Přejít na výpis diskuzí
Průvodce lokacemi WoW: Mists of Pandaria
25.8.2012 | Redakce Games.cz
131 příspěvků
-
Já myslím, že Games.cz jsou podplacení Blizzardem... Ignorace čehokoliv jiného než WoW je zde naprosto neuvěřitelná, až se mě to dotýká i jako MMO-nehráče.
-
Dik moc
-
To vis, nikdo nema na praci nic jinyho nez cekat tady na netu nez se takhle debilne zeptas a kazdy ti hned odpovi.
-
Na 10 lvl si vybereš zda chceš být horda nebo aliance.
-
Zdravim, som celkom zmeteny, moze mi to niekto pls vysvetlit? pandy budu akoze tretia strana ? cize bude aliancia horda a pandy ? :D dlho som uz wow nehral ani to nesledujem len ma toto zaujima.
Dik -
Aby ukázali, že mají charakter... Jsou to profíci, co o WoWku publikujou léta, takže kdyby se někdo z nich sebral a napsal něco i o GW, když už na to jiní lidé nejsou, udělali by líp než pořád propagovat tu omalovánkovanou sratchku, vedle které je i Gutalax malým pánem.
Takový Ellendway, co se kamarádíčkuje tady s redakcí, by si to klidně mohl vzít na starost, když už nadšeně proklamuje, že WoWfan mu generuje velké prachy... Mohl by jich mít even more! *5* -
Proč by měli psát lidi z WoWfanu něco o Guild Wars 2? *7* *7*
-
No moc vás teda není.
-
Zase to trapné WoW? Napiště, k*rvadrát, taky něco o GW2, vy lamy z wowfanu! *11*
-
sice mi to taky jednou spadlo, musím ale uznat, že oproti startu jiných mmo her jim to jde dobře
-
To by ale porusili smlouvu s Blizzardem :-)
-
Mě to dneska spadlo poprvé. Jinak celý den bez lagu a bez problémů ... ale četl sem, že lidi mají problémy.
-
třeba já
-
No za chvíli přestanou, pokud to bude tak padad. Takže se to tu asi zaplní *1*
-
Nevím k čemu články o GW2 ... každej koho zajímají hraje dneska od šesti od rána. *1*
-
Popravde Kripp tam v tom taky docela plaval :) Dostal par tipu od lidi na chatu a uz je to trochu lepsi.
-
Každý ne. Hlasité minimum.
-
Každý si tu stěžuje na nedostatek článků o GW2, já ale tajně doufám, že nás tak chce redakce GAMES navnadit na něco fakt speciálního *1* Takovej stream GW2 s komentářem Karla Drdy, to by bylo něco! *1*
-
Zkus GuildWars2.cz, tam možná budou nějaký články o GW2.
-
Třeba chystají článek k datu vydání *3*