Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    to už bude chybět jen hra podle Clerks *15*
  • Trol.diskuzni
    *5*
  • Trol.diskuzni
    Jelikož v současné době nemám příliš na vybranou (jak už jsem několikrát říkal), tak se věnuju práci, poslechu hudby a také se rád pobavím nad zoufalostí českých hráčů, kteří nedokáží žít s myšlenkou, že někdo nemusí všechny hry jen milovat a ospravedlňovat. *3*
  • Jn lepší trolit na games.cz co :)
    Uplne vidim tvuj nabitej kalendar : pondelí trollení na games .... utery...trollení na games.cz blaablabla ... pátek-sobota extra dávka trollení, jelikož nemás co dělat :D
  • ...kterej radši trávíš tady kritizováním her, který jsi nikdy nehrál, nebo recenzí her, který jsi nikdy nehrál. Good job!
  • Trol.diskuzni
    Jéje, to dávají furt ti stejní uživatelé... Dokud nemám více než 30 mínusek, tak se nad tím ani nepozastavuju. *4*
  • Soude podle poctu minusek, ktera dostavame, se vetsina navsetvniku Games v South Parku uplne vyziva. Ale ja jim to neberu, kazdej mame nejake sve "guilty pleasure."
  • Trol.diskuzni
    Všichni? Myslíš ty tři čtyři osoby tady, pro které je ten stupidní styl humoru cool? Nenech se zmást, většina lidí by si o tu srágoru neopřela ani kolo...
  • Jojo ... je to serial, ze ktereho jsou tu vsichni ocividne uplne odvareni *7*
  • Trol.diskuzni
    Televize, seriály a drtivá většina filmů jsou pro mne jen marněním volného času... *3*
  • Mechwarrior_bw
    neviem, či je to ďaľší trolling ale ak hľadáš zábavný seriál hodný tvojho intelektu tak si určite pozri teletubbies. Deti to majú radi tak to asi bude vhodné aj pre teba.
  • http://www.youtube.com/watch?v=IPEYycCRKXo

zapomel jsem nejak pribalit odkaz...
  • Ale bez toho se nedozvis jak funguji rozhodovaci procesy v dobe ekonomicke krize :D -
  • Vubec nic, to jenom redaktori na Games.cz nevi o hernich zanrech absolutne nic. On je totiz docela rozdil mezi JRPG a RPG s tahovymi souboji.
  • To mas pravdu, ten tvuj je zcela zbytecny :)
  • Uh.. Už ani nevím co je to South Park. Nějaký seriál? *4* Já to snad slyším poprvé.
  • Pan_Klobouk
    Zni to opravdu silene a nedovedu si predstavit co z toho vyleze. Video napovi. ;)
  • Trol.diskuzni
    South Park mi byl vždycky naprosto ukradený (stejně jako Simpsons a další rádobycool gangsta relácie), ale docela by mě zajímalo, co má tato hra společného s JRPG, když už je tento článek takhle otagovaný...?
  • "...a povolání vymyšlené Cartmanem.." To bude určitě "Chamtivý žid". *1*
  • Dle popisu vyjde ta hra tak za měsíc i s volnými víkendy. A dle zkušeností s prací Matta a Treye bude scénář hotový nejdříve 2 dny před vydáním.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit