Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mr.Tomus
    To mě nenapadlo, já ty články hledal na Wow fan stránkách!
  • OK, to je pravda. Ale stále je to odkaz na novinařinu, resp. partnerský web (nebo jak to nazvat) a informace na něm. Buď je můžou přepsat (okopírovat), nebo odkazovat přes článek + doplnit nějaké info. Jednoduché, nevím proč to nechce tolik lidí pochopit. Je to něco jako bonus ke čtení, koho nezajímá, tak to nečte. Easy, ale taky jsem zvědavej na recenze *3*
    btw, co proč co samé nechystají k WOWku? Trochu blbost ne? *7*
  • Aby tu bylo víc, vííc a ještě víííc článků o GW2, např? *4* Trochu představivosti člověče. Třeba by je tím vyhecoval a bylo by tu tolik čtení *3*
  • Stejně tak ArenaNet dobře vychoval svoje hráče.
  • Kronoss1
    Význam článku je jasný. Reklama na WoW a fanstránku, to se nedá považovat za novinařinu. Dneska jsem na chalupě, domů se vrátím až večer, takže tu nebudu tak aktivně jako normálně.
  • Až zjistíš, jaký má tenhle článek význam, najdeš svoji odpověď. Jinak vítej! Si tu nějak pozdě dneska...
  • Kronoss1
    Aby vám náhodou GW 2 nevytřelo zrak. WoWku už zvoní umíráček, ale dělají to borci docela dobře, oni vás dotáhnou na WoWku a pak vás přeučí na Titan.
  • Kronoss1
    Asharak: A proč by to proboha dělal? On si neříká novinář jako mistři tady.
  • Kronoss1
    Dobře ty!
  • Kronoss1
    A proč to samé nechystají k WoWku? Mohli by se snažit alespoň o nějakou novinařinu ne?
  • Kronoss1
    A já zase slyšel, že má vyjít nová Kung Fu Panda v mlze, je na tom něco pravdy? Jinak nevím, co je hate.
  • A pak se začne tlouct do hlavy *7*
  • Shania
    lol, dobre ty:)
  • dostavat postavu na inferno absolutne nebylo potreba.
  • slyšel jsem že ted vyšla nejaka nova hra build walls 2, ale nevim o co jde, asi budovatelska strategie. jinak nevim proč je tady tolik hate když se vam nelibi wowko tak jdete jinam
  • Samozřejmě, že chtějí 10/10 pro GW2. Na styl SWtOR nebo ne...
  • Na GW2 a TSW tady nejak zapominaji ... *9*
  • tady je zase ..... proc tu brecite a nehrajete gw2? tezko bude nekdo z redakce psat clanky o MMO hrach, kdyz je nehraji :-) kdyz si vzpomenu na fight club venovany diablu 3 kde ani jeden z pritomnych "hracu novinaru" nedostal postavu na inferno, ale presto hru hondotili, tak je opravdu lepsi, ze zadne clanky nepisi :D nebo tu chcete recenzi na gw2 10/10 ve stylu SW: Kotor ???????
  • Tak proč nesebereš trochu odvahy a nezkusíš nějaký článek napsat a dát jim ho na posouzení? Třeba by se dal z 9/10 osekat a vyšlo by z toho něco smysluplného *5*
    Wuala, máme tu článek o GW2!
    (teď jde jen o teorii, nevím jak to na games.cz v tomhle ohledu funguje a jestli už to někdo zkoušel a marně)
  • No fakt nevím, jak může být takový blb trollem *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit