Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud je to pravda aspoň z poloviny, tak beru.
  • miker17
    podle of. informací by hra měla být skriptovaná jen minimálně
  • ehmm zrovna v téhle ukázce jsem žádný nový nápad neviděl ale nechám se rád přesvědčit o opaku... uvidíme... mimochodem, kdybych o hře nevěděl vůbec a nic a uviděl bych tenhle filmeček nebo demo jak tomu říkají, neřeklo by mě to vůbec nic :( čekal jsem úvod do děje :(
    Jinak Bioshock 1 byl super, dvojku jsem po pár strávených hodinách nedohrál... nebavila mě... stále to stejné dokola :(
  • Určitě si je sezen.. A užiješ si to i tak protože BioShock Infinite na předchozí díly nenavazuje.
  • smejki
    dle všeho tam nebude žádné dějové propojení. ale minimálně jedničku si stejně sežeň, je skvělá *3*
  • Užiju si to když jsem nehrál předchozí díly? Nebo je mám někde sehnat? Protože se mi tohle hrozně moc líbí :)
  • Vypadá to čím dál líp. Columbia se Rapture minimálně vyrovná. Jediný z čeho mám strach je, že to bude možná jeden předskriptovaný tunel bez špetky volnosti. I když všechny gameplaye vypadají úžasně, tak každý z nich je přímo přeplněný skripty. Jasně, jednička byla taky tunel svým způsobem, ale přece jen tam byla možnost prohledávat (užasle prohlížet) volně lokace a kamera se zamkla jen párkrát.
  • zas jeden trotl co se ohani hrou call of duty, boze kam ten svet speje
  • smejki
    na paprsky nepotřebuješ DX10/11. *3*
  • Stylový...ta grafika se k tomu přesně hodí. Počítám že už to bude mít standartně DX 10 podle těch paprsků slunce. Zvuky taky parádní o atmosféru bude postaráno. A ta holka co tam byla je taky fajn *2*
  • boze proc to vzdycky ukazuji na XBOXU takto skazi lidem zazitek nez to vyjde cele uz se tesim
  • Nádhera.
    Sem s tim demem XD
  • I když v celém videu nepadl jediný výstřel tak atmosféra mne naprosto uchvátila. Nevím čím to je ale Columbia se mne osobně líbí více než Rapture. Rapture na mne působilo depresivně a studeně naproti tomu Columbia je taková optimistická.
  • smejki
    skvělé ozvučení!
  • Řekl bych že všechny ty, pro který není modlou call of duty. U mě se jim to celkem daří.
  • koho s timhle chteji oblbnout?!
  • BioShock je jedna z mála her, která vsází na NÁPADY, nikoli na VÝBUCHY, a já jsem za to velmi rád! *5*
  • Naprosto souhlasim, tohle bude další stylovka :-)
  • Uz se nemuzu dockat na celou hru :) BioShock je proste svym stylem bajecny a i v tehle kratke neakcni ukazce na me zase dychla ta jeho atmosfera.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit