Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • misho8723
    Z Batman Arkham Wikie: "In Harley Quinn's Revenge there are several negative pregnacy test and a crib with Scarface painted like Joker. Also, inside the crib there a box stating "WARNING: Test may result in false positive". This heavily hints that Harley is not actually pregnant, and Scarface is probably the "baby" she is singing in the credits of the original game."
  • God-of-War
    Právě sem si stříknul do trenek. Jestli tohle nebude bomba, tak už nevim co jinýho.
  • Pilgrim66
    No pro mne to asi neprekona Deus Ex Human Revolutions nebo Star Citizen reveal trailer, ale je dobrej
  • tam byl těhotenský test na zemi
  • A Batman vyzera ako Ben Affleck, nahoda? :)
  • schumicrast
    Ještě ani nevyšel příběhový přídavek k Arkham Origins a už tady máme oznámení nového dílu. Tohle to jako fanoušek kvituji s povděkem! Navíc trailer vypadá hodně atmosfericky.
  • vojtaruzek
    Údajně, možná si své těhotenství jen vybájila, aby se tak vyrovnala s Jokerovou smrtí.
    Nebo to možná bylo jen takové to blábolení, co šílenci občas dělají.
  • vojtaruzek
    Trailer vypadá dobře, ale to skoro všechny.
  • Tak doufám že tam bude i Joker jako Mark "Luke" Hamill‎
  • Khanemis
    Hmm, podle videa (které samozřejmě nemusí ukazovat umělecký styl samotné hry) to vypadá trošku jinak na pohled než v předchozích hrách. Že by se pokusili o větší odstup ve stylu od minulých arkhamů? Zdá se, že s tím oznámením na nextgen a výraznou změnou hratelnosti (zakomponování batmobilu) asi přijde i nový engine.
  • Malleth
    Ubisoft by to dokázal
  • ringmancz
    to se mi nechce věřit, že by to nevydali na oldgen, třeba i s malým zpožděním
  • tak nevím jestli víte že v Arkham City byla těhotná
  • Nejlepší trailer za posledních X let. *5*
  • Já jsem teda hru dohrál bez jakéhokoliv zaseknutí vinou bugu.
  • Malleth
    Co si budeme povídat, tohle se dalo celkem čekat...ale stejně je to ku*va epic.
  • Jazz
    Proč?
    Ještě nevíš, jak to bude vypadat a jaký to bude mít nároky, tak na co upgrade PC?
  • Super. Už teď jsem zvědavej, s čím RS přijdou po Batmanovi.
  • B.o.b
    Tohle je důvod proč si kopit novou konzoli či upgradovat PC!
  • Bude mít Harley Quinn už dítě?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit