Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ad absurdum. Kdyby to vydával Warner Bros a ne SciFy, nebo Asylum, hodnotil bys jinak. Tyhle diskuze mne začínají bavit aneb kontemplativní nářez před spaním *1*
  • Chim
    Ano, dá.

https://www.youtube.com/watch?v=M-pXDoe5a0E
  • Já jsem u dvojky skončil ve chvíli, kdy mi naskočila asi 3 scéna ve stylu zmáčkni q pak u pak c atd. Takže jsem se do vlastní hry nedostal. Nechápu jak tyhle minihry můžou někoho bavit.
  • Stačí napumpovat dostatek peněz do reklamní kampaně a nejspíš nevyhoří. Pokud i tak vyhoří, můžou za to piráti.
  • Ano. I film lze kvalitně hodnotit z traileru. *1*
  • Paulcz
    někdo rozpozná nekvalitu na první pohled, někdo ne.. :)
  • Má to minimálně rok do distribuce a všichni chytrý jak rádia z jednoho gameplaye... to mě vždycky baví :D :D chudáci.. měli byste se od toho počítače někdy odlepit a jít ven, protože už vám to leze na mozek.....to samý s SW:Battlefront
  • Vavrovi se nic nepovedlo. Jen vykradl par filmu...
  • Vypadá to nádherně včetně toho zasazení, jen bych chtěl mít zodpovězeny nějaké otazníky z druhého dílu. Přeci jenom ten konec byl nepříjemně otevřený a dlouhou dobu jsem přemýšlel nad tím jak to všechno mohlo skončit.
  • dvojka byla nejlepsi dil nevim co resis, tohle nema s narodni hrdosti co delat, proste vic penez vetsi kvalita a to byla dvojka a splnila uplne vse doufam ze se to podari i trojce.
  • To jsem tě u gta 5 měl za moudrého .. leda velké ho.
    Vito i Joe byly přesně ti kteří zabíjeli pro prachy, hezké kvádro, auto, a kurwy nehledě na to že byl šíleně nesympatický protože jak řekl sám Vávra byl to grázlík z ulice, který chtěl být pracháčem, proto zradily celou komisi, začali prodávat a podělali to. Nechápu jak může existovat i**ot který řekne že poměrně dobrý člověk je větší kurwa než nějaký vošoust z ulice ... Ohledně toho nového chápu jeho pohnutky ale uvidíme na hru samotnou, i Vávra měl pro vita lepší dialogy a budoucnost než jakou mu díky střihům dali noví autoři ...
  • Jak se píše v článku "nepřítel mého nepřítele je můj přítel" takže asi takhle bych chápal zápletku.
  • Nebyla to dobrá hra a nebyla více realistická. Byla to průměrná hra (protože ji do průměru někdo silně pomohl cca poslední rok před vydáním, do té doby to vypadalo slibně) a realismus byl a je tak na úrovni GTA, které bylo ostatně pro finální podobu M II (ne tu podobu kterou popisovali vývojáři ještě za doby IS) silným zdrojem inspirace.
  • No obyčejnej kriminálník. Zase ten kontext té doby. Ber to tak, sám týpek vyrůstal na ulici, pak si chtěl na jistotu vyzkoušet hraní si na G.I. Joe v zeleni, a když se vrátil, tak doma si to někde znovu štrádovala segregace, kytičkovaní a zhulení pacifisti a celkově opovržení a bordel. Měl v jeho pozici na výběr? A když se o něj nedokázala postarat země, spřáhl se s partičkou jemu podobných. A ti pro změnu skončili s vystřelenýma mozkama po baru, protože nejspíš nějakým konzervativním špagetám nalezli do bysnysu. A tak se rozhodne si to zařídit po svým. Tohle už asi nejde vnímat jako romantický 30. léta s gangsterama ve vyleštěných botách, klobouku, s doutníkem v hubě a se samopalem u boku. Tohle je rození přesně toho zločineckýho systému jak jej známe dnes.
  • TheGGG
    cz dabing k*rvý hry
  • Nesouhlas. Díky tomuto dílu si více lidí doufejme uvědomí, jak moc je potřebný vizonář jako např.Vávra (nebo Desiletes u AC nebo Toby Gard u TR), pokud nemá vzniknout průměrná kopie jiných produktů, ale svébytný kus který si vydobude svoje místo.

Mafia II byla průměrná, ale bylo na ní ještě alespoň zbytkově znát, že někdo měl vizi (než byl odstraněn). Zde M III už naplno předvádí, jak to vypadá bez takové osoby v týmu.
  • 2016. Takže druhé pololetí 2017 ;-)
  • Jediná vec, ktorá ma zaujíma, je že či tam bude realistický jadzný model ako v predchádzajúcich mafiách. Ak nebude, hra ma nezaujíma.
  • Ok tak afroamericana jsem si odskrtnuli. Co dal? V Mafii 4 bude nejaky polocinan a pozvedne triady v san francisku? Mafie 5? Ze by nejaky latino a miami ? Mafie 6 - polorus a New York ? Mafie 7 - polobrazilec nebo poloind, jeste si nejsem jisty. Mafie 8 - pologrizzlyyettimuz nekde v Anchorage...

Ach jo.. *7*
  • PreidaQ
    Většina lidí se radši řídí tím, zda je hra dobrá. Ale proti gustu..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší