Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Šest screnshotů a na třech mi vysokčí reklama, to si už fakt děláte srandu. Aspoň, že už tu není ta debilní reklama na kasinu, kterou když člověk zavřel tak nefungovalo kolečko na myši.
  • Prvni datadisk vysle hrace? Myslite tech 200 nebo kolik chudaku to jeste hraje? Nikdo normalni si to ted uz nekoupi a ti, co si to koupili uz na to po roce kaslou.
  • Ahoj, pred rokom som chcel kupit to nove Xko, ale sklamalo ma nedorobeny stav. Akurat vcera som pozeral jak na tom sme teraz, a na steame to este stale vela ludi hejtuje. Vedeli by ste mi dat nejaky objektivny popis ako je to uz hratelne, a co su este stale najvacie problemy? Je pravda, ze v celej hre mozem byt iba v jednej lodi ktoru mozem pouzivat? Diky!
    • Hratelné to je. Největší bugy byly odstraněny, jenže stále je to o tom, že "sektorů je málo a létáš jen s Albion Skunkem".
      Bugy tedy nejsou už problém, koncept problémem zůstává - je to úplně jiná hra než předchozí X, X2, X3. Někoho to může bavit, většině původních fandů to moc nesedí..
      • Aha tak to moc díky za varování. Já osobně hraji stále X3:TC.
        Ostatní předešlé X2, X3:R jsem hrál s mnoha modifikacemi a nerad bych si to zkazil, když už jsem si zvykl létat na všem možném, a v tomhle být byl jen zaseknutý v jednom plavidle to raději ne.
      • dik
  • ja jsem zacal postupne. Mama rozehrany X:BTF :+)
  • Týmto Egosft radím k mojím najobľúbenejším vývojárom. Ich hra keď vyšla, tak bola totálne nehrateľný prepadák. Ale oni aj tak vydávajú updaty, patche a je im jedno, že im tam hráči nadávajú. Proste nevzdávajú ! Rešpekt !
    • Ano vydavaji patche a updaty, ale ta hra je v zakladu porad stejna s*acka, jako kdyz to vyslo. Porad jen jedna lod, porad nefungujici ekonomika, porad vsechno musite delat rucne, porad stupidni AI...
      Navic, co jim zbyva, kdyz nastvali 99% fanousku a nove neziskali? Ted maji jistotu, ze cokoliv dalsiho si od nich nikdo nekoupi a nebo az po dukladnem pruzkumu.
    • Jestli ono to spis nebude dany tim, ze prodeje byly tak zoufaly, ze se snazej to dostat aspon do ty takzvany kladny nuly.
    • Čistá pravda. Predpokladám, že 99% vývojárov by to už vzdalo. Po týchto nových updatoch im už aj niektorý hráči začínajú hovoriť, že hra je už celkom zábavná. Zaberá to ! *4*
      • 99% vývojářů dneska vyhlásí early access a dopadá to uplně stejně... *3*
        • Problém je, že čost přechází ukvapeně do releasu viz Planatary annihilation - to mělo v den vydání tolik záporných palců na steamu jako nikdy, i když předtím to lidé převážně chválili. To samé Train Fever je víc beta než verze 1.0.

          Stále víc se mi osvědčuje počkat si a pak v klidu kupovat v akcích do 5 - 10 e dodělané hry ve verzích gold/platinum/GOTY atd. se vším co měly mít už při releasu.
          EA nebo předobjednávky jsou dost velký hazard s tím co člověk nakonec dostane a co bude chtít vývojář respektive vydavatel nakonec ještě doplatit za nesmyslné DLC (chápu datadisky, ale tu jeden domeček, tu strom, tu skin a každé třeba za 0.99e je svinstvo + často minimální podpora moddů, aby je náhodou nepřipravili o tučné zisky, když to co oni vydají formou DLC by kominuta zvládla levou zadní)
          • Kupovat dneska neco v den vydani, nebo dokonce pred vydanim, muze leda magor. Z posledni doby zarnej priklad - ArcheAge. Ti silenci kteri za to vyplajzli $150 s tim, ze po vydani dostanou 4 dny predem a 3 mesice hrani, si ted asi musej rvat vlasy. Hodiny a hodiny cekani ve fronte, nekteri se ani tyden po vydani nedostali do hry ... ( ne kazdej je miliardar aby se moh logovat ve 3 rano a pak hrat 24/7). A stisnosti dopadaj tak, ze dotycnej dostane ban ... ;D. Ono Valve nejspis dobre vedelo, proc je stim vykoplo ze Steamu.
      • flash789
        tak podobna situace byla u každého dilu X serie, vysel zabugovany se spoustou chyb, a postupem casu z toho udelali super hru, jen jim to nejaky ten rok vždy trva. I když rebirth v době vydani byl fakt extrem.
        • Bugy mě tolik netrápí jako celkově zpackaný koncept a ignorace ze strany Bernda na stížnosti komunity už dávno před vydáním.

          Počkám si ještě tak rok, dva a uvidím, třeba to už bude hratelné :)
          • Ono to už teraz je celkom hrateľné. Tie updaty boli fakt obrovské.
            • Je rozdil hratelne a hratelne. Hratelne ve smyslu ze uz to nepada a trochu se to i hybe na high ens pocitacich mozna. Ale jinak? Nefungujici ekonomika, nefungujici AI, jedna lod, stupidni herni mechanismy (obletavat stanici a mackat icka pro slevu? jako vazne?), nuda... Par silencu, co do vas budou hustit jak uz je to skvele se vzdycky najde, ale kdo muzete, vyhnete se tomuto paskvilu obloukem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit