Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevite jak strilet ze zadu letadla
  • rancor1223
    Hrál jsem betu jak WoWP tak War Thunder. A ani o jedné bych nemohl říci že je zábavná i když War Thunder by dostal o půl bodu víc.
    WoWP má skutečně velice jednoduchý letecký model a jak sám autor napsal, klávesnice a myš je zde nejlepší volbou, s ničím jiným prostě nic netrefíte. Mapy jsou tak akorát, letadla kousek od sebe. Všechno to zni hezky, ale v mém případě tomu chyběla jedna celkem podstatná věc - zábava. Ať je letecký model sebejednodušší, musíte se soustředit na let a především střílení. WoT to zvládá skvěle, má naprosto primitivní mechaniky a soustředit se fakt nemusíte, zvlášť jako casual hráč. (Já s WoT seknul po 2 měsících, ten matchmaking mě dovádí k šílenství)
    War Thunder je trochu něco jiného, letadla se ovládají o poznání jinak a skutečně cítíte jejich váhu, zvláště v případě bombardérů. I tak se kombinace myš a klávesnice zdála nejlepší volbou (beztak knipl nemám). Tady byl let relativně zábavný a celkově mě hra bavila. Problém je, že než někam doletíte, trvá to věčnost a pak vás dost dobře někdo vykosí během vteřinky a jedete od znova, 5 minut letu. Docela otravné také byly nesmyslné pády letadel (možná způsobené beta verzí).
    Toť mé dojmy z bety WoWP a War Thunder. Nedoporučil bych ani jednu *3*
    • walltar
      Já nechápu proč se snaží dělat letecké hry pro lidi koho letecké hry nějak nezajímají..... já mám X52 pro a nemám si na něm s čím zalítat protože každá letecká hra je tak arkádová že by ji nehrála ani vopice. *7*
      • tady nemusis nic strachat, SU25T zdarma
        http://www.digitalcombatsimulator.com/index.php?ProductId=21&end_pos=137&scr=product&lang=en
        • no on asi myslel na Track IR...
      • www.digitalcombatsimulator.com
        s tymto sa budes muset potrapit, pretoze bez nastudovania manualu si ani nesktrnes
        • walltar
          Pěkné. To už by chtělo Track IR. Musím někde vyštrachat nějaké prachy.
          • Freetrack stačí, i když s Track IR je to jiná liga. Jinak nesmrtelný Falcon, aktuálně třeba ve verzi BMS je pro využití X52 taky dobrá volba *4*
            • Kurna..ted bych tě nejradši kopnul...zase mi přiomenout Falcona, stačilo video a jsem v tom zpátky:). To něž se do toho dostanu zase veme studium jak na zkoušku a pak výkys na dlouhý hodiny. Máš mě na svědomí:D.
          • A co třeba MS Flight simulator ? ^-^
  • No asi zase škoda *7* už by to konečně chtělo nějaký pořádný letecky simulátor i když nevadíme když to i prvky arkády třeba rád jsem hral HAWX 1,2 nevíte jestli něco teď zajímaveho vyjde ???
    • A čo takto Rigs of Rod: Total HC simulátor všetkého, primárne skôr áut, ale aj lodí a lietadiel: keď si napríklad do nákladného lietadla naložíš neprikurtovaný náklad, v zákrute ti odrazu trží zboku a podobne. Neprípustná zákruta ti ako v reáli odlomí krídlo a tvrdé pristátie aj kolieska...
    • War Thunder

Alebo z tých viac HC sa už dá kúpiť DCS P-51D Mustang, odporúčam *3*
    • Skuste Rise of Flight, ktery je se 2 letadly free to play
  • Nejsem zadny expert na litani , za kniplem v IL2 sem stravil asi jen 60hod. ale tenhle paskvil od ruskych alkoholiku jakozto i ty tanky,jsou udelany jen pro tupe hrace mackajici tlacitka a kupujici zlataky ve snaze nahnat nesmyslne skusenosti neboli ziskat neco co druhy nema...ehmm...
    Nerkuli smesny system rozdelovani trid letadel a tanku kdy vetsinou neplatici hrac s nizsi tridou dela jen terc pro ty co si zaplati premium...
    Zbytecne marneni casu a penez...strcte si to nekam...
  • No nehral jsem to, ale pokud implementovali letani tak jak to bylo ve FreeLancerovi (dle clanku to tak vypada) tak bych to i zkusil.
    • "asi máme každej jinou představu o tom co je legrační :) :) :) :)"
    • Freelancer je vesmírný sim...to má opravdu s ovládáním letadel pramálo společnýho, každopádně Freelancer je daleko lepší
      • walltar
        No freelancer s jeho fyzikou klidně mohl být simulátor ponorek. *1* Takže ono to asi zase co se implementování létání týče nebude od sebe tak daleko.
  • Tahle hra pouze dělá ostudu sérii IL-2.
  • Kozy
    Tanky mi nespadly ani jednou a investoval jsem goldy jenom do kamufláže, když nechceš tak neplatíš..a thohle rozhodně stojí za zkoušku ale nebojim se že to bude takovej žrout času jako WoT
  • Autor článku má asi v hlavě průvan, když chválí hru, která zvýhodňuje ovládání myší proti joysticku, že? *15* Navíc jde o letadla.
    • O průvanu nic nevím, co jsem naposledy koukal, mám hlavu kompletně zakrytou a bez děr. Hru jako celek nechválím, jen oceňuji její přístup k arkádovosti a způsob, jak se podbízí masám. A o to ji jde. Pokud máš rád simulátory a klacky, tohle nebude nic pro tebe, ostatně v závěru to zmiňuji :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit