Přejít na výpis diskuzí
První část E3 dema Metro: Last Light je plné atmosféry
15.7.2011 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
Vypada to uplne stejne jako jednicka, coz je... naprosto super :)
Tesim se. -
Při scéně s rotačákem se mi vybavily nepříjemné vzpomínky na Black Ops *10*
-
lebo ta hra je sama realita..
mala to byt reakcia na:
"ten minigun je vtip ne,v prvnim dile se strelivem platilo a tady na ctyri lidi pouzije munice jako za cely prvni dil.navic v realu to ma jinou kadenci a ucinost,to je pak vrazedna zbran ale tohle je vtip" -
-
Na realitu každý kašel: jde o to, že takové srandičky ničí tempo a tvář hry: což byly nejcharakterističtější rysy Metra - že to nebyla univerzální generická akce alá cod apod.
-
-
Mozna nebyla genericka ale ze by me bavila to taky rict nemuzu...
-
-
Jo, mě to zpočátku taky nějak nebralo: Metro jsem hrál 2x a poprvé jsem měl ze samotného střílení poměrně rozporuplný pocit. Nicméně když člověk akceptoval tu svébytnost, hra se mu odvděčila dost hutnou atmosférou (pocitově mi to trochu připomínalo bunkrové mise ve Stalkerovi). Na rozdíl od jiných her si na Metro pořád pamatuju.
-
-
To ja metro dohral a uplne vypustil. Matne si pamatuju pasaz kdy jsem tam jel na nejakym vozejky po kolejich a byl pod utokem tech mutantu a pak jak jsem vylezl ven ale to je tak vse. Grafika byla moc hezka ale tu atmosferu jsem tam proste nenasel :o/
-
-
-
-
-
Jo, ten kulomet, bože, bože...
Se nejvíc bojím, aby z toho nevznikl akční spektákl, jak naznačovali na jednom nejmenovaném herním serveru .) Na jedničce jsem nakonec měl nejraději to její klidnější tempo, kdy se člověk mohl zastavit a podívat se, nasát tu atmosféru. Že to nebyl codovský rychlovlak debilní akce. -
-
jde o to jak by ta sekvence vypadala kdyby se hrac neprozradil, klidne by tam mohli prijit zas ti samy vojaci ale furt by ses mohl schovavat ve tme atd.
P.S. :nejmenovany herni server ktery odsoudil tuhle hru ze je strasne podobna CoD a zaroven dal Black Ops singleplayer kampani 8/10 ? -
Je to E3 trailer. Musi zaujmout a je schvalne akcni a rychly. Hra bude imho stejna jako puvodni Metro.
-
-
ty kono to vypada fakt brutalne :) jaka je prosim jednicka??ja ju odsoudil a nikdy ji nehral a asi sem udelal chybu :D pls o radu jestli si to mam zahrat :)
-
-
Vyzera to priam skvelo :) Jednicka nie je zla, urcite si ju zahraj. Atmosfera v nej je jedna z najlepsich aku som kedy videl a dejovo je to tiez velmi zaujimave. Vadilo mi len, ze tam boli urcite chyby ktore jaksi kazily zazitok z hry :( Napr. stealth zabijanie nefungovalo tak ako malo, bolo to hrozne narocne na hardware a mal som taky cudny pocit pri strielani zo zbrani.
-
-
tak sem to stahl a hraju je to Supovka :) jenom to stileni je takove divne a kdyz do vas busi vic zrud tak taky trosku mi to pripomina hellgate:london coz mi nevadi jinak atmosfera je super aji ty zvuky :)
-
-
Jestly si neco takoveho nezahrajes tak to bude hrich,metro 2033 je moje srdcovka
-
-
no jak myslis :) tak ja to du stahnout a hrat
-
-
-
Líbí se mi to. Jednička byla skvělá, svěží fps a tohle snad bude taky...jen by to mohlo bejt trošku míň náročný než jednička...posím posím.:) Krucinál, ale chtělo by si to už konečně přečíst knižní předlohu.... *9*
-
-
Děláš, jako by to byl ve věku e-shopů nějakej problém.
-
-
ten minigun je vtip ne,v prvnim dile se strelivem platilo a tady na ctyri lidi pouzije munice jako za cely prvni dil.navic v realu to ma jinou kadenci a ucinost,to je pak vrazedna zbran ale tohle je vtip