Přejít na výpis diskuzí
První dojmy z hraní H1Z1 potvrzují, že DayZ má ambiciózní konkurenci
1.7.2014 | Aleš Smutný
63 příspěvků
-
Arma 3 - Breaking Point. V soucasne dobe nejlepsi zombie survival hra.
-
6:39 srnka na střeše *15* *15* *15*
-
Jendo ty si trol ne? Já jsem to ještě ani nehrál (nebyl čas) a už vím (z doslechu) že se dá v poho najít vybavení (výstroj- výzbroj) na letišti je tam pár zbraní a něco na zub snad. Musíš jít do serveru s 0 nebo málo lidma a hned se vybavíš logoff a objevíš se s tvým vybavením a di se kosit někam na mapu s hodně lidma. Chápu pokud hraješ sám takto je asi nuda tu hru je asi třeba hrát ve více lidech sám blodit a být odkázán sám na sebe... to by mně nejspíše nebavilo moc. *4*
-
pobavilo :D ináč hra je fakt otrasná kópia dayz :D
-
Možná je dobrý se napřed podívat, o čem ta hra je. Plakat nad tím, že Call of Duty je špatná strategie... jo, to můžeš, ale smysl to moc dávat nebude. Pokud jsi chtěl zombie zubačku, to sis měl pořídit Left4Dead.
Tohle je rozdělanej zombie survival na enginu Army ... a výsledek tomu odpovídá. Já jsem spokojenej, ačkoli zatím to hraju jen čas od času, abych se podíval, co je novýho. Pořádně zapařím, jestli to dodělají ...což je samozřejmě otazník a nákup hry je z toho pohledu risk. Tvoje volba. Narozdíl od WarZ nebo jak se jmenoval ten odpad, DayZ ti nic (myslím si) nenamlouval a nelhal ti o obsahu apod. -
Každý, kdo s tebou nesouhlasí (dal mínus) je hlupák? Nabubřelost ti tedy nechybí... Mimochodem, pokud jsi na plném serveru po pěti hodinách nenašel nikoho a nic, tak ses všemu musel schválně vyhýbat nebo tu vykládáš pohádky.
-
No já s videem skončil tam, kde si z trička, klády ze stromu a sekyry vyrobil luk...
Tim to veškerej pokus o realitu zlikvidovalo -
4:50 srnka na mostě *15*
-
Bohemka tu hru bude směřovat aby lidí spolupracovali jen je to furt alpha což plno lidí nechápe i když jim to hra připomíná při každým spuštění ,a už teď to není o PvP ,člověk nesmí lozit na servery kde jsou děti ;-)
-
Co to mektáš? Schválně jsem to zkusil. 15 minut a mám základní hadry, dvě plechovky a malou sekeru. Takže nevím, co sem meleš něco s rodinou. Jsi prostě antitalent. S tím nic nenaděláš. A pokud by sis o tom něco zjitřoval, tak by jsi třeba ohledně zvířat věděl, proč tam nejsou atd.
-
Mě zatím h1z1 přijde ve všem hroší než dayz :-D ,fakt nevidím skoro nic co by mi přišlo lepší než v dayz ,ale rád se nechám překvapit .Zatím to na mě působí jak levná kopírka
-
A proč bys měl u ty hry drepakovat dyl než u nějaký jiný ? Já si taky vždycky zahraju hodinku večer po práci :-)
-
našel jsem shnilý jabko, nějakou baterku a to je tak všechno. Ve velkym městě jsem byl a nikoho jsem nenašel. Zvíře nikde žádný, nikde nikdo. Za ty prachy to fakt nestojí. A to si řikej ty talente co chceš, kdyby to bylo full za ty peníze, tak oká,ale tohle je nedodělek a bůhví, jestli to někdy bude dodělaný.. chápeš,co jsem chtěl říct,nebo to mám napsat ještě jednou?
-
No vidis to a mě zas dayz přijde jako jedna z nejlepších a nejoriginalnejsich her poslední doby a jak už tu někdo psal jestli jsi za 5 hodin nic nenašel a nikoho nepotkal tak musíš být antitalent neskutecnej ;-) .Asi by ses měl podívat po hrách který jsou určeny pro cassual hráče ;-) ,mě takova hardcore hra na trhu dlouho chyběla . Btw. Konečně hra kde se zbraně chovaj reálně ,musíš dělat náměry podle vzdálenosti atd..
-
jojo jsem antitalent.. mám rodinu a nemám tolik času jako ty u toho dřepákovat. Mně šlo o princip - kolik ten early access stojí a co nabízí. Nenabízí nic. Ty talente
-
5 hodin a nic jsi nenašel? Tak to vážně musíš být slušný antitalent, jestli jsi nenašel základní oblečení či zbraň.
-
Víš jaká je velikost mapy v DayZ? Doporučuji se na to podívat. A to že nepotkáš člověka na každém rohu je taky docela logické. Jinak stačí dojít do většího města a hned někoho většinou potkáš.
-
hrozně by mě zajímalo od hlupáků,co mě dali mínus - co je na tý hře tak světobornýho? Když pominu krásnou grafiku - ano, engine je super, ale co dál? hrál jsem to asi 5 hodin, nikoho jsem nepotkal, nic jsem nenašel.. chápu,že lidi,co nemaj nic na práci bloudit po krajině baví,ale mě tohle prostě nesedí..navíc ten hype kole toho..chápu,že to dělá borec z bohemky, patří mu velkej respekt, ale co z toho? ta hra stojí teď 30dóců, já za to vysolil víc v éčkách a jakej je teda obsah? žádnej
-
Je hezké že vím hovvnoo ale to mi moc nepomůže že, kdyby mi někdo napsal v čem to spočivá věděl bych víc. Nejsou pěnouze ani chut někam jezdit, takže tak. *3*
-
Víš houno a tak ho všude rozmazáváš. Každý tvůj příspěvek smrdí jak pět dní přejetá kočka. Nechceš jet někam na prazdniny? Někam, kde není net?