Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak mam RPG hry rad, tak tenhle 'titul' s radosti preskocim. South Park jako serial totiz absolutne nemusim a hra na jeho motivy mi je ukradena.

(*fan-rage commences*)
    • Zcela zbytečný koment :)
      • To mas pravdu, ten tvuj je zcela zbytecny :)
        • Hairy_Ass
          Přijít do diskuse a napsat, že tě její téma absolutně nezajímá ale zbytečný opravdu je. *2*
          • EuroSamurai
            Jazz:Hustý!
          • EuroSamurai
            Když sem naposled napsal to samý co ty u jrpg tak sem dostal kopu mínusů což je opravdu zajímavý.
            • Jazz
              A už letí další mínus, uíííí!
            • EuroSamurai
              Jo, ste banda pokryteckých a tupých kreténů .
            • Cahir
              Ještě něco?
            • EuroSamurai
              Tady je vidět co za primitivy sem leze :D
            • EuroSamurai
              A pozor nákej kus lejna mi dal mínus, o bože :D
  • Tak South park jsem viděl akorát v podobě animovaného filmu a i když jsem ho dokoukal do konce, byla mi už po pár minutách jasné, že divákem seriálu vážně nebudu a zrovna tak mi je teď jasné, že nejsem cílová skupina ani pro tuhle hru...
  • Trol.diskuzni
    South Park mi byl vždycky naprosto ukradený (stejně jako Simpsons a další rádobycool gangsta relácie), ale docela by mě zajímalo, co má tato hra společného s JRPG, když už je tento článek takhle otagovaný...?
    • Mechwarrior_bw
      neviem, či je to ďaľší trolling ale ak hľadáš zábavný seriál hodný tvojho intelektu tak si určite pozri teletubbies. Deti to majú radi tak to asi bude vhodné aj pre teba.
      • Trol.diskuzni
        Televize, seriály a drtivá většina filmů jsou pro mne jen marněním volného času... *3*
        • Jn lepší trolit na games.cz co :)
          Uplne vidim tvuj nabitej kalendar : pondelí trollení na games .... utery...trollení na games.cz blaablabla ... pátek-sobota extra dávka trollení, jelikož nemás co dělat :D
          • Trol.diskuzni
            *5*
            • Dostat minuska za smajlik - tomu uz rikam styl :D

S.P. je serial, ktery si s nicim nedela servitky a neboji se ukazat veci bez de**ntniho obalu, ve kterem je dneska zabalene uplne vsechno. Nemusi se vsem libit, nemusi ho vsichni chapat, ale hazet spinu na neco co clovek nezna? To je uroven.
        • ...kterej radši trávíš tady kritizováním her, který jsi nikdy nehrál, nebo recenzí her, který jsi nikdy nehrál. Good job!
          • Trol.diskuzni
            Jelikož v současné době nemám příliš na vybranou (jak už jsem několikrát říkal), tak se věnuju práci, poslechu hudby a také se rád pobavím nad zoufalostí českých hráčů, kteří nedokáží žít s myšlenkou, že někdo nemusí všechny hry jen milovat a ospravedlňovat. *3*
    • http://www.youtube.com/watch?v=IPEYycCRKXo

zapomel jsem nejak pribalit odkaz...
    • Ale bez toho se nedozvis jak funguji rozhodovaci procesy v dobe ekonomicke krize :D -
    • Vubec nic, to jenom redaktori na Games.cz nevi o hernich zanrech absolutne nic. On je totiz docela rozdil mezi JRPG a RPG s tahovymi souboji.
  • Uh.. Už ani nevím co je to South Park. Nějaký seriál? *4* Já to snad slyším poprvé.
    • Ah...už tu máme první páreček trollů. Měli by jsme to zarazit, nebo se nám tu začnou množit. Už jen při pomyšlení na to co by mohlo vzniknout vzájemnou láskou a sympatiemi Dethkloka a Trola.diskuzního je mi na blití... Proboha, není to snad Jindra?
      • Jen na okraj ... ja hodne casto s trolem.diskuznim nesouhlasim. V tomto pripade jsem jenom vyjadril svuj nazor, ze South Park mne naprosto miji a nikdy jsem mu neprisel na chut. Tot vse. Bohuzel mi tento nazor na teto diskusi vydelal neuveritelne mnozstvi minusek.
        • Neni pravda. Vyjadreni nejakeho nazoru nebyva zakonceno necim,co muze druhou stranu urazit. A navic rikas ze ti tvuj nazor 'bohuzel' vyslouzil minuska. Proc to 'bohuzel'? Minuska nejsou urazka,jen vyjadreni nesouhlasu.
    • Jojo ... je to serial, ze ktereho jsou tu vsichni ocividne uplne odvareni *7*
      • Trol.diskuzni
        Všichni? Myslíš ty tři čtyři osoby tady, pro které je ten stupidní styl humoru cool? Nenech se zmást, většina lidí by si o tu srágoru neopřela ani kolo...
        • Cahir
          Ty čurá...! Stupidní humor neexistuje. Existujou pouze lidé, kteří mají rypák nahoru, nebo smyslem pro daný typ humoru neoplývají.
          • SkillJam
            Resp. ten seriál vůbec nepochopili a nevidí hlubší podstatu významu :)
            • Resp. se jim to proste nelibi. Muj pripad. proste jsem nikdy neprisel na chut stylu animace. To, ze ten serial ma hlubsi podstatu, je sice pekny, ale kdyz to proste nekomu nesedne po vizualni strance, tak to podstata nezachrani.
        • Soude podle poctu minusek, ktera dostavame, se vetsina navsetvniku Games v South Parku uplne vyziva. Ale ja jim to neberu, kazdej mame nejake sve "guilty pleasure."
          • Trol.diskuzni
            Jéje, to dávají furt ti stejní uživatelé... Dokud nemám více než 30 mínusek, tak se nad tím ani nepozastavuju. *4*
            • Trol.diskuzni
              Ještě vám chybí 13 mínusek, abych se nad tím začal pozastavovat, návštěvníci! *1* *1* *1*

Edit: Vtipné, jak návštěvníci reflektují, co píšu = zajímá je, co píšu. *5*
  • Není co dodat, South Park the Game se pro mě právě stal neojčekávanější hrou všech dob! Obsidiani jsou super, a škoda jejich nedoceněného Alpha Projectu!
    • EuroSamurai
      Možná kdyby PC verze nebyla tak zprasená a nebyli tam příšerně designovaný minihry tak by ji lidi docenili a nebo to bylo prostě tim že sou lidi tupý a nevěděj že to není akční hra ale rpg se statistikama.
  • michaliuz18
    jedine co ktomu mozem povedat je ze tak ci tak to bude priemerna hra s divnymi 2D pohybmi ako som cital ale ako napad to moze byt dobry...
    a po druhe : tim timíí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit