Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • divný, já hrál tu verzi zadarmo a přišla mi úplně v pohodě, až na tu nejhorší komunitu co jsem ve hrách kdy viděl (od dob co jsem chvíli zusil hrát League of Legends) *1*
  • DeDy
    http://games.tiscali.cz/tv/tea-club-6-martin-mastny-o-novus-inceptio-16731
  • plne suhlasim.. 30min hrania som stretol jedneho zombika a ziadneho hraca.. a to som bol na full servery
  • Na jednu stranu souhlasím, na druhou bych SOE vůbec nepodceňoval. To co předvádějí s Landmarkem vypadá naprosto úžasně, až se přidá i H1Z1 a EverQuest Next, tak to podle mě jenom potvrdí to, že na to jde SOE správným směrem. Jejich nová generace sandboxových MMO her vypadá prostě skvěle.
  • Dogkiller
    A jak by tedy podle tebe měla pravá SURVIVE hra vypadat a fungovat?
  • tak hoši, po zdejším hypu jsem si pořídil early acces DayZ.. hmm... větší s prominutím sranec jsem nehrál. Jo, je sice pěkný, že si můžu jít kam chci, ale za ty prachy.. nevim no, nechápu, co se na tom komu líbí.. ale na druhou stranu jsem rád - už si žádnou rozdělanou hru v early accessu nekoupim.
  • DeDy
    To že DayZ má nejlepší MP atmosféru vím i to píši. Ale jak říkám, je to jen obohacený DM o ty antibiotika, aby měl hráč lepší atmosféru. Každopádně DayZ není SURVIVE hra. Gamesa, která může nést slovo SURVIVE ještě neexistuje. Zde má H1Z1 šanci.
  • Jack1947
    Já ti nevím, mně osobně nečiní problem F2P - (tedy jak kdy) ale proč by měli mít normální hru i neplatící a je pravda že SOE (sony offline entertainment) moc neznám. Tak mně pouč... pokud jen blbě nekecáš a nejsi fanboy ( já vím co je fanboy).
  • Kozy
    Tak nějak nevim jak na tohle reagovat, zjisti si kdo je to fanboy než tim někoho označíš. To že SOE má fungující f2p je prostě fakt, deal with it.
  • maros.goc
    A co ked je to len ripoff dayz? Radsej funkcny ripoff h1z1 nez nefungujuci a uplne zabugovany original dayz
  • Jack1947
    To je blbost pochybuji že to bude dobré, žádné F2P není dobré jen na vyjímky MOBA/ nějaké jiné hry - když tady si ani neškrtneš bez pěněz. Ta hra na tom bude určitě vysvatvěná, třeba budeš hrát roky za pořádnou výbavu ale pokud je F2P ehm P2W tak platící hráč bude vždy zvýhodněn. Meleš blbosti sám ale tak utebe se dá pochopit jestli si fanboy. Byly by sami proti sobě kdyby to tak jak píšu nebylo. *3*
  • 1. review - ve smyslu: It's more Zombie-Terror as DayZ

http://www.pcgameshardware.de/H1Z1-PC-258493/Specials/DayZ-Standalone-mit-Basenbau-1127233/?utm_source=facebook.com&utm_medium=socialPCGH&utm_campaign=computecsocial&utm_content=H1Z1-PC-258493SpecialsDayZ-Standalone-mit-Basenbau-1127233

a kdybys nedal na nemce, neni nic jednodussiho nez kouknout na stream
  • Kozy
    SOE je jedná z mála společností která umí dělat f2p, takže bych řekl že píšeš blbosti jako obvykle.
  • Rekl bych ze je to graficky o dost horsi nez DayZ. A taky pochybuji ze mapa bude alespon tak velka jak Cernarus.
  • Od jiste doby zadne zpravy tohoto razeni neberu vazne. Vyvojari a hlavne marketing vzdy naslibuji hory-doly. *2*
    Jeste si pamatuji jak Codemasters meli s Flashpointem2 absolutne prevalcovat Armu2, vznikaly cele nadsene komunity ktere se nemohly dockat jak dokonala hra zmasakruje tu obstaroznou vykopavku od Bohemky. Jak to dopadlo, zname. *3*
    WarZ nebo jak se to jmenovalo byl dopredu jasny pokoritel DayZ. Kde je ted?
    Ukazat nejake video, kde vse funguje jak ma, dovede kazdy. Praxe je pak uplne jina.
    DayZ by konkurenci potreboval jak prase drbani. Pokud tou konkurenci bude H1Z1, pak jenom dobre. Obavam se ale, ze na to nebude mit. *7*
  • Sorry za mensi off-topic, ale ja sem z DayZ presedlal na Breaking Point a prijde mi to zabavnejsi a o dost "vyladenejsi". Nehlede na to, ze to bezi primo pod Arma3 enginem.
  • Ja tomu budu rikat Hej Zi aby se to nepletlo s Dej Zi...
  • Johnny
    ja ti nevim ale graficky se mi to nelíbí *11*
  • Johnny
    To asi jo, nicméně já si myslim (sám za sebe) že to vypadá hůř než DayZ... proto to bude asi mene narocny... ale kdo vi.. známe to
  • Jack1947
    Jaká pak konkurence, tohle bude P2W a Dayz je jen paid to play... leda tak to může být třeba graficky a hratelnostně trochu lepší to je tak vše. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit