Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Post ze záhrobí jo?
  • no lebo sú hráči ktorý chcú hrať niečo iné nie furt to isté a ešte za toľko peniazov. btw krásna grafika? no áno ako aj pri iných hrách len s iným štýlom... "obrovksej" svet? tak podľa mňa skoro každý mmo má obrovský svet..
  • Já bych všechny ty warcrafty zakázala. Děcka místo toho, aby šly okopávat brambory, jen celý den lapí na zadku a pořvávají na sebe do sluchátek. Internety bych vzala nádavkem. *10*
  • Mě třeba štve, že tu není možné něco rozumně zkritizovat/čekat rozumnou odpověď, a že to nikdo skoro nedokáže. Protože čekat nějakou rozumnou kritiku/odpověď bez blbečků, zoufalců, dětí atp. je to samé jak si napsal s Rathem. A pokud někdo napíše něco rozumného, tak to nikdo nepochopí a mele si offtopic a flame jako by jeho texty byly svaté.
    Škoda no, mohlo by to tu být skvělé, kdyby se tu dalo normálně diskutovat, vyvracet názory a pod. Deam *7*
  • Shania
    Zrovna GW2 hraju, je to parada a bavi me to, akorat nevim proc mate pocit, ze clovek muze hrat jen jednu hru. Zadna hra nevydrzi bavit vecne.
  • Mr.Tomus
    Nemesis: Promiň mami, už budu hodný *9*
  • Kronoss1
    Jako fakt nevím, na co odkazuje. Na GW2? Já to nesleduji, takže nevím.
  • Koho by takove preplacane sra*ky zajímaly, WOW je prostě sinonymem MMORPG, krasná grafika, neuvěřitelná hratelnost, rozjetej obrovksej svet....proc hrat nake napodobeniny jako GW nebo SWTOR atd...
  • No, ono nejde o to, že se o ní pořád mluví.
    Ono jde o to, JAK se o ní mluví.
    Čekat nějakou kritiku od takových dronů je jako čekat že pan Rath rozdá svoje peníze zpodpodlahy chudým.
    A pokud něco zkritizujete, tak jste okamžitě trol, idiot, negramota a WoWkař.
  • Tak tohle je tak, jako, pod -9000/10.
    Moje babička by to zvládla líp.
  • Nedělej debila
  • Mr.Tomus
    tractor simulator 2012
  • Kronoss1
    Souhlasím, ať to nepíšou lidi z WoWfanu, ale Games.cz, jejíž redaktoři si říkají novináři, i když jimi mnohdy nejsou. Nemusí se pořád psát jen o WoWku.
  • Kronoss1
    Na jakou hru odkazuješ?
  • píše 1 fan ktorý vidí všade len kopírovanie, nič iné alebo len sa snaží niečo napísať
  • zdeeneek
    Si precti celou diskuzi, nekdo se tu rozciloval proc o tom z wowfanu nepisou
  • no nikto len 1 troll chcel :D
  • +100
  • demence jsi ty, nikdo nechce aby lidi z wowfanu psali o jinych MMO, ale aby Tiscali linkovalo i na jine blogy nez jen wowfan

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit