Přejít na výpis diskuzí
Průvodce lokacemi WoW: Mists of Pandaria
25.8.2012 | Redakce Games.cz
131 příspěvků
-
Já bych všechny ty warcrafty zakázala. Děcka místo toho, aby šly okopávat brambory, jen celý den lapí na zadku a pořvávají na sebe do sluchátek. Internety bych vzala nádavkem. *10*
-
-
Undead
-
Post ze záhrobí jo?
-
-
Spirit healer ftw!
-
-
-
Games.CZ by mohl napsat aspon kratky clanek o GW2.. Furt jen WoW... *2*
-
-
To by ale porusili smlouvu s Blizzardem :-)
-
Zkus GuildWars2.cz, tam možná budou nějaký články o GW2.
-
-
To mě nenapadlo, já ty články hledal na Wow fan stránkách!
-
-
Třeba chystají článek k datu vydání *3*
-
-
A proč to samé nechystají k WoWku? Mohli by se snažit alespoň o nějakou novinařinu ne?
-
-
Až zjistíš, jaký má tenhle článek význam, najdeš svoji odpověď. Jinak vítej! Si tu nějak pozdě dneska...
-
-
Význam článku je jasný. Reklama na WoW a fanstránku, to se nedá považovat za novinařinu. Dneska jsem na chalupě, domů se vrátím až večer, takže tu nebudu tak aktivně jako normálně.
-
-
OK, to je pravda. Ale stále je to odkaz na novinařinu, resp. partnerský web (nebo jak to nazvat) a informace na něm. Buď je můžou přepsat (okopírovat), nebo odkazovat přes článek + doplnit nějaké info. Jednoduché, nevím proč to nechce tolik lidí pochopit. Je to něco jako bonus ke čtení, koho nezajímá, tak to nečte. Easy, ale taky jsem zvědavej na recenze *3*
btw, co proč co samé nechystají k WOWku? Trochu blbost ne? *7*
-
-
-
-
-
Ne
-
-
Já myslím, že Games.cz jsou podplacení Blizzardem... Ignorace čehokoliv jiného než WoW je zde naprosto neuvěřitelná, až se mě to dotýká i jako MMO-nehráče.
-
-
Hloupost, kdyby byli games podplacení Blizznou, tak tu nejsou dva články o jiných mmo na 5 o wowku, ale 0. *1*
-
Souhlasím.
Určitě se jedná o nějakou konspiraci, šahající až k iluminátům. -
Mám otázku. Proč jsi taková píča? Ale neskutečně jedinečná? *6*
-
-
Řekni mamince, ať ti vymáchá hubu mejdlem.
Pak se možná vrať. -
Jedna otázka ... když si přečteš jeno nick co tě napadne?
-
https://dl.dropbox.com/u/39354980/dont-feed-troll%203.png You have been trolled. Congratulations!
-
-
-
Nevím k čemu články o GW2 ... každej koho zajímají hraje dneska od šesti od rána. *1*
-
-
No za chvíli přestanou, pokud to bude tak padad. Takže se to tu asi zaplní *1*
-
-
Mě to dneska spadlo poprvé. Jinak celý den bez lagu a bez problémů ... ale četl sem, že lidi mají problémy.
-
-
sice mi to taky jednou spadlo, musím ale uznat, že oproti startu jiných mmo her jim to jde dobře
-
-
-
-
Já čtu jenom diskuzi *1*
-
-
BTW nestreamuje někdo GW2 ? Rád bych se na to podíval. Článek že vyšlo GW2 tady nečekám ještě tak měsíc, tak to píšu sem, sorry WOWlamky. *1*
-
-
Kripp, Kungen... nebo Sankuri, ale říkal, že to bude lamerský gameplay tak se radši podiv na ty první ;)
-
-
Popravde Kripp tam v tom taky docela plaval :) Dostal par tipu od lidi na chatu a uz je to trochu lepsi.
-
-
-
-
To je demence, ze uz to fakt ani snad neni mozny. Proc by meli lidi z wowfanu psat o nejakym jinym mmo nez o wowku? Kdyby aspon polovina lidi, kteri tu kazdy tyden breci v diskuzich o wowku, zacala sama delat na nejake fanstrance o svoji oblibene hre, tak uz tu o vikendu krome wowkarskych clanku muzou vychazet i clanky venovany vasim oblibenym hram. Ale do toho se evidentne haterum nechce, to tu radej budou pod kazdej clanek o wowku v diskuzich brecet a nadavat na vsechno.
-
-
Souhlasím, ať to nepíšou lidi z WoWfanu, ale Games.cz, jejíž redaktoři si říkají novináři, i když jimi mnohdy nejsou. Nemusí se pořád psát jen o WoWku.
-
demence jsi ty, nikdo nechce aby lidi z wowfanu psali o jinych MMO, ale aby Tiscali linkovalo i na jine blogy nez jen wowfan
-
-
Zalezi taky na tom, jestli je vubec co linkovat. Co jsem se dival na netu, tak nejaka ceska fanstranka o GW2 sice existuje, ale nezda se mi, ze by byla na urovni wowfanu. Pak taky asi zalezi na tom jestli by lidi, kteri ty stranku o GW2 delaji, chteli s games spolupracovat. Si to predstavujes jak hurvinek valku ...
-
Si precti celou diskuzi, nekdo se tu rozciloval proc o tom z wowfanu nepisou
-
no nikto len 1 troll chcel :D
-
+100
-
-
-
tady je zase ..... proc tu brecite a nehrajete gw2? tezko bude nekdo z redakce psat clanky o MMO hrach, kdyz je nehraji :-) kdyz si vzpomenu na fight club venovany diablu 3 kde ani jeden z pritomnych "hracu novinaru" nedostal postavu na inferno, ale presto hru hondotili, tak je opravdu lepsi, ze zadne clanky nepisi :D nebo tu chcete recenzi na gw2 10/10 ve stylu SW: Kotor ???????
-
-
Pleteš se. Jde tu jen o to připomenout, že právě v těchto dnes se spouští GW2. K tomu tu hru ani nemuseli hrát - stačilo si vzít nějaký zahr. článek a část z něj přeložit, jak se tu zcela obvykle děje.
Je EPIC FAIL tohoto webu, že nebyli schopní náležitě informovat a je úplně jedno, jestli se jim GW2 líbí, jestli ho kdy hráli či budou hrát. -
-
v tomto mas pravdu, ale launch je az v utery, tak treba neco bude :D
titulek by mohl byt: Dnes startuje dalsi konkurent World of Warcraft :D -
Vzhledem k tomu, jak je GW2 fanbase plná dronů, kteří tu hru tahají kamkoliv, není vážně potřeba o tom psát. Každý už 10x slyšel, že je to MMO důležité asi jako druhý příchod Ježíše krista, že redefinuje žánr a bla a ble a blů.
A když něco takového vidíš pořád, docela tě i přejde chuť si tu hru vubec koupit. Stačí se podívat na Sankuriho, pro něho je ta hra pomalu modlou.
A na Guildwars2.cz to není o nic lepší. Ani na -
-
Jenom hnup by si nekoupil hru kvuli tomu, ze se o ni porad mluvi. *2*
Ale jinak mas pravdu. -
-
No, ono nejde o to, že se o ní pořád mluví.
Ono jde o to, JAK se o ní mluví.
Čekat nějakou kritiku od takových dronů je jako čekat že pan Rath rozdá svoje peníze zpodpodlahy chudým.
A pokud něco zkritizujete, tak jste okamžitě trol, idiot, negramota a WoWkař. -
-
Mě třeba štve, že tu není možné něco rozumně zkritizovat/čekat rozumnou odpověď, a že to nikdo skoro nedokáže. Protože čekat nějakou rozumnou kritiku/odpověď bez blbečků, zoufalců, dětí atp. je to samé jak si napsal s Rathem. A pokud někdo napíše něco rozumného, tak to nikdo nepochopí a mele si offtopic a flame jako by jeho texty byly svaté.
Škoda no, mohlo by to tu být skvělé, kdyby se tu dalo normálně diskutovat, vyvracet názory a pod. Deam *7*
-
-
Pak tu všichni hrají WoWko a šíleně trollují *15*
-
-
-
tak stejně to fans vědí tak proč to řešit, nehledě na to že GW se tady přetřásá hrozně dlouho a všude
-
-
dostavat postavu na inferno absolutne nebylo potreba.
-
Samozřejmě, že chtějí 10/10 pro GW2. Na styl SWtOR nebo ne...
-
-
Každý si tu stěžuje na nedostatek článků o GW2, já ale tajně doufám, že nás tak chce redakce GAMES navnadit na něco fakt speciálního *1* Takovej stream GW2 s komentářem Karla Drdy, to by bylo něco! *1*
-
-
Nebo pana Vávry, který bude v Lions Arch marně hledat hajzlík.. :)))
-
Dá se v GW2 srát? Je tam nějaká minihra, kde musíte rozhodovat, kdy vykonávat potřebu jakým směrem?
-
-
Ano.
A pan Vávra vlastnoručně designoval záchody.
-
-
Každý ne. Hlasité minimum.
-
-
Máš pravdu s tím slůvkem každý mi to úlítlo... jak říkáš, hlasité minimum :)
-
-
-
Líbí se mi to prostřední, do kterýho bude datadisk zasažený.
-
Já čtu taky jen diskuzi, ale na pár screenshotů jsem se podíval, s dvanáct let starým enginem toho už prostě moc nevymyslí, tohle je kombinace všech předchozích objektů, nic oslnivého, prostě klasický WoW engine.
-
-
Tak ona ta hra stále vypadá tak nějak pěkně, jako omalovánky, což se hodí k cílové skupině hráčů.
-
-
Co máš proti omalovávání? *8* Se vsadím, že by si to ani nedokázal vymalovat *4*
-
-