Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hele. kdyz se ti zvetsoval lvl tak se ti otevyraly nove brneni v obchodech tak kazdej bantita si ho mohl jit koupit *3*
  • NEkromanT
    Nezapominej na fjordy a tundry, spousta lesiku, jezer atd. Nicmene hory asi budou majoritni no, takovej Northrend z WoWka, ale min prehnanej.
  • Já nevim, mě se hry od Bethesdy nelíbí, vždycky si vzali příliš velké sousto. Snad pořádně dodělají konečně interakci mezi světem a hrdinou, už aby byl konec toho, že hrdina se v Oblivionu mohl přidat ke všem frakcím, být ochránce Říše a zároveň námezdný vrah :D
    Grafika bude skvělá, to umí. Taky bych chtěl méně měst, ale aby byly dost dobře detailní. Přidal bych více vesnic a oživil lesy, hory apod., aby se nestalo, že za deset minut hraní potkám jen 2 vlky a laň.
  • To si viem celkom predstavit na zaklade charisma a persuation skillu:) ktory by mohol napriklad znizovat sumu nalezneho resp. vynutit vratenie zadara:DD
  • misho8723
    Tu je ešte jeden z chýbajúcich scanov - tento sa týka popisu krajiny : http://www.divshare.com/image/13726077-5c7
  • Tak to sme na tom uplne stejne. Jak se v Dark messiah obevil prvni pavouk, tak hra letela z disku *1*
  • Tak se to vyřešilo..
  • USER47
    Je to gameplay z vynikající oblivionský konverze jménem Nehrim.
    http://nehrim.de/indexEV.html

Se Skyrimem to nemá nic společnýho.
  • Je
  • MrSanta
    Hory má Skyrim na jihu (ty samé ve kterých je Bruma) a dál jsou i úrodné nížiny. Jednotvárnosti ledového království bych se nebál, i na těch skanech jsou vidět pěkné lesíky a zelené louky.
  • I v G III s CP to bylo vyreseny na jednicku
  • není to jedno?
  • To znám...Super *4*
  • Koukám na to pořád dokola .Buď to toho 25.8.2010 ještě neměli nové ikonky nebo chcou nechat ty staré i s interfacem a nebo a to je nejpravděpodobnější je to nějáký mod. *9*
  • http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/01/06/february-cover-revealedesv-the-elder-scrolls-v-skyrim.aspx Tu stránku jsem dostal od komunity Teskařů(Opravdu originální název já vím) A bylo tam napsáno co tam v tom časopisu bude, že to bude o Tes V
    tak jsem to napsal na facebook Games.cz tak jsem se chtěl jen zeptat jestli to našli sami .Nebo díky mé moc nepodrobné informaci...Ani nevím jak to přešlo v tuhle (Ohromnou) diskuzi..
    S láskou Já.
  • ale ta hra je ve vývoji už kolem tří a více let.Ale jak říkáš tky mi to přišlo nějak podobné.
  • 1) Nevím, co si kam dal....
    2) Otázka: Jak si o tom něco mohl vědět dřív, než to preview vyšlo?
  • Kurník, admini klidně ten druhej smažte. :-)
  • v editoru jdou udělat i větší šílenosti, ale to je vedlejší. Hlavně tam jsou ale úplně stejné modely a textury jako v Oblivionu, navíc těžko bude na netu takhle brzo takové video, když teprve vyšlo první preview s několika fotkami...stačí se nad tím trochu zamyslet.
  • v editoru jdou udělat i větší šílenosti, ale to je vedlejší. Hlavně tam jsou ale úplně stejné modely a textury jako v Oblivionu, navíc těžko bude na netu takhle brzo takové video, když teprve vyšlo první preview s několika fotkami...stačí se nad tím trochu zamyslet.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit