Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ilusiveman

    Kampáň! 

  •  Joe sa vybral pisat vlastnou cestou, První Zákon by som aj tak odporucal kazdemu, kvoli  tomu, ze v serii sa nenechadza ani jedna postava vyslovene dobra. Po dlhom case ide o seriu kde hlavny hrdina nieje ten dobry, ktory musi bojovat voci zlu. Inkvizitor Glokta bola velmi dobre napisana postava. Carodej Bayaz tam ma tiez pekne momenty.

    Necital som vsetky knihy, takze je mozne, ze budem na tom podobne ked mi autor znechuti hlavne postavy v dalsich knihach.

  • TheGGG

    trollování? Pls, chceš snad tvrdit, že má ten film dobré a věrné kostými? Ty jsi jelimánek... asi odběratel soyflixu

  • Derp_1337

    Tvoje křečovitá snaha obhajovat tvé trollování o něčem svědčí...

  • TheGGG

    sorry bulíku, ty trailery jsem pochopitelně viděl, dokonce ti lidi co dělali rozbory filmu tam aj doplnili obrázky. A poznat bakelitový kostým dokážu i bez hlubokých historických znalostí. Tvá křečovitá snaha obhajovat v každé diskuzi soyflix o něčem svědčí...

  • Derp_1337

    Cituji tě "co jsem slyšel, The King má odporné kostýmy a armor..."

    Nikde ani slovo zmínka o tom, že tě trailer nezaujal nebo že by tvoje oči a tvé hluboké historické znalosti byly dotčeny nepřesností kostýmů. Něco přečíst z pochybného zdroje a nebo někde něco slyšet není to samé. Takže příště prosímtě netrolluj.

  • TheGGG

    existují věci jako trailery a obrázky z filmu ty chytrolínku... nepotřebuji vidět celý film, abych zhodnotil kvalitu kostýmů... no ty jsi teda případ, opět tu bojuješ za soyflix......

  • Derp_1337

    Sám jsi přiznal, že jsi film The King vůbec neviděl. To mě teda zajímá, jak jsi dokázal poznat, že jsou kostýmy "hnusné". Ty nejsi ani historik a ani mistr šéf kuchař, ale jsi cikánský věštec!

  • TheGGG

    na to aby člověk poznal hnusné kostými nemusí být historik, stejně jako nemusím být mistr šéf kuchař, abych poznal špatné jídlo.... opět tvůj další fail kiddo

  • Derp_1337

    LOL

    Určitě jsi odpromovaný historik se specializací na 14. století v Anglii, takže očividně tě na první pohled musí urážet ty nepřesné "kostýmy" a "brnění".

    Kecy! Cítím tady trolla.

  • Derp_1337

    Ať považuješ příběh za dokončený a nebo ne, tak to nic nemění na tom, že poslední 2 knihy jsou zklamáním.

  • Derp_1337

    Taky bych spíš doporučil Mistborn než Archiv Bouřné Záře.

    A.B.Z. je sice lepší čtení, ale je to rozpracované dílo a má to plánovaných tak 10 dílů. Brandon Sanderson zatím vydal 3 díly A.B.Z. a každý s odstupem 4 roků, což je dost velký problém!!! Radši hotovou trilogii, než něco u čeho se v následujících 20 letech nedočkáme dokončení.


    Stejně tak nikomu nemůžu doporučit Rothfusse a jeho Jméno Větru, protože se pravděpodobn nikdy nedočkáme dokončení příběhu. (Ale na druhou stranu jsem už to doporučil 2 lidem, abych si z nich udělal srandu, až budou taky frustrovaní z nedokončeného příběhu, hehehe)

  • Derp_1337

    Joe Abercrombieho nemám rád.

    Zpočátku jsem si ho oblíbil, ale pak se mi znechutil kvůli jeho perverzní chuti si v dalších knihách utahovat z hrdinů z předchozích knih. Např. trilogie První Zákon - čtenář postupně čte o mladém a naivním Jezalovi a jak se postupně z něj stane správný chlap a potencionální dobrý král. Následně ale Joe Abercrombie v knize Nejlépe Chutná Za Studena udělá z Jezala totálního ubožáka, který fetuje a jeho manželka(královna) mu zahýbá!! Tohle si fakt hrdinové přechozích knih nezaslouží.


    Jinak Mistborn je dobrá trilogie. Ke Kolu Času jsem se ještě nedostal, ale mám to v plánu.

  • Zaho
    Reklama, nic víc...
  • iSpirit

    Je to série pro děti. Extrémně je dobře hodnocený je i Harry Potter a je to brak. Takže absolutně ignoruji nějaké hodnocení. 

  • Mistborn je jedna z najlepsie hodnotenych trilogii za poslednych 10-20 rokov. Odporcul som to preto, lebo ide o ukonceniu trilogiu. Mohol by som napisat aj Meno Vetra, ale tam sa caka uz 10 rokov na dalsiu knihu. Uznavam, ze Archiv Bourne zare je lepsia seria, lenze tam sa predpoklada 10 knih.

    Sanderson je znamy tym, ze dokaze presne stanovit limity sveta a danej magie a v Mistborne to zvladol perfektne. Ziadne hlupe zazraky ako v serii Mec pravdy kde kazda druha kniha znicila stanovene hranice magie a sveta.

  • TheGGG

    knihy zásadně kupuji, takže se na to podívám, až dočtu co mám rozečtené

  • jindra.veliky

    Vsak kdysi nadavali nerdi i na Pana Prstenu a na Jacksona, ze przni knihy a podobny kecy...to je tak vzdy. Holt dneska ne kazdy ma to stesti najit si pritelkyni a pak to tak vypada. 😀

  • iSpirit

    Zkus od něho spíš Archiv Bouřné záře. To je mnohem blíže Malazu. Má to prvky YA a je to místy strašně naivní a předvidatelné, ale je to mnohem lepší a dospělejší než Mistborn. Svět je výborný, komplexní, je to strašně čtivé a knihy jsou nádherně zpracované. Doporučuji ty knihy koupit a ne to číst někde v PDF.

  • TheGGG

    tak to ještě nemusí nutně znamenat, že to je blbé, něco jen tak na oddych bych možná zkusil, kdyžtak to dropnu po první knížce. Těžko doufat, že najdu něco dalšího na úrovni Malazu no....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit