Přejít na výpis diskuzí
První informace z Mafie III mluví o Lincolnově minulosti a návratu Vita Scallety
5.8.2015 | Adam Homola
169 příspěvků
-
Já bych to přeformuloval: Oproti tomuhle se může dokonce i dvojka zdát jako docela dobrá hra. A to je co říct...
-
Rozumím tomu, že ho moc nemusíš, ale kdo se dneska v něčem nenechal někde inspirovat? Zrovna speciálně u her.
-
OK chápu, že v 60.tých letech asi těžko můžeš hrát za romantickýho mafiána let 30.tých, ale mě de spíš o odklon od pojetí původní hry a jestli má vůbec cenu tomu říkat ještě Mafia. To je ovšem asi spíš ale můj problém. Pro mě to pokračování Mafie už nejspíš nebude, ale třeba jako hra to bude dobrý. Jsem prostě starej nostalgik *4*
-
Mne se to celkem libi a těším se, bude to jine nez od nasi kluků, ale to neznamena, že to bude špatné - nemužete vedět, jak by to třeba dopadlo blbě od 2K Czech, co se s tím trápili snad 4 roky od vydání Mafia 2 a nic neukazali.
Obecne na nejaky cesky rychlo dabing kaslu, lidi co soudi kvalitu hry, podle toho jestli ma cesky dabing / titulky jsou mimo...
A navic stejene na to nejvic pičujou ti, co to nakonec ukradnou! -
Postupom casu je coraz viac vidno aky to poklad hru Mafiu 1 v cechach vytvorily.
-
Já s dvojkou neměl problém a užil sem si ji *4* Na Steamu mám 28 hodin, takže u mě velká spokojenost.
-
Škoda jen, že je Bohemka tak nějak pozapomenuta ... nedaří se jim tak moc, ale holt jsou zaměření jen na úzkou část hráčů.
-
Tak jestli máš arkády jako prase tak zatím to tak vypadá. Produkční hodnoty mají určitě velké.
S Mafia 1 a 2 to čistě podle toho prd co víme má málo společného. To nebyla arkáda. Ani dvojka. Tohle je vyloženě komické.... Tedy ten gameplay, co je na netu. -
dej je teda peknej kyc..sbohem Tommy Angelo *3* *7*
-
tak jediný co nám tak trocu zbývá je Bohemka a doufám že se Warhorse nestratí
-
Pokud bych měl hodnotit podle traileru a vzezření hlavního hrdiny, tak Wrestler, Hellboy nebo Cabin in the Woods by byli zaručený propadáky *3* *1*
https://www.youtube.com/watch?v=Ob9J3kCELXE -
hral si dvojku? tak proc se ptas,v 2k czech by to s rozpoctem asi tezko daly, dabing byl super nemel chybu pribeh taky slintal jsem jako malej, jen doufam ze ze zacatku bude poradna akce ve vietnamu
-
A víte co? Česká nečeská, mně se ta hra líbí. A kdo si stěžuje na to, že "grafika je hnusná", tak je slepej jako člověk, kterýmu přestaly fungovat oči.
-
To tam někde bylo?
-
Chcem hrať za starého Vita alebo toho zviazaného chudáka a rozstrielať tomu namakanému hlavnému mačovi zadok. Ale vážne - hra sa mi v istom zmysle páči, už môže len prekvapiť. Viac sklamaný ako z prvého dojmu už nebudem.
-
Mno, po zkouknuti traileru a obrazku mam jen jednu otazku: kdy uz konecne oznami tu Mafii 3? :)
-
Dabing Mafie 1 a 2 mi rozhodně nepřijde jako ... s prominutím ... z*urvený, ale naopak. U dvojky měl alespoň člověk pocit, že to můžeme tak nějak ještě považovat za českou hru, byť už dávno prodanou do ciziny. Bohužel, je mi jasné, že takhle to tu nikdo nevidí, ale to jsme my, Češi ... Závidím docela našim sousedům z Polska, že mohou být hrdí alespoň trochu na své vlastní studio, které vydalo Zaklínače (i když měl hodně chyb) a dokázalo se s ním prosadit a hned s tím nešli mimo hranice (tím myslím, že to neprodali a mají tam svůj vlastní jazyk). V herním průmyslu můžeme být tak nějak leda hrdí na Warhorse, které se teď stalo známé, ale uvidíme jestli to dotáhnou někam dál až vydají první hru. Zatím však můžeme být pyšní na kuloví. Všichni, že čeština je špatná, ale pokud ji tak nemáte nikde rádi, tak se rovnou naučte jen anličtinu a mluvte pouze s ní. Občas se dabing nepovede (v tom případě ho můžete vypnout) a někdy ano, jde jen o to, si ty kvalitní kousky vychutnat a projevit trochu uznání.
-
Hraje tam Steve z Beverly Hills, ani bratři Warnerovi to nezachrání. Takže ano... hodnotil bych stejně. *1*
-
nebejt českýho dabingu, tak by destiny bylo 2x lepší!
-
víc peněz, větší kvalita? ale prosimtě...