Přejít na výpis diskuzí
Průšvih Sony pokračuje krádeží dat ze serverů SOE
3.5.2011 | Aleš Smutný
86 příspěvků
-
chudáci platící zákazníci *1*
-
kdyby šlo na těchhle službách (steam, live atd.) platit klasicky převodem na účet, tak žádný problémy nejsou. *12*
-
-
Takhle se platí snad jen u nás :)
-
-
to je myšlenka jak z nosu ... a když by nebyly auta, tak by nebyly žádný nehody ....
tady nejde o způsobu placení, ale o zabezpečení služby jako takový -
-
Je to tak, nicmene nevidim duvod kdejake firme poskytovat sve udaje... Nastesti to jde vetsinou vyresit paypalem a doufat, ze aspon tam maji bezpecnost poresenou dobre... :-)
-
-
Podle některých diskuzí a fór PayPal sem tam někomu vycucnou účet... Ale těžko říct, jestli za to může uživatel, PayPal, nebo třetí strana (kde se nakupuje). Podpora PayPalu jen říká, ať si to dotyčný vyřídí s bankou.
-
-
To bych nevidel jako problem paypolu...
-
-
-
to byla reakce na skoro-mrtvola ... maj nějaký výpadky
-
-
pokud vím, tak je ta databáze hackerům asi stejně dobrá jako žluté stránky. to důležité (hesla) je to tiž hashnuté. Ale jo, ono to lidi vyděsí, když se v médiích rozhlásí, že hackeři nabourali databázi uživatelů. Že už s ní ale nic neudělají (protože nemohou), to nikdo nepoví.
-
-
1) hashnute hesla se daji rozlousknout
2) Databaze zakazniku SOE/PSN je pro mnohe firmy zlaty gral, za ktery jsou ochotni utratit spousty penez, aby pak z techto informaci vytezili nekolikrat vice. Je rozdil, kdyz mas databazi nahodnych lidi a databazi zakazniku jedne specificke sluzby. -
-
pokud není sony banda debilů, pak je pro každé heslo použit jiný salt minimálně 128bitový, případně "multihash" pomocí "saltnutého" timestampu. takže kdyby náhodou měli kliku a v průběhu let rozlouskli jedno heslo, tak druhé podrtí o to dýl.
-
-
ty asi neznas SOE co? *1* kdyz maj na serveru databazi z roku 2007 s proslyma kartama, tak se o to urcite velmi dobre staraji *7* asi tak dobre, jako o sve hry *7*
-
-
nehlede na to, ze nam akorad zacne chodit o to vic spamu a scamu.
-
-
-
Neb ti uniká jedna velmi vtipná písnička *3* Ano, jsem idealista, ale právě proto si nenechám kálet na hlavu firmami, které to se mnou nemyslí dobře a médii, které mi neříkají pravdu *3*
-
-
A tohle napíšeš po propagaci/blahořečení/chválení Apple? Fascinující.
-
-
*1*
-
Apple mám rád za jeho přístup ke svému nejvěrnějšímu zákazníkovi: GeoHotovi *5*
-
-
Aoyagi
-