Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rancor1223
    Hrál jsem betu jak WoWP tak War Thunder. A ani o jedné bych nemohl říci že je zábavná i když War Thunder by dostal o půl bodu víc.
    WoWP má skutečně velice jednoduchý letecký model a jak sám autor napsal, klávesnice a myš je zde nejlepší volbou, s ničím jiným prostě nic netrefíte. Mapy jsou tak akorát, letadla kousek od sebe. Všechno to zni hezky, ale v mém případě tomu chyběla jedna celkem podstatná věc - zábava. Ať je letecký model sebejednodušší, musíte se soustředit na let a především střílení. WoT to zvládá skvěle, má naprosto primitivní mechaniky a soustředit se fakt nemusíte, zvlášť jako casual hráč. (Já s WoT seknul po 2 měsících, ten matchmaking mě dovádí k šílenství)
    War Thunder je trochu něco jiného, letadla se ovládají o poznání jinak a skutečně cítíte jejich váhu, zvláště v případě bombardérů. I tak se kombinace myš a klávesnice zdála nejlepší volbou (beztak knipl nemám). Tady byl let relativně zábavný a celkově mě hra bavila. Problém je, že než někam doletíte, trvá to věčnost a pak vás dost dobře někdo vykosí během vteřinky a jedete od znova, 5 minut letu. Docela otravné také byly nesmyslné pády letadel (možná způsobené beta verzí).
    Toť mé dojmy z bety WoWP a War Thunder. Nedoporučil bych ani jednu *3*
  • U mne si to hoši běloruští dost pokáleli virálem , který posílali do schránek všech kdo se snažili do bety dostat . Takže ač fanda WoT , tak na rybičky ve vzduchu jim kašlu - minimálně nějaký čas ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit