Přejít na výpis diskuzí
Průvodce lokacemi WoW: Mists of Pandaria
25.8.2012 | Redakce Games.cz
131 příspěvků
-
Predchozi post je samozrejme myslen s jistou nadsazkou. V kazde MMO hre je na forech videt hlavne agresivni mensina.
Ale pokud jde o WoW,tak tenhle odvar co tu predvadi GW2 nerdi,to je jen slaby cajicek. Tenkrat bylo hure. *2* -
A proc, tihle lidi snad serou vsechny normalni hrace, uvedom si, ze je tu spousta lidi co hraje obe hry, jenom pro to, ze je tu skupina die hard fanousku, kteri stejne u kazde hry vyhori jako prvni neznamena, ze tu musi neustale zasirat diskuze.
-
Nahodou ja vsem WOW hracum tyhle hlupaky co porad vsude cpou GW2,tak jim je preji. Presne tak to totiz vypadalo cele roky v diskuzich,s tim rozdilem ze oni sami vsude cpali WOW. Myslel jsem ze z toho tenkrat zesilim. Jak se do lesa vola...
-
Nový vítr? I ty vtipálku. Jediné, co blizzard umí, jsou filmečky a PR.
-
lenže tam budeš mať dosť "raidov" počas hrania pri heroic eventoch (neviem či tak sa volá ale tam takisto ideš proti bossom)
-
To bych nerek, na raidech je blby to, ze nakonec ztravis u kompu neskutecne cas, jelikoz mlatis trash a jine hovadiny, ze kterych nic nepada a jednoho moba zabijis pomalu dyl jak bosse.
Dale se lidi kolikrat prekrikuji a nebo nedelaji, co maji a nekdy to spis otravuje. Ano zalezi pak zda mas dobrou guildu, nebo fajn lidi, kteri se nehadaji, ale i presto cim vic lidi tim je vic nazoru. Raidy jsem urcitym zpusobem nenavidel, alespon z pohledu WoW, kdy jsem si na to musel rezervovat, treba cely vecer. Mozna kdybych chodil na vejsku a mel cas, tak by to byla jina.. -
no a to je blby, protože raidy jsou nejzabavnejší.
-
Tak raidy jako ve WoW tam nebudou, ale boj proti mobum je tam 100x zabavnejsi nez ve WoW ...
-
Přijde ještě mnoho updatů a různých obsahů, takže se toho nebojím. Anet už od dob GW1 kouká na rúzné fora a zjišťuje co lidi většinou chtějí.. Občas to ale i po*rali (V GW1..) *1*
-
Neni to zla hra, ale obavam sa, ze ludia od nej chcu nieco co nedostanu. Strasne vela chcu aj PvE a ta hra je som zatial pocul hlavne o PvP
-
ako som pocl GW2 skor PvP, obavam sa ci ludia necakaju viac nez mozu mat.
-
myslím že ten počet lidí co tuhle hru hraje tímhle blábolem neodradíš:)
-
Undead
-
Nwma moc smysl si stezovat. Games proste zije wowkem tak to nechte byt. Par clanku o GW2 je na konkurencnim webu to myslim staci. :)
-
Kdyz uz chces psat do diskuze tak pis alespon srozumitelne a ne jak ocas proboha.
-
Co to meleš voe *15* Holubi že píšou diakritikou? Si upad?
//no co je? najednou nevíš jak nazvat ostatní?! -
Zalezi taky na tom, jestli je vubec co linkovat. Co jsem se dival na netu, tak nejaka ceska fanstranka o GW2 sice existuje, ale nezda se mi, ze by byla na urovni wowfanu. Pak taky asi zalezi na tom jestli by lidi, kteri ty stranku o GW2 delaji, chteli s games spolupracovat. Si to predstavujes jak hurvinek valku ...
-
V diskuzi je opravdu normalni psat bez diakritiky. Jenomze to tvuj holubi mozecek asi nikdy nepochopi. *9*
-
GW2 je sra*ka ktera WoW nesaha ani po palce u nohou proto se tady o ni nepise.
-
Spirit healer ftw!