Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, mě to zpočátku taky nějak nebralo: Metro jsem hrál 2x a poprvé jsem měl ze samotného střílení poměrně rozporuplný pocit. Nicméně když člověk akceptoval tu svébytnost, hra se mu odvděčila dost hutnou atmosférou (pocitově mi to trochu připomínalo bunkrové mise ve Stalkerovi). Na rozdíl od jiných her si na Metro pořád pamatuju.
  • Tak tam AI snad ani neni *1*
  • Ale to neznamena,ze z toho mesta to udela koridor ze ktereho se nikam jinam nepohnes.Tahle argumentace je docela mimo.
    Proste tu hru pojali jako linearni hru.Muj osobni nazor je,ze trochu volnosti by te hre jen prospelo,ale bavil jsem se u te hry i tak.
    A duvod proc to lide casto srovnavaji se stalkerem bude mimo jine asi i fakt,ze na tom delaji nekteri tvurci prave stalkera a zasazeni hry na postapokalipticky vychod tomu take dopomaha.
    Ma to proste takovy ten stalker feeling.
  • Horší než v COD určitě nebude XD
  • graficky to vypada paradne,i atmosfera je fajn..ale AI mi prijde teda hodne slaba(jak mu tam nabehnou pod ten rotacak:)
  • Mozna nebyla genericka ale ze by me bavila to taky rict nemuzu...
  • Vystřel si někam pár jaderných hlavici (popros třeba Kima) na nějaké město a pak zkus jeho průchodnost. Ve většině případů budou ulice po té destrukci zasypané troskama a navíc bys všude narazil na radiaci. Sice na Metru dělali vývojáři, co odešli z GSC, ale nikdy neměli za cíl konkurovat Stalkerovi. V podstatě to jsou úplně jiné hry, tak nechápu ty z vás, co Metro odsuzují kvůli tomu, že není jako Stalker *7*.
  • KIMCID
    hustý a pěkný....no já si ale počkám na Stalkera 2
  • ales.smutny
    Holt si dali s vydáním videa načas...:)
  • Jazz
    Wow, to je tu hodně brzo, když je to z E3
  • NEkromanT
    jde o to jak by ta sekvence vypadala kdyby se hrac neprozradil, klidne by tam mohli prijit zas ti samy vojaci ale furt by ses mohl schovavat ve tme atd.

P.S. :nejmenovany herni server ktery odsoudil tuhle hru ze je strasne podobna CoD a zaroven dal Black Ops singleplayer kampani 8/10 ?
  • U me prvni dil propadl na prilisne koridorovosti venkovnich prostor. Tam meli sanci nechat hrace uzit si trochu volneho pohybu,ale nestalo se tak. Pro me tak zustava vladcem Stalker, atmosfera bunkru zaplnenych mutanty je tam skvela a i takovy pruchod do Pripyate je parada.
  • montatatana
    Je to E3 trailer. Musi zaujmout a je schvalne akcni a rychly. Hra bude imho stejna jako puvodni Metro.
  • montatatana
    Vypada to uplne stejne jako jednicka, coz je... naprosto super :)
    Tesim se.
  • MishKonn
    Děláš, jako by to byl ve věku e-shopů nějakej problém.
  • Při scéně s rotačákem se mi vybavily nepříjemné vzpomínky na Black Ops *10*
  • Vyzera to priam skvelo :) Jednicka nie je zla, urcite si ju zahraj. Atmosfera v nej je jedna z najlepsich aku som kedy videl a dejovo je to tiez velmi zaujimave. Vadilo mi len, ze tam boli urcite chyby ktore jaksi kazily zazitok z hry :( Napr. stealth zabijanie nefungovalo tak ako malo, bolo to hrozne narocne na hardware a mal som taky cudny pocit pri strielani zo zbrani.
  • Na realitu každý kašel: jde o to, že takové srandičky ničí tempo a tvář hry: což byly nejcharakterističtější rysy Metra - že to nebyla univerzální generická akce alá cod apod.
  • no jak myslis :) tak ja to du stahnout a hrat
  • lebo ta hra je sama realita..

mala to byt reakcia na:

"ten minigun je vtip ne,v prvnim dile se strelivem platilo a tady na ctyri lidi pouzije munice jako za cely prvni dil.navic v realu to ma jinou kadenci a ucinost,to je pak vrazedna zbran ale tohle je vtip"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit