Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dostat minuska za smajlik - tomu uz rikam styl :D

S.P. je serial, ktery si s nicim nedela servitky a neboji se ukazat veci bez de**ntniho obalu, ve kterem je dneska zabalene uplne vsechno. Nemusi se vsem libit, nemusi ho vsichni chapat, ale hazet spinu na neco co clovek nezna? To je uroven.
  • toť názor sagi toffiho ....a já souhalsím ..... kde to žijeme :D
  • Jo, ale vzhledem k tomu že jeho dabér zemřel, si myslim že z úcty (u South Parku dost divný slovo *1* ) tam nebude.
  • EuroSamurai
    Možná kdyby PC verze nebyla tak zprasená a nebyli tam příšerně designovaný minihry tak by ji lidi docenili a nebo to bylo prostě tim že sou lidi tupý a nevěděj že to není akční hra ale rpg se statistikama.
  • Neni pravda. Vyjadreni nejakeho nazoru nebyva zakonceno necim,co muze druhou stranu urazit. A navic rikas ze ti tvuj nazor 'bohuzel' vyslouzil minuska. Proc to 'bohuzel'? Minuska nejsou urazka,jen vyjadreni nesouhlasu.
  • Není co dodat, South Park the Game se pro mě právě stal neojčekávanější hrou všech dob! Obsidiani jsou super, a škoda jejich nedoceněného Alpha Projectu!
  • EuroSamurai
    Není.
    Jen je z něj pedofilní Darth Chef.
    http://www.youtube.com/watch?v=wT36yv0Y-1k
  • EuroSamurai
    Jazz:Hustý!
  • Ale samozřejmě jako odkaz na epizodu Cartmanova máma je flundra dobré.
  • Skvělé jsou ještě komentáře Treye Parkera a Matta Stonea na youtube k jednotlivým epizodám. Spousta zajímavých informací.
  • Šéf sotva, je mrtvej.
  • Jazz
    A už letí další mínus, uíííí!
  • si asi myslite, že jste chytří a jak vidite skryté poiinty a ostatní ne? Odkud jste na to přišli?
  • EuroSamurai
    Jo, ste banda pokryteckých a tupých kreténů .
  • Resp. se jim to proste nelibi. Muj pripad. proste jsem nikdy neprisel na chut stylu animace. To, ze ten serial ma hlubsi podstatu, je sice pekny, ale kdyz to proste nekomu nesedne po vizualni strance, tak to podstata nezachrani.
  • Jen na okraj ... ja hodne casto s trolem.diskuznim nesouhlasim. V tomto pripade jsem jenom vyjadril svuj nazor, ze South Park mne naprosto miji a nikdy jsem mu neprisel na chut. Tot vse. Bohuzel mi tento nazor na teto diskusi vydelal neuveritelne mnozstvi minusek.
  • SkillJam
    Resp. ten seriál vůbec nepochopili a nevidí hlubší podstatu významu :)
  • SkillJam
    Já bych teda radši hrál za Jaye nebo Boba :D
  • Ah...už tu máme první páreček trollů. Měli by jsme to zarazit, nebo se nám tu začnou množit. Už jen při pomyšlení na to co by mohlo vzniknout vzájemnou láskou a sympatiemi Dethkloka a Trola.diskuzního je mi na blití... Proboha, není to snad Jindra?
  • South Park je super seriál...Kdo nám poví jak dopadne toto RPG? Šerif Barbrady? Šéf? Doktor Mepfisto nebo snad Denverští mustangové?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit