Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dokud to budou hráči kupovat tak to budou vydávat. Nekupujte to lidi, fakt ne.
    • Jack1947
      Aha, ja si to treba chci zahrat... at tyhle DLCcka klido vydavaji a naopak nevydavaji placene jine "dlc" kde je velmi malo obsahu. *3*
      • tak ať si pak nikdo nestěžuje, když ten mor typu DLC bude vycházet dál. Takto se datadisků a dalších férových dodatků ke hrám již nikdy nedokčáme, ale je to na hráčích, no.
        • Jack1947
          Jiny typ distribuce skrz sit, doba je jina tak si zvykej. *3* Lepsi uz to byt nemuze, je fuk ze to nekdo nekoupi jiny koupi musel bys kazat i vsem na svete, to je zhola nemozna vec. *15*
          • Souhlasim s tebou, ale mel jsi zacit vetou "Lidi jsou blbi, tak si zvykej". Zbytek sedi.
            • Jack1947
              To ja si prece nemuzu dovolit napsat ze jsou lidi blby, kde bych k tomu prisel.
              *3*
            • je škoda že se hráči tak snadno nechají nachytat na tyto laciné praktiky, ale je pravda, že celkově inteligence populace upadá, takže je jasné, že bude čím dál těžší vzdorovat marketingovým nesmyslům. Jednoduše herní byznys bude stále více decimován podobnými úžasnými monetizátory již hotového enginu kdy se dodělá pár assetů a za 17 dolarů prodá v Season Pass, čili celkově hráč za hru a pár kratších přídavků utratí 70-80 dolarů. To je síla přesilná prostě:)
  • Malleth
    Ta prezentace Elizabeth jako tajemná Femme Fatale moc nefunguje. V kanclu je to ještě ok, ale jakmile vylezou ven, pobíhá tam jak střelená.

Krom toho podle ohlasů novinářů, který to už hráli, se ani odlišná (méně akční) hratelnost vůbec nekoná.
  • MrSanta
    DLC normálně nekupuju, ale na tohle jsem byl celkem zvědavej. Základní hra mě docela zklamala, tak jsem si říkal, že toto by mi mohlo spravit dojem. Ale 30 doláčků ochoten zaplatit nejsem. Počkám si až to spadne do nějaké slevy na Steamu a obě budou dohromady za 5 éček. Víc ani ťuk.
  • a Mojang stale vydava relativne velky updaty (2-3 updaty = DLC u jinych her) na Minecraft zdarma... No, on je duvod proc tyhle hry nehraju... Naposled jsem zkousel Borderlands 2 a bylo to neco otresnyho. Nedokoncena hra, na kterou vysla s velkym "JOOOO TO JE BOMBA JEN ZA PAR DOLACU" spousta DLC, ktera hru nasledne dokoncovala... A pripady, kdy je DLC na instalacnim disku / v patchi a staci jen prepsat cislo v textaku? (Crusader Kings 2)... to uz je fakt jenom vysmech
    • Kozy
      Dokončovala? Borderlands není kompletní bez DLC? Já si ted B2 pořídil, a dodatky si kupuju jenom protože chci.
    • Inquisitor
      Pak když si člověk koupí jenom základní hru, tak si připadá ochuzenej minimálně o půlku hry.
  • osobně si myslím, že z myšlenky z nekonečného množství paralelních vesmírů propojených konstatou jde vytěžit víc než Bioshock 1 bez monster
  • Cože ? Oni to rozdělili na dva díly ? Fuuuuj. Tak to si počkám až to bude někde ve slevě... a to sem se tak těšil....
  • Dejte ty reklamy doprdele přez ,celou obrazovku ? jste zdravý? Ještě k tomu na Hyundai nejtrapnější auto pod sluncem !
    • AdBlock a můžeš selektivně vybrat reklamu, kterou nechceš zobrazovat nebo použít filtr na všechny reklamy.
  • Dřív stávál datadisk cca 800-900kč, ale za tu cenu člověk dostal hru stejně dlouhou, jako základní.
    • no netrvrdim ,ze jsem hral vsechny datadisky na svete ,ale ty co jsem hral napriklad Doom 3 a nebo Crysis 1 tak ty urcite nebyli tak dlouhe jak puvodni hry .
      • Walldstein
        Nevim no, mě teba připadal Datadisc k AoE II teda minimálně stejně dlouhej jak základní hra, Datadisc k Pharaoh byl díky otžnosti pomalu další jak základní hra..
      • Tak zrovna datadisk k Doom3 RoE byl daleko lepší, než originál.
        • Koko°1: tak to ke vec vkusu . Me zas ten datadisk moc nebral . Ale tema bylo ,ze datadisky jsou stejne dlouhy jak puvodni hry .
        • Jack1947
          Souhlas a za koupi to stalo, jenze byli i lepsi. *3*
  • Ocelot
    15?? To si dělaj....
  • Spades
    Dishonored mělo DLC na 2 části. AC3 mělo DLC na 3 části.
    Stěžoval si někdo tehdy?
    • Jo všichni..
    • Áno, sťažoval.
    • Urcite ano.
    • Nebyla cena poloviční?
      • Podle steamu:

Dishonored DLCs: 2x 9,99 EUR
        AC3 DLCs: 2x9,99, 1x 7,99 EUR

A pokud srovnám cenu někde jinde (třeba na GMG, kde DLC k Dishonored stojí 9,99 USD), tak se po vynásobení a převedení na Kč dostanu ke stejné ceně jako u Infinite, tzn. 375 Kč s tím, že u Infinite za tu cenu získám ještě navíc ten aréna mód.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit