Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak panove, tohle bude super... Ten vitr z filmu aliens uplne totozny :D Hutna atmosfera, ale hlavne COOP!!!!! Uz to mam 4 roky predobjednane *1* *1* *1*
    • 4 roky asi těžko,když první info se objevilo v r. 2008;-) nemystifikuj
    • Damarus
      To nejsi sám :-D
  • to sem nemel videt,ted nedockavosti neusnu nekolik mesicu.poklona,klanim se gearbox.jo a ten trailer si pustim aspon 20x a urcite nebudu sam :-)
  • Paul_cz
    Snad tam těch xenomorphů nebude moc..nerad bych aby se to zvrhlo v Serious Sam-like. Preci jen, mělo by to být hlavně o atmosféře. Jinak to ale vypadá parádně.
    • tak snad to nebude přehnané a něco jako byl počet alienu v Aliens (taky jich nebylo málo a působilo to skvěle) by bylo asi nejlepší, ze napětí se střídavou akcí
    • No mě by zajímalo, odkud se ty potvory vzaly. Ty původní, co vylezly z kolonistů, snad všecky zařvaly, když vybuchnul ten výměník, nebo co to bylo, na konci dvojky. Aspoň ten výbuch vypadal dost masivně na to, aby jim pocuchal fazónu. *4* Z toho hlediska btw taky nechápu záběry z kolonie, které se objevily v trailerech. Tak vybouchlo to, nebo ne?
      • Po tom jaderným výbuchu výměníku tepla jsem taky zvědavý,co to má znamenat...že v Hadleyho naději vše pořád stojí na místě:-)
      • Právě tohle je naprosto nelogické a podle mě to ani lidi z Gearboxu nenapadlo, že je to blbost. Bude to něco jako filmový Alien 3.
    • Tikov
      ve chvíli kdy je nasazen celý prapor (i když jsou ohromné ztráty při sestupu) se obávám, že alienů musí být více než obvykle, aby se "dostalo" na každého.
    • no prave rakce nejmenovaneho reportera z GC byly, ze je tam prealienovano, cim se ztracela atmosfera ... takze pokud to pojede v modernim "hrac nesmi byt ani na sekundu v klidu", coz je presny opak toho co vetsina hracu, ktere znam chce, tak to bude jen na skodu .. za 6 hodin (jen priklad) hry nepotrebuji 500 zabitych alienu (vojaku, mutantu, cehokoliv s vyjimkou krocanu) .. i stovka je dost ...
  • Vypada to zajimave, konecne neco dle meho gusta, jen doufam,ze hru nezabiji nesvary dnesnich fps, jako detinska obtiznost, CoD herni doba a jine dnesni zhov*dilosti, ale ze hra pujde svou atmosferou naslaplou cestou, no uvidime.
    • Snad bude mit hra i solidni podporu po vydani, tzn ze budou pridavat nove mapy do multiplayeru (hlavne mne zajima coop) a ze tak bude mit dlouho trvanlivost.
      Singl pujde beztak projet pod 10 hodin, to uz je dneska bohuzel pravidlo, nicmene Multiplayer s coopem to muze zachranit.
  • Jinak dámy a pánové tohle je pro mě jako skalního fandu Alien's(zvláště druhého pokračování) splnění snu:-)Doufám že vyobrazení vetřelce bude v těch nejlepších možných pixelech:-) Už si to zasloužíme:-)
    • Prilis velike ocekavani je vetsinou zklamani jako hrom :-)
      • Či naprostá pecka;-)
  • Tak to musím mít.
  • No, vypadá to, že GB rozjíždí PR a teď budeme masírovaný screenama a dávkama informací. Na tuhle hru se tak hrozně těšim!
  • Indy
    OMFG aaaaa bomba...jdu instalovat AVP 2 normálně se mi po shlédnutí traileru postesklo po nostalgickém "pípání" radaru za mariňáka *14*
  • God-of-War
    Kratos říká: bude to kurevsky boží *8*
  • Paráda. Aliens jsou jedna z nelepších sci-fi ság co kdy vznikla.

Perte to do mě! Jen houšť a větší kapky!!!
    • Co by kdo do tebe měl prát? Však je to pravda :)
      • No jako gearbox aby to do mě pral *1* . Fakt doufám že se to povede a už aby to bylo!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit