Přejít na výpis diskuzí
První informace o South Park RPG zní slibně i divně
4.12.2011 | Petr Poláček
63 příspěvků
-
to už bude chybět jen hra podle Clerks *15*
-
*5*
-
Jelikož v současné době nemám příliš na vybranou (jak už jsem několikrát říkal), tak se věnuju práci, poslechu hudby a také se rád pobavím nad zoufalostí českých hráčů, kteří nedokáží žít s myšlenkou, že někdo nemusí všechny hry jen milovat a ospravedlňovat. *3*
-
Jn lepší trolit na games.cz co :)
Uplne vidim tvuj nabitej kalendar : pondelí trollení na games .... utery...trollení na games.cz blaablabla ... pátek-sobota extra dávka trollení, jelikož nemás co dělat :D -
...kterej radši trávíš tady kritizováním her, který jsi nikdy nehrál, nebo recenzí her, který jsi nikdy nehrál. Good job!
-
Jéje, to dávají furt ti stejní uživatelé... Dokud nemám více než 30 mínusek, tak se nad tím ani nepozastavuju. *4*
-
Soude podle poctu minusek, ktera dostavame, se vetsina navsetvniku Games v South Parku uplne vyziva. Ale ja jim to neberu, kazdej mame nejake sve "guilty pleasure."
-
Všichni? Myslíš ty tři čtyři osoby tady, pro které je ten stupidní styl humoru cool? Nenech se zmást, většina lidí by si o tu srágoru neopřela ani kolo...
-
Jojo ... je to serial, ze ktereho jsou tu vsichni ocividne uplne odvareni *7*
-
Televize, seriály a drtivá většina filmů jsou pro mne jen marněním volného času... *3*
-
neviem, či je to ďaľší trolling ale ak hľadáš zábavný seriál hodný tvojho intelektu tak si určite pozri teletubbies. Deti to majú radi tak to asi bude vhodné aj pre teba.
-
http://www.youtube.com/watch?v=IPEYycCRKXo
zapomel jsem nejak pribalit odkaz... -
Ale bez toho se nedozvis jak funguji rozhodovaci procesy v dobe ekonomicke krize :D -
-
Vubec nic, to jenom redaktori na Games.cz nevi o hernich zanrech absolutne nic. On je totiz docela rozdil mezi JRPG a RPG s tahovymi souboji.
-
To mas pravdu, ten tvuj je zcela zbytecny :)
-
Uh.. Už ani nevím co je to South Park. Nějaký seriál? *4* Já to snad slyším poprvé.
-
Zni to opravdu silene a nedovedu si predstavit co z toho vyleze. Video napovi. ;)
-
South Park mi byl vždycky naprosto ukradený (stejně jako Simpsons a další rádobycool gangsta relácie), ale docela by mě zajímalo, co má tato hra společného s JRPG, když už je tento článek takhle otagovaný...?
-
"...a povolání vymyšlené Cartmanem.." To bude určitě "Chamtivý žid". *1*
-
Dle popisu vyjde ta hra tak za měsíc i s volnými víkendy. A dle zkušeností s prací Matta a Treye bude scénář hotový nejdříve 2 dny před vydáním.