráči stárnou a já už běžně potkávám dokonce hráče starší 50 let a to je podle mě fajn.
-
-
Děti sice hrají hodně, ale většinou hry zadarmo. Dospělí nad 30 jsou ochotni platit, takže je jasné, kdo je zajímavější.
-
Je sice hodne pocetna skupina lidi, kteri hraji hry i kdyz je jim 30+ let. Ale tuhle skupinu stejne uplne brutalne valcuji deti od 6+ let. Driv ( za komaru ) bylo pomerne tezky nejakej pocitac sehnat, takze hraci byli spise starsi. Dneska ma PCcko doma skoro kazdej a ver, ze deti maji o hodne vic casu na hrani nez dospeli ve veku 30+ let, kteri maji hypoteky, musi zivit rodinu atd. Tim nerikam, ze po tricitce herni zivot konci. Hracu v detskym veku je ale proste mnohonasobne vic.
-
-
Průzkumy jasně dokazují, že neplatí tato tvá věta: "Hracu v detskym veku je ale proste mnohonasobne vic." Já bych netvrdil "mnohonásobně". Jistě, více jich bude.
Taky bych odlišoval hry a hry. Je podle mě docela dost her, kde je opravdu velké zastoupení dospelých.
A také bych odlišoval hráč a hráč. Jsou hráči, co si dají jednou za týden na PC karty, jiní si dají nějakou hopsačku, jiní FPS střílečku atd. Hardcore hráčů je podle toho, co vím, jednoznačně nejvíce u starší populace.
-
-
-
Mně je 30 a kdybych nekupoval pokračování, tak bych si skoro nic nezahrál, (většinou) bohužel .... :( Max 3, Forza 4, Witcher 2, BF3 ... kolik jen těch pokračování letos bylo :( a to si vybírám jen ty kvalitní tituly samozřejmě.
-
Jo pěkný čtení....pro srandu bych chtěl takovouhle analýzu vidět z počátku 90. let minulýho století.:D
-
Jojo, my co jsme aktivně prožívali zrod Doomovek (dnes se tomu říká FPS) to vidíme trošku jinak ...
recyklace, recyklace, recyklace -
-
Jako by to driv bylo jinak, eye of the beholder 1 as 3, ishar 1 az 3, wizardry 1 az 8, ultima 1 az nevim kolik 8? a k tomu vedlejsaky typu ultima underworld 1 a 2. A jak jsme ty pokracovani meli radi. Doom nebo tes pokracuje z tehdejsich dob az do dnes. Starsi casy byly v necem jine, ale v tomhle ne.
-
-
2 z.z.:
Průzkumy nedokazují nic. Který rodič napíše že se nezajímá o to co hrají jeho děti? Myslíš, že podobné průzkumy mají vůbec nějakou hodnotu když informace co se do nich uvádí každý respodnent úmyslně přikrášluje do "sociálně přijatelných" hodnot?
Navíc pokud se chceš řídit americkým průzkumem, tak musíš brát věk hráče, pak ho vydělit dvěma a získáš mentální věk hráče. A jelikož jsou hry primárně vyvíjeny pro zdegenerované obyvatele USA pochopíš proč jde kvalita her do ...... . -
-
S prvním odstavcem souhlasím, ale...
"hry primárně vyvíjeny zdegenerované obyvatele USA" - no, tak to buď urážíš veškeré moderní hráčstvo, které si nové hry pořád kupuje a očividně se baví, nebo tu ukazuješ ten dnes v Čechách tak moderní antiamerikanismus.
V každém případě bys možná mohl svoje myšlenky přehodnotit.
-
-
Ano, takový je průměrný americký hráč. Ale proč to do p*dele musí znamenat, že hry šité na míru tomuto americkému hráči jsou tlačeny i nám?