Přejít na výpis diskuzí
Průzkum: Český X360 hráč je obvykle svobodný a pracuje
25.6.2012 | Petr Poláček
210 příspěvků
-
Něco mně říka, že v téhle diskuzi bude "prča". *1*
-
-
misto pismenka "r" ve slove prca bych napsal "i" a sedelo by to naramne :D
-
To mě taky. Asi nějákej stejnej vykuk, co?
-
-
Nejlepší konzole na kterou budu vždy vzpomínat jen v dobrém byla PS one. Krásné to dětství jsem měl s Spyrem, Crashem atd. Smutné je, že mě už hry nikdy nebudou tak bavit jako tenkrát.
-
-
Tekken po škole byl legendární.
-
-
tony hawk pro skater 2 najvadšia závislosť:)
-
-
-
Tato diskuze by měla být celá smazána, je mimo téma a připadám si že do ní píší jenom pubertální fanboyové. Stydím se za to co místní komunita předvádí *16*
-
-
Napsal člověk, který má v avataru XBOX... Fanboy haní fanboye! *15*
-
-
ja tam vidim playstation :DDDD
-
-
To proto, že si to ten chytrolín změnil okamžitě poté, co jsem to napsal... Asi si myslel, že tím na někoho vyzraje. *7*
-
-
No moc bych si nevyskakoval, za omezenou profilovku, jako mšá ty, bys neměl mít ani volební právo :)
-
-
Mé volební právo rozhodně není tvou starostí. *3* Profilová stránka mého nicku na zdejším webu je designována přesně pro lidi jako jsi ty - aby se podívali a poté konstantně vypsávali do diskuzí, jaká jsem nula, která nikoho nezajímá (paradoxně). *4*
-
-
Chlapče, ty potřebuješ psychiatra *1*
-
Ale tak se mi tu nevyplakávej, mně je to uplně jedno, ať si k tomu napíšeš jakýkoliv důvody, furt to bude omezený stejně. :)
-
-
Jsem rád, že jsi se svojí pravdou spokojený... Já taktéž. *4*
-
-
-
-
-
no potes buh, keby niekto z games dal na radu radoby urcovacov vkusu ..ale neboj sa, trendy v eu su naslapnute spravnym smerom, tj. jediny spravny nazor - ostatne budu extremisticke .)
-
-
O co to máme mi, jimž nevadí konzole, PC ani jakékoliv jiné herní zařízení, jednodušší:-)
-
-
Všechno je to o toleranci a respektu, jak chceš nějaké puberťáky tomuhle naučit?
-
-
Nechci, buď se to naučí sami nebo na ně sere pes.
-
-
Souhlas
-
-
-
-
A co bude příště průzkum na PS3 hráče, Wii a potom PC aby to bylo kompletní? Článek nemá žádnou hodnotu no a tomu odpovídá i diskuze.
-
Co to je za průzkum? Ty údaje jsou stejně kvalitní, jako většina současný herní produkce. To, jestli někdo nosí kraťasy nebo kalhoty přeci závisí na počasí a nemůže to sloužit jako nějakej údaj o skupině lidí hrajících na Xboxu. A vůbec, třeba takovej zásadní údaj, jako průměrný věk, tam není vůbec. Mimochodem - včera jsem si koupil Xbox. Na Aukru. Flashnutej.
-
-
je smutné že se chlubíš tím že pirátíš
-
gratuluju tak to jsi ale Borec!!!! to už si velkej kluk !! klanim se ;)
-
-
Za to ty jsi zcela jiste totalni blb
-
-
-
hm cekal jsem trochu podrobnejsi statistiku :). Jakou ma barvu vlasu mi prijde ze bude odpovidat vseobecnemu zastoupeni barvy vlasu v populaci...
Zajimavejsi by byly statistiky jako prijem, kolik hodin denne na tom hraje, jestli hraje online jestli radci FPS nebo bojovky atd. atd. -
takze hraci Xbox 360 vypadaji jako DJ Skrillex? :D
-
Forever Alone *1*
-
Sankuri, dej si facku, protože tydle rádoby drsný PC pindy si můžeš strčit do zadku.
Asi víš velký kulový o tom, jaký konzole bývaly a z čeho vzešly. A ani dnes není každá konzolovka jen pitomej CoD, to jen rádoby drsní trollové jako ty to tak vidí. Existují tuny skvělých konzolových her s hloubkou, o které si PC hry můžou jen nechat hrát.
A je opravdu vtipný, jak tady tvrdíš, že konzole vše zjednodušily a bůů bůů a přitom si připosranej z GW2, což je mechanikama to nejvíc casual MMO jaký snad mohli v ArenaNetu vymyslet.
Takže drž prosím pysk. Jo a Trol taky.
(Teď asi napíšeš: A takhle se dělá troll, jak máš ve zvyku, co?) -
-
Myslíš ty úžasné hry s hloubkou, jako jsou Kinect Star Wars, Fable Journey, Just Dance a podobně? Tak to vážně teda nevím, jestli o tom někoho přesvědčíš.
Ale teď vážně. Je fakt, že jsou to konzole, které na začátku každého svého cyklu posouvají herní průmysl někam kupředu. To, že poslední dobou je to posouvání k totálnímu zjednodušování, to je bohužel věc nemilá, ale hráči to tak asi chtějí. Jinak ale v součastném stavu, tzn. v době, kdy na konzole vychází jen kraviny a všelijakej odpad, tak je to právě PC, co drží herní scénu nad vodou. Podle mě by měly konzole vycházet zhruba cca v 2-3 letých cyklech. pak by to mělo nějáký smysl. takhle bohužel ne. *9* -
-
No paráda právě si vyjmenoval casual hry bravo!!
-
Ne, tenhle bordel nemyslím. Na ten každý právem zapomene.
Jsou tu jiné hry. NES, SNES, GBA, DS, PS1, PS2, MegaDrive, GBC, atd. jsou jich plné. Xbox360, PS3 a Wii jsou už jich mnohem míň plné.
Ale to neznamené, že neexistují. A tak jen doufám, že na ně potom budeme vzpomínat, a ne na nějaký pitomý skákání před Kinectem.
Jenže pitomý skákání před Kinectem a CoDlike srajdy je všechno, co Sankuri vidí a pak takhle pyskuje.
-
-
Konzole brzdí interface?
A kde má teda GW2 nějakej geniální interface? Vždyť je to jen pár tlačítek v řadě a velká červená koule... super revoluce.
Drsńáčci jako ty by měli zůstat na GW2 beta fóru, kde můžou brečet s ostatníma děckama, jak je hra těžká.
Funny, jak vždycky ArenaDroni navenek GW2 brání, že tam jsou těžké explorable dungeony atd, ale na beta fóru pak brečí, jak je to hrozně těžké. -
-
Ja spis brecim aby to stizili.
Ano konzole brzdi interface, pri vzpomince na Skyrim zvracim jeste dneska, ten byl hratelny az PC komunita vydala predelavku ve forme SkyUI
-
-
Ony konzole necim byvaly?
-
-
Ano.
A vyfič za svýma fuckbuddies na GuildWars2.cz. -
něčím co už nikdy nepochopíš :D
-
-