Přejít na výpis diskuzí
První část E3 dema Metro: Last Light je plné atmosféry
15.7.2011 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
Supre video, jedničku sme sice ještě nedohrél ale baví mě jak něco a doufám že dvojka bude ještě lepší, zajímamě ten multiplayer a jak se bude hrát, jestli ty ruzný frakce proti sobě nebo surival. (myslim tim mody v multiplayeru)
-
Zas blbost akorat chteji vyzdimat z 1 dilu penize navic...podobne jako stalker 1 dil v poho ostatni dily zdimacka.Jinak nepride vam trochu ubohe vydelavat penize na lidskem nestesti?Tim myslim stalkera puste si nake video jak to tam vypadalo kolik lidi tam zarvalo a dodnes generace postizeni,rakovina atd.Pak tu mluvte o srdcovkach...
-
-
tož ale to bys mohl říct o všech hrách s první nebo druhé světové války v ní taky zabyli mnoho neviných lidí a zdalekaé né všichni byli vojáci, nebo z her odehrávajících se v iráku taky hromada mrtvej civilistů jistě válka je něco jinýho než výbuch černobylu ale myslím že výš jak to myslím. navíc nemyslím že by to autoři nějak zlehčovali nebo uráželi oběti
-
-
asi tak, akorat v tech valkach umrelo o par desitek milionu lidi vic .. taky pozor na carmagenon (ani nechci vedet kolik lidi bylo zabito autem nez jsem tohle napsal), mafii a vsechy ty strategie zachycujici realne konflikty .... seriozne na tohle by mela byt nejaka komise :-/
-
-
přesně *1* *1* *1* takhle by človk nemohl hrát ani zoo tycoon bez srandy po světě je dost případů lidí kteří byli v zoo napadený zvířetem
-
-
-
Nikdo lidi nenuti k tomu aby si hru kupovali,takze si tu nehraj na nejakeho zastance nemocnych lidi tohle je games.cz a ne hospital.cz
-
-
A navic na kazde hre se chce vydelat
-
-
-
ten minigun je vtip ne,v prvnim dile se strelivem platilo a tady na ctyri lidi pouzije munice jako za cely prvni dil.navic v realu to ma jinou kadenci a ucinost,to je pak vrazedna zbran ale tohle je vtip
-
trefili ho aspoň jednou?
-
-
na E3 demech jedou s nesmrtelností...bude to hrát lamka a 6x restart při prezentaci by lidi asi nebavilo *1*
-
-
Líbí se mi to. Jednička byla skvělá, svěží fps a tohle snad bude taky...jen by to mohlo bejt trošku míň náročný než jednička...posím posím.:) Krucinál, ale chtělo by si to už konečně přečíst knižní předlohu.... *9*
-
-
Děláš, jako by to byl ve věku e-shopů nějakej problém.
-
-
lebo ta hra je sama realita..
mala to byt reakcia na:
"ten minigun je vtip ne,v prvnim dile se strelivem platilo a tady na ctyri lidi pouzije munice jako za cely prvni dil.navic v realu to ma jinou kadenci a ucinost,to je pak vrazedna zbran ale tohle je vtip" -
-
Na realitu každý kašel: jde o to, že takové srandičky ničí tempo a tvář hry: což byly nejcharakterističtější rysy Metra - že to nebyla univerzální generická akce alá cod apod.
-
-
Mozna nebyla genericka ale ze by me bavila to taky rict nemuzu...
-
-
Jo, mě to zpočátku taky nějak nebralo: Metro jsem hrál 2x a poprvé jsem měl ze samotného střílení poměrně rozporuplný pocit. Nicméně když člověk akceptoval tu svébytnost, hra se mu odvděčila dost hutnou atmosférou (pocitově mi to trochu připomínalo bunkrové mise ve Stalkerovi). Na rozdíl od jiných her si na Metro pořád pamatuju.
-
-
To ja metro dohral a uplne vypustil. Matne si pamatuju pasaz kdy jsem tam jel na nejakym vozejky po kolejich a byl pod utokem tech mutantu a pak jak jsem vylezl ven ale to je tak vse. Grafika byla moc hezka ale tu atmosferu jsem tam proste nenasel :o/
-
-
-
-
-
No ja nedavno hral Metro a byl jsem dost zklamany. Cekal jsem neco jako Stalker, tedy otevreny svet a on to byl totalni tunel. Navic dost divny. Pulku hry se snazite nekam dostat a kdyz se tam dostanete, tak tam stravite ani ne dve minuty a jedete dal. Takze druhy dil mne opravdu moc netankuje.
-
-
kdo by to byl řek, že v metru budou tunely...
-
-
JJ *2* *2* *2* *2*
-
-