Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • palver
    Nu fakt, že horší už to nebude...
  • ZvacA
    A jak se to vlastně v tomhle liší od předchozích dílů? Obávám se, že patent na scénář, ve kterém by v jedné ze tří čokolád našel obyčejný polobosý a otrhaný klouček prodávající jabka pozvánku k mafiánské rodině, která zrovna vypsala konkurz, držíme asi jen tady.
  • ne ty trole ..dej v tom traileru je kyc.. o boze sem chudinka bez rodicu, co skoci s congama v dzungli , pak se vrati je hrozne drsnej a da se k mafifi ..WAAUU... americaaan dream !
  • michaliuz18
    kdyz si na sectore za hlupaka aspon tady mas velky pocet liku , to se jen tak nevidi martasi :D
  • Ty si GTA asi nikdy nehral co? Alebo tam sa niekedy stalo to, ze auta po naraze odlietavali a hned vybuchovali? Alebo pri nahanacke dostali auta smyk, prevratili sa a vybuchli? Az take sialenstvo v tom tvojom arkadovom gta nikdy nebolo..
  • Kdyby se tak auta ridila jako v Driveru a akcni cast jako Max Payene...
  • ale joo proč ne, kdyby to vyvíjeli 2K Czech jako první díl. Vzpomeň si jak dopadla Mafie II, stála bez pardonu za vyliž p+del. Jak Dopadla Operation Flashpoint II v porovnání s původní českou Operation Flashpoint od Bohemia Interactive? zase nic moc. člověk tak očekává určitou kvalitu, pak to zhltne studio břídilů a ve snaze se zavděčit všem, zase vyjde paskvil, kterej originálu nesahal ani po kolena
  • Keyz
    To nebyla. Možná nějaký gang pravěkých borců.

Mafie je z Itálie.
  • To ja bych si klidne zahral mafii i v praveku. Urcite tu uz byla.
  • Tak Vita jsem fakt nepoznal *8* a zasazeni do 1968 se mi taky absolutne nelibi. Mafii mam proste spojenou s lety 1920 - 1950 a ktualni obdobi mi do toho proste nezapada *10* Uvidime, dam tomu sanci ale nic od toho necekam...
  • Prodeje má nejspíš dobré, ale jak jsem napsal. Orientují se jen na akční hry se zaměřením na jistý realismus (v DayZ si stačí odmyslet zombie). Tudíž nejsou tak známí jako studia, která oslovují větší publikum. Zkoušeli udělat něco jako strategii, ale nevyšlo to moc dobře a Take on Mars a podobné tituly jsou zase jen simulace, tentokrát bez střílení. Netvrdím, že to jsou špatné hry a špatné studio, ale vedle velikánů EA, Ubisoft a další se řadit nemohou. CD Projekt RED už je ednes taky celkem známý a nepochybuji, že velké firmy je respektují. Zkrátka pokud se podíváte do novinek a různých zpráv ze světa o herním průmyslu, tak o naší zemičce tam mnoho nepadne, pokud nebudeme teď počítat sledovaný projekt od Warhorse, který ještě nevyšel. Bohemia Int. je nenápadný a až moc směřovaný jen na úzký segment.
  • Auta maji uzasny, hlavne fyziku, to je fakt ;)
  • Ber te v potaz že ma vyjít příští rok může se to zlepšit
  • Asharak
    Ano všichni tu řešíme grafiku, fajn, jo... jdu si vyčistit ty oči *12*
  • Sr_Lobo
    Jako v base ? *2*
  • Asharak
    Právem Q_Q
  • pribeh lepci nebyl, ovladani uz vubec ne, rozmanitost tak to se musim smat, indie nema nic spolecnyho stemito tituly a nikdy zatim mit nebude asi proto rikas takove veci
  • MARTASLJ19
    Ale no tak...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit