Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vokr.cz
    Vypadá to zajímavě. I když na animacích zapracovali, tak občas je vidět, že to pořád ještě pokulhává, nasvětlení taky oplývá občas barvami omalovánek a detailní záběry nejsou zase tak detailní. Ale určitě to bude velké a neodolatelné:)
    • Na übercool grafiku se*e pes! Hlavní, že to má atmosféru! Že tam nemají nemodernější vodu atd, to je jedno, hlavně aby se to dobře hrálo.
  • super, ale ked chcete poriadne rpg s otvorenym svetom a vela moznostami tak vam odporucam Call of Duty Black Ops
    • bud to je povedeny vtip nebo ses zralej na lecebnu:)
      • Spíš starej vtip, který už není vtipný.
    • Nejlepší RPG bylo v Dukenovi3d, to mi nikdo nevymluví!!!!
    • Jo jasne a nejlepší střílečka je Skyrim
    • v tom budou drogy...
    • cod manie to uz je horsi nez facebook
  • Před chvílí jsem shlédl Zaklínače, teď Skyrim a jsem natěšenej na obojí jak malej Jarda.
  • Takže místo bran do Oblivionu budeme "snímat" draky :)
  • Vypadá to hezky a poku to nebude tak okaté copy&paste jako Oblivion, tak by to mohla být zábava
  • Spolu se Zaklínačem 2 to jsou jediny dvě hry ktery pro mě stojí za to si je letos koupit a to ve sběratelske edici :)
    • a co Risen 2
      • Risen 2 si dáme v Super Legendary Edition
  • Hmm tak Elder Scrolls jsem nehrál ani jeden,ale tímhle asi začnu:-)
    • A ja ho zase hraju uz od Areny, dagerfall jsem hral snad desetkrat. Akorat v Oblivionu jsem se spis jenom rozhlizel protoze me moc nebavil. Tak jsem zvedavy na tohle.
    • Tak to jsme dva. *3*
  • konečne hra ktorá sa oplatí kúpiť, a tá hudba je úchvatná. Podla mna minimálne RPG roku
  • Po Zaklinači 2 asi nejočekávanější RPG tohohle roku...už se těším na další bugfest *1*
  • mazec

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit