Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • super konečne nový vítr do zatuchlých vod mmo žánru, poslední dobou už ani nevycházejí nové MMO ale Blizzard ukazuje že porad jeste umí
  • Hloupost, kdyby byli games podplacení Blizznou, tak tu nejsou dva články o jiných mmo na 5 o wowku, ale 0. *1*
  • no o GW2 určite nebudú písať (možno porovanie s WOW :D) ale o Titan budú písať určite keď bude o tom nejaká informácia
  • Proč by měl čekat? Normálně si přečte článek a potom se koukne do diskuze. To je otázka minuty.
  • Řekni mamince, ať ti vymáchá hubu mejdlem.
    Pak se možná vrať.
  • Tak ona ta hra stále vypadá tak nějak pěkně, jako omalovánky, což se hodí k cílové skupině hráčů.
  • Ano.
    A pan Vávra vlastnoručně designoval záchody.
  • walltar
    Jedna otázka ... když si přečteš jeno nick co tě napadne?
  • Trol.diskuzni
    Já neřekl, že by WoWfan měl produkovat... Co si publikují na jejich webu, je mi jedno. Ale když už nás tady musí zásobovat balastem z WoWu, ať se radši někdo z nich sebere a naservíruje něco hodnotného o GW2.
  • Crow
    Máš pravdu s tím slůvkem každý mi to úlítlo... jak říkáš, hlasité minimum :)
  • https://dl.dropbox.com/u/39354980/dont-feed-troll%203.png You have been trolled. Congratulations!
  • Souhlasím.
    Určitě se jedná o nějakou konspiraci, šahající až k iluminátům.
  • Mám otázku. Proč jsi taková píča? Ale neskutečně jedinečná? *6*
  • https://dl.dropbox.com/u/39354980/dont-feed-troll%203.png Congratulations! You have been trolled.
  • PS3Hrac
    Proč by měl Wowfan začít publikovat GW2 když už několik let publikují WoW jinak časem taky určitě vznikne nějaký magazín podobné WoWfanu na GW2 nemusíš mít strach *1*
  • Trol.diskuzni
    Pokud by recepty na vaření nějak souvisely s hrami, proč ne... Variabilnější obsah je vždy lepší!
  • Trol.diskuzni
    To, že dělají na WoWfan, přece neznamená, že celý život hrají jen a budou hrát jen jedinou hru, ne? Stačilo by, kdyby se Ellendway (čili ne úplně všichni z WoWfan) sebral, přestal hrát na chvíli sratchky od Blizzu (WOW, D3) a něco pro Petra sepsal i GW2...

Třeba by pak nabral inspiraci k tomu sepsat na WoWfan článek o tom, co ve WoW chybí a mohlo by být. Když říkají, že úzce spolupracují s Blizzardem, třeba by to mohli předat dál. *5*
  • PS3Hrac
    Taky by mohl GAMES.cz třeba vydávat recepty na vaření aby ukázali že mají charakter že *1*
  • Dá se v GW2 srát? Je tam nějaká minihra, kde musíte rozhodovat, kdy vykonávat potřebu jakým směrem?
  • Ataker
    Asi jsem idiot, ale nemůžu čekat od lidí z WoWfanu, že budou psát něco o Guild Wars 2. To je prostě blbost...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit