Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na tohle lze říci jediné: GO ROCKSTEADY!!! Velmi se těším na další dílo mistrů herní zábavy, u kterých zatím platí co hra, to klenot. Moc, moc, moc držím pěsti, ať jim to vydrží i do budoucna a ať takových tvůrců jen přibývá!
  • Tak jen tak pro upřesnění jde to po sobě : Origins , Asylum , City a Knight .
  • Jde vidět že jsi Arkham Origins nehrál. Aspoň ně přišlo že Arkham Origins přímo bez nějaké pauzi navazuje na Arkham Assylum.
  • Rozhodně to beru jako plnohodnotný díl. Herní doba je slušná, několik nových padouchů (nových myšleno, že jsme se s nimi ve hře ještě nesetkali), ale i hromada starých známých. Hratelnost zůstává stejná. Půlka města je sice stejná jako v Arkham City (respektive jen s pár odlištnostmi) což pro mě ale nebylo na škodu. Rád jsem si prošel místa ze dvojky znovu a v jiném kabátě. Takže dle mně, se jít do trojky rozhodně vyplatí - především jsi-li fanoušek předchozích dílů *1*
  • ''fap fap fap fap''
  • Darkseid by byl dobrý big bad, sice těžce mimo Batmanovu ligu, ale stejně by Bruce nakonec vymyslel nějakou lest jak ho porazit *3*
  • btw trailer jako by stylem z oka vypadl těm posledním Batmanům od Nolana, je vidět že se dost insprovali
  • Tak vzhledem k tomu, že se to vždy odehrává v noci tam moc lidí nelze čekat. Přece jen mě ale ty liduprázdné ulice vždy štvaly. Škoda, že si (asi) zase našli záminku je tam nedat.
  • Nebo Batman: Vyhul Pele, Vyhul Díru apod. *7*
  • Už se dá i předobjednat: http://www.game-key.cz/detail-hry.aspx?gid=57 *1* Jinak těším se na Batmobil (bylo mi líto v Arkham Origins se na něj v jeskyni jen dívat).
  • mohli už rovnou přidat batloď, batmotorku, batkoptéru, batletadlo, batponorku.. tedy věci co má GTA série už asi 10 let
  • a pak rozjedou sérii Batman: Gotham City, Origins, Knight
  • Já vím. Ale zároveň ten příběh šíleně protlačuje Red hood origin verzi. Je to asi jako kdyby řekli "No, Joker je Red Hood. On si to sice už víceméně nepamatuje, ale je to tak."
    Třeba Nolanova vize Jokera jako člověka bez ID, otisku prstů, jakékoli identity záznamů nebo minulosti, mi přišla mnohem děsivější. Vím, že Killing joke je legenda a mám ho rád, ale tahle věc mě tam prostě mrzí
  • 1, Asylum
    2, City
    3, Origins
    4, Knight

Very difficult to remember. *7*
  • firebug
    Nemůžu se dočkat. Nedávno jsem potřetí dohrál Arkham Asylum a teď mám podruhé rozehrané Arkham City a zase jsem se do toho neskutečně zažral. Fakt boží hry i pro lidi, co o Batmanovi skoro nic nevědí (všechno se tu dozví:-). Rocksteady skvěle zvládli zkombinovat komiksovou, ale přesto velmi dospělou a temnou atmosféru se zábavným a návykovým gameplayem.
    Arkham Knight na první pohled slibuje zase další posun v hratelnosti (Batmobile, větší Gotham) a snad zachová i to, pročež tak miluji předchozí díly. Tedy hlavně tu temnou komiksovou atmosféru, která na mě z prvního traileru bohužel nadýchla. Snad to další zveřejněné střípky ze hry dají do pořádku... :-)
    Otázka na fanoušky: Vyplatí se pořízení Arkham Origins? Působí na vás jako plnohodnotný díl, který smysluplně rozvijí Batmaní Arkham universum, nebo jde spíše o nastavený doplněk, bez kterého byste se (zpětně hodnoceno) obešli?
  • Arkham Origins se odehrává před událostma z Arkham Assylum - čili by tam Joker být neměl.
  • Lukyz
    Gotham bude podle mě opět liduprázdný - na začátku traileru jsou vidět davy prchajících lidí a Scarecrow (?) říká, že se jedná o poslední varování a možnost opustit město.
    GTA z toho prostě nebude a možná je to tak dobře *3*
  • Pomalu se v těch názvech začínám ztrácet. Příště bude Arkham legend nebo tak něco *4* . Doufám, že dostanem uplně novou herní mapu, že budou po ulicích konečně sem tam i normální lidi, co na vás budou reagovat, možnost ovládat batmobil a batstíhačku, pak bych to teda bral všemi deseti. Ten trailer je takový...generický, ale tak co.
  • Takže po "zassassinscreedovatění"batmana v arkham city tu máme jeho "zgtáčkovatění" v Arkham Knight. Věřím že rocksteady co do herních kvalit opět nezklame.
  • Lukyz
    "Sometimes I remember it one way, sometimes another... if I'm going to have a past, I prefer it to be multiple choice!"
    - Joker (The Killing Joke)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit