Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud chcete o hře vědět úplně vše určitě se podívejte na web http://mmosvet.cz - tam se píšou články o H1Z1 prakticky denně. Viz. http://www.mmosvet.cz/databaze-her/mmoss/h1z1/
  • Jack1947
    Jaká pak konkurence, tohle bude P2W a Dayz je jen paid to play... leda tak to může být třeba graficky a hratelnostně trochu lepší to je tak vše. *4*
    • Kozy
      SOE je jedná z mála společností která umí dělat f2p, takže bych řekl že píšeš blbosti jako obvykle.
      • Jack1947
        To je blbost pochybuji že to bude dobré, žádné F2P není dobré jen na vyjímky MOBA/ nějaké jiné hry - když tady si ani neškrtneš bez pěněz. Ta hra na tom bude určitě vysvatvěná, třeba budeš hrát roky za pořádnou výbavu ale pokud je F2P ehm P2W tak platící hráč bude vždy zvýhodněn. Meleš blbosti sám ale tak utebe se dá pochopit jestli si fanboy. Byly by sami proti sobě kdyby to tak jak píšu nebylo. *3*
        • Kozy
          Tak nějak nevim jak na tohle reagovat, zjisti si kdo je to fanboy než tim někoho označíš. To že SOE má fungující f2p je prostě fakt, deal with it.
          • Jack1947
            Je hezké že vím hovvnoo ale to mi moc nepomůže že, kdyby mi někdo napsal v čem to spočivá věděl bych víc. Nejsou pěnouze ani chut někam jezdit, takže tak. *3*
          • Jack1947
            Já ti nevím, mně osobně nečiní problem F2P - (tedy jak kdy) ale proč by měli mít normální hru i neplatící a je pravda že SOE (sony offline entertainment) moc neznám. Tak mně pouč... pokud jen blbě nekecáš a nejsi fanboy ( já vím co je fanboy).
            • Víš houno a tak ho všude rozmazáváš. Každý tvůj příspěvek smrdí jak pět dní přejetá kočka. Nechceš jet někam na prazdniny? Někam, kde není net?
    • Johnny
      ja ti nevim ale graficky se mi to nelíbí *11*
      • Rekl bych ze je to graficky o dost horsi nez DayZ. A taky pochybuji ze mapa bude alespon tak velka jak Cernarus.
  • Sorry za mensi off-topic, ale ja sem z DayZ presedlal na Breaking Point a prijde mi to zabavnejsi a o dost "vyladenejsi". Nehlede na to, ze to bezi primo pod Arma3 enginem.
  • Co je to vůbec za debilní název H1Z1? Jako když se někoho zeptáte "Hrál jsi Dejzí / DejZet?", tak to zní normálně, ale když se někoho zeptáte "Hrál jsi H1Z1?", tak to zní už jen v hlavě kktsky, natož pak při verbální komunikaci. To už spíš pak hráči budou říkat HIZI nebo si vymyslí něco svého, než písmeno, číslo, písmeno, číslo.
    • Ja tomu budu rikat Hej Zi aby se to nepletlo s Dej Zi...
    • něco na tom bude, proto se tak rychle uchytil název ptačí/prasečí chřipka, je to lidem takové bližší než H1N1
      • Vole, to je snad jasný, že málokdo - a laická veřejnost obzvlášť - nebudou používat označení kmene a typu. Nebo už se ti dostalo na dotaz, co komu je, odpovědi: mám Influenzu z čeledi orthomyxovirů typu A? Tož to asi ne...
        • no vidíš, a proto to asi nebude ani úplně ideální název pro hru *3*
          • Pravda, Chřipka zabíják nebo Flu danger je ku*va údernější, abych o tom mohl volat do světa. Holt Pandemic bla bla bla je asi zřejmě obsazeno.
    • DeDy
      Neříkáme No More Room in Hell, říkáme "dáme Peklo".
  • DeDy
    Tyhle rádoby survive hry považuji za obyčejný deathmatch obohacený velkou mapou, spoustou věcí k sebrání a zatím nejlepší MP atmosférou ze strachu o život. Ale jinak je to obyč DM (případně TDM). V žádném případě NE survive. Taková hra prostě neexistuje! Zatím.
    • Dogkiller
      Atmosféra ze strachu o život - to je právě ten survival, ne??? *8*
      • DeDy
        Tento strach - i když menší - máš i v DM např. ve hře Doom 2. Při smrti taky přijdeš o výbavu a musíš hrát od začátku. Akorát je to na menší mapě a proto umíráš častěji.
        • nemáš pravdu, třeba když umíráš žízní/hlady/na infekci a víš že musíš najít antibiotika jinak je do půl hodiny po tobě tak zoufale prohledáváš baráky aby sis zachránil kejhák, nebo narazíš na partičku přátelských cizinců a čekáš kdy tě jeden z nich střeli zezadu do hlavy, to je druh strachu co v Doomovi opravu nenajdeš
          • DeDy
            To že DayZ má nejlepší MP atmosféru vím i to píši. Ale jak říkám, je to jen obohacený DM o ty antibiotika, aby měl hráč lepší atmosféru. Každopádně DayZ není SURVIVE hra. Gamesa, která může nést slovo SURVIVE ještě neexistuje. Zde má H1Z1 šanci.
            • DeDy
              http://games.tiscali.cz/tv/tea-club-6-martin-mastny-o-novus-inceptio-16731
            • Dogkiller
              A jak by tedy podle tebe měla pravá SURVIVE hra vypadat a fungovat?
  • maros.goc
    A co ked je to len ripoff dayz? Radsej funkcny ripoff h1z1 nez nefungujuci a uplne zabugovany original dayz
  • co jsem koukal, tak H1Z1 ma prakticky uz vse co DayZ postrada a jeste asi dlouho bude... jmenovite crafting, housing - budovani kempu, lepsi fyzika, ragdoll, zombie neprochazeji zdi - moznost zapalit cokoliv - a dokonce rocni obdobi s tim, ze snih pokryje vse z nahledu - a mel by existovat jediny server, takze by hackeri nemuseli nicit zazitek ze hry... secteno podtrzeno, koupim to hned v EA
    • Veskoslav
      To sliboval i mrtvý a přejmenovaný WarZ a měl dokonce k tomu i videa a všichni ví, jak to dopadlo.
      • 1. review - ve smyslu: It's more Zombie-Terror as DayZ

http://www.pcgameshardware.de/H1Z1-PC-258493/Specials/DayZ-Standalone-mit-Basenbau-1127233/?utm_source=facebook.com&utm_medium=socialPCGH&utm_campaign=computecsocial&utm_content=H1Z1-PC-258493SpecialsDayZ-Standalone-mit-Basenbau-1127233

a kdybys nedal na nemce, neni nic jednodussiho nez kouknout na stream
  • Tohle by mi i možná, narozdíl od DayZ, utáhl komp :)
    • Johnny
      To asi jo, nicméně já si myslim (sám za sebe) že to vypadá hůř než DayZ... proto to bude asi mene narocny... ale kdo vi.. známe to

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit