Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RavenHolm
    Nemůžu se dočkat, protože jednička byla naprosto skvělá. Btw Smrť vypadá moc povedeně a Válce jistě neudělá ostudu.
  • Doufám, že to bude znova i na PC. Moc her tohoto typu se na PC nepodívá navíc v tak dobrém portu.
  • darksiders byla pecka a pro mě osobně překvapení roku snad,nezapomenu nikdy na tuhle skvělou hru,na dvojku se budu jedině těšit
  • na pc moc podobnych her neni a pro me to bylo velke prekvapeni. kdyz nekdo rekne konzolova hra, tak si predstavim prave neco jako darksiders a vetsinou ohrnu nos, ale u darksiders sem to neudelal a zahral sem si perfektni hru a vrele doporucuju vsem co ji nehrali. jeste bych dodal, ze nektere pc hry kde je vice zpusobu moznosi vyvoje postavy se dokonce oznacuji jako rpg :) a pokud nekdo rekne o mass efect 2, ze je to rpg, tak si to same muze rict klidne i u darksiders. v teto hre je neco kazdeho zanru a vubec ji to neskodi
  • BoB.2
    Doufam že to bude na PC a v češtině jako jednička.
  • Zdá se to jenom mně, nebo Death vypadá jako Mick Thomson ze skupiny SlipKnot? *1*
    • no.. částečně by se dalo, ale mě spíš připomíná hlavní postavu Splatterhouse
      • Taky pravda *4*
  • Jednička byla jednoznačná pecka, nic podobného jsem na PC nehrál a velmi mě překvapila. Strávil jsem u ní (podle statistiky samotné hry ) 22 hodin čistého času a doufám, že dvojka bude minimálně stějně dobrá. GO Darksiders GO
  • "Video již není k dispozici, THQ si nárokuje práva.." *9*
    Na Tubě je jinde..
    http://www.youtube.com/watch?v=s6GxlrhnLjo
    ..než to zas smažů. No ale důležité je, že se na konci traileru v rohu zablýskne ikonka PC, takže JUCHÉ *2*
  • xMort
    Jednička byla hodně milé překvapení. Super hra a za pokračování jsem moc rád. Jen bych teda radši příběhové pokračování, než paralelní linii (na kterou to asi vypadá).
  • Prvni dil byl uplne super na PC tohoto stilu je sakra malo uz se tesim spousta lidi to kritizovalo kuli grfice ale jak ja rikam grafika neni vsechno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit