Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale CoD si za to může samo. 5 let pořád to stejné, bohužel to baví stále milióny lidí z nějakého pro mě záhadného důvodu a když to vidí nějakej EA a podobně kravaťák tak potom příjde k vývojářům a musíte udělat více alá CoD prvků a všude to musí vybuchovat a krvat budou i keře a bla bla .. Dokud tento blockbuster bude neustále kazit ostatní hry a přitom nepřinese ani špetičku inovace za 5 let není co řešit. A BF3 teda, no bylo toho tady hodně a bylo to otravné ale mám takový pocit z Janchorových reakcí, že kdyby mohl tak dá singlu o dost nižší známku. Multiplayer je prý na druhou stranu hodně zábavný .. to už je ale vcelku jedno. *16*
  • ales.smutny
    V pohodě, diskuse tady jsou občas dost vyostřené, co se týče CoD, já to chápu:) Nicméně opravdu, v redakci netrpíme nějakou antipatií vůči CoD, BO se nám asi hromadně nelíbily, ale třeba MW1 jsem v multiplayeru osobně nahrál pár desítek hodin, takže...;)
  • Nevím zda přecitlivělý, spíše zdeformovaný místní komunitou a jejich "různorodými" názory vůči sérii.. Přijde mi to trošku jako přes kopírak už trošku omlouvám se.. Chybí mi tak nějak jakékoliv pozitivum, to je celé..

Nicméně děkuji za 2 seriózní odpovědi.
  • MrSanta
    Rusové trochu hákliví, ne *3* ? Masakr na letišti a hned invaze do USA. Jak to s tou invazí dopadlo? Z toho videa jsem to nějak nevyčetl.
  • ales.smutny
    Nejste poněkud přecitlivělý?

Já opravdu nějaké fanouškovství/ nesnášení značek neprožívám a je to prostě věta, kde poukazuji na to, že v opakovaných motivech, do kterých se pouští i Bf3 a tuna dalších není takový problém se ztratit. Mně se to třeba povedlo - a proto je tohle video užitečné.
  • kostejnesmrtelny
    No já nevim, na MW3 se těšim docela dost, ale zrovna v tomhle bych žádný navážení neviděl. Nějakej přecitlivělej takhle při čtvrtku, ne? *15*
  • Neříkám že tyhle PR matroše ze strany vydavatele (speciálně týkající se SP kterej je dle mýho koridorová blbost) nejsou totální výstřely do tmy.... Ale fakt už je poměrně trapný číst připomínky typu:

"Je to velmi šikovná pomůcka, pokud máte v těch teroristech, revolucionářích a vojácích takový chaos, jako někteří z nás."

Tohle už je čístá zaujatost...

Říkají si o to sice sami... uznávám/souhlasím.. ale to je i redakce games opravdu složená jen z lidí co COd vyloženě nesnáší?

COD pořizuji především kvůli MP a ten určitě nebude nejhorší a nejubožejší hrou ve srovnání s králem BF3 tak jak je to zde stále dokola prezentováno...
  • tak uz jen 5dni a MW3 je tady a zaroven je dnes posledni den k predobjednani :)
  • Odulin
    Tak tohle se fakt hodí:) Včera jsem ze zvědavosti prubnul u bráchy warez verzi a škoda, že jsem před tím neviděl tohle video....rozhodně bych byl víc v obraze než jsem včera (ne)byl. Tyhle moderní globálně-teroristicko-politické-zápletky mi do palice moc dobře nelezou...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit