Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ikdyz jsem nazoru ze si za tohle muze Sony sama ... tak tohle je uz pekna svinarna a rozhodne to nevypada na to ze se jedna o nejakou slechetnou pomstu ... spis nekdo zjistil ze na bezpecnost srali a ted si chce namastit kapsu ...
    Zakazniku Sony je mi vazne lito ...
    • Ano. sony si za to opravdu muze sama. Za to, ze se rozhodli udelat volny system, kde si muzou uzivatele nahrat linux a pouzivat konzoli jako OS.

Diky bohu, ze mame nase skvele kreteny, co se do vseho rypou, jenom proto, aby mohli machrovat pred holkama. Geohot je borec, co to vsechno rozpoutal a jestli ho v zivote potkam, projdu se mu po xichte. Pristi generace bude mit jedno tlacitko "spust hru" a my muzeme jenom vzpominat na vstricne kroky vyvojaru v minulosti.
      • Ale zapominas na to ze Sony tu konzoli prodavala s tim ze si ji muzu pouzivat jak chci ...
        Tot prvni vec ...
        A to ze si to rozmyslel nejakej kravatak jelikoz zjistil ze si lidi kupuji PS3 a vyrabi z nich super pocitace a sitove servery a jim takhle unika dalsi zisk uz je jejich boj ...
        Jsem zastancem toho ze pokud si neco koupim je ta vec moje, at uz je to SW nebo HW ... nebo zehlicka na vlasy, ikdyz souhlasim ze u SW je tato vec slozitejsi ...
        A navic to co popisujes, nebude diky vyvojarum, ale diky vyrobcum konzoli, kteri se budou snazit panicky chranit pres ruzne DRM ...
      • Jsi blazen? Za tohle si muze Sony sama, protoze ma proste deravou bezpecnost, jakakoliv souvislost s kauzou Geohot je jen na bazi domnenek a nema s tim pravdepodobne nic spolecneho...
        • Jsi blazen? Sony je pod soustavnym utokem hackeru a souvislost s tim, ze sony jednoho hackera postavila pred soud odmita videt jen naiva. Zadne technicke opatreni te nedokaze pred necim takovym ochranit.
    • Slechetná pomsta se netýká platících zákazníků to spíš jen omlouvaj svoje zločiny
  • Ti co jim svěřili osobní data, tak pocítili to jak nezabezpečenému systému to svěřili.
  • chudáci platící zákazníci *1*
  • A můžou už hrát online? jesti ne tak se opravdu směju
  • Ještě že je mi to úplně jedno *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit