Přejít na výpis diskuzí
První herní momentky na videu z Aliens: Colonial Marines
23.8.2011 | Petr Poláček
62 příspěvků
-
Dpc JOOOOOOOO ! Miluju Gearbox !
-
Mňam
-
Mnoo, jak mu tam ke konci dá pěsťovku, to mi přišlo trochu přitažený za vlasy. :) Ale je to jen drobná chybka na kráse, tuhle hru chci mít TEĎ! *1*
-
-
A co by si delal ty, kdyby te chytil takovy bastard? To by si na nej cumel?! Aspon jednu facku bys mu dal :DDDD
-
-
Jo jako jednu výchovnou jo v domění že si uědomí že zlobí a pustí ho jo?:D
-
-
No jo, ale v panice o zachranu života to je normální.. zas takovej problém to bejt nemůže..
-
-
no tak tesim se moc ale kdyz vidim napis SEGA mam strach docela prijde mi to jako to novi AvP bez Predatoru coz mi nevadi jen aby hratelnost byla dobra fuj SEGA
-
-
Segy se neboj sega platí *1*
-
-
Neměla to být v počátcích 3rd person akce?
-
-
to byla jiná Alien hra ale jméno si už nepamatuju. myslím, že ji zrušili
-
-
Alien Adventure bo tak nějak
-
Aliens RPG od Obsidianu?
-
-
První screen ukazoval pohled z vlastních očí mariňáka s Puzní puškou, takže ne.
-
-
Aliens jsou můj nejoblíbenější sci-fi film vůbec, takže by bylo absolutně super, kdyby se tahle hra povedla, alespoň částečně, víc se neodvažuji doufat, protože kdo moc čeká, zřídkakdy se vyvaruje zklamání. *4*
-
TOHLE JE BOMBA!!! Sulaco havaruje, kolonie na LV 426, ty animace, stínování, osvícení. Tohle je velkolepé.
-
Hmm.. Ještě mi na stěně visí plakát s touhle hrou, strašně starej. Ale je tak parádní že se mi ho celou tu dobu nechtělo sundat ani když to vypadalo že ta hra nikdy nevyjde :-)