Přejít na výpis diskuzí
První informace o Batman: Arkham Knight doprovází dramatický trailer
4.3.2014 | Aleš Smutný
76 příspěvků
-
Kdyby dali všem padouchům křeslo Batman by je nemusel pořád dokola chytat *1*
-
-
Bez nich by Batman nebyl. Oni ho tvarují a díky nim existuje.
-
-
Ano a hra roku se ukazala *1*
-
Ještě ani nevyšel příběhový přídavek k Arkham Origins a už tady máme oznámení nového dílu. Tohle to jako fanoušek kvituji s povděkem! Navíc trailer vypadá hodně atmosfericky.
-
Batmobil, Rocksteady back ?? :) Este cely Gotham a dokonalost je na svete.
-
Jdu si KOUPIT spod'áry.
-
-
Potlesk za to, že si je jenom nestáhneš :D
-
-
Bude mít Harley Quinn už dítě?
-
-
Z Batman Arkham Wikie: "In Harley Quinn's Revenge there are several negative pregnacy test and a crib with Scarface painted like Joker. Also, inside the crib there a box stating "WARNING: Test may result in false positive". This heavily hints that Harley is not actually pregnant, and Scarface is probably the "baby" she is singing in the credits of the original game."
-
tak nevím jestli víte že v Arkham City byla těhotná
-
-
Údajně, možná si své těhotenství jen vybájila, aby se tak vyrovnala s Jokerovou smrtí.
Nebo to možná bylo jen takové to blábolení, co šílenci občas dělají. -
-
tam byl těhotenský test na zemi
-
-
-
-
Super. Už teď jsem zvědavej, s čím RS přijdou po Batmanovi.
-
Nemůžu se dočkat. Nedávno jsem potřetí dohrál Arkham Asylum a teď mám podruhé rozehrané Arkham City a zase jsem se do toho neskutečně zažral. Fakt boží hry i pro lidi, co o Batmanovi skoro nic nevědí (všechno se tu dozví:-). Rocksteady skvěle zvládli zkombinovat komiksovou, ale přesto velmi dospělou a temnou atmosféru se zábavným a návykovým gameplayem.
Arkham Knight na první pohled slibuje zase další posun v hratelnosti (Batmobile, větší Gotham) a snad zachová i to, pročež tak miluji předchozí díly. Tedy hlavně tu temnou komiksovou atmosféru, která na mě z prvního traileru bohužel nadýchla. Snad to další zveřejněné střípky ze hry dají do pořádku... :-)
Otázka na fanoušky: Vyplatí se pořízení Arkham Origins? Působí na vás jako plnohodnotný díl, který smysluplně rozvijí Batmaní Arkham universum, nebo jde spíše o nastavený doplněk, bez kterého byste se (zpětně hodnoceno) obešli? -
-
Rozhodně to beru jako plnohodnotný díl. Herní doba je slušná, několik nových padouchů (nových myšleno, že jsme se s nimi ve hře ještě nesetkali), ale i hromada starých známých. Hratelnost zůstává stejná. Půlka města je sice stejná jako v Arkham City (respektive jen s pár odlištnostmi) což pro mě ale nebylo na škodu. Rád jsem si prošel místa ze dvojky znovu a v jiném kabátě. Takže dle mně, se jít do trojky rozhodně vyplatí - především jsi-li fanoušek předchozích dílů *1*
-
-
už by ale mohli trochu proházet padouchy...
-
-
za koho?
-
-
Darkseid by byl dobrý big bad, sice těžce mimo Batmanovu ligu, ale stejně by Bruce nakonec vymyslel nějakou lest jak ho porazit *3*
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=w8UEQf6ED7o