Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Radkaa
    Já tu zápletku asi nějak nepochopila... Taliáni tomu chlápkovi povraždí jeho kamarády a on se sppojí s dalším Taliánem, Irem a Hait'aňkou a založí si svoji bandu ? Proč se spojil s tím Italem, když jde proti nim ? A nějak si nepamatuji, že by Irové a Afroameričané byli kamarádi. Já měla mafiány za chlápky v obleku se stylem a ne za tyhle bouchače. *7*
  • Mart9
    Bohužel si nešlo nevšimnout
  • Mart9
    Teprve s tímto dílem lidi docení skvělou dvojku.
  • a jeste to samotny prevraceni pusobi jako skript (je videt myslim 2x skoro stejnej)
  • Keyz
    Strašný. *15*

Jako co to je? Tohle udělat v Mafii 1 tak se obě auta dost poškodí snad to bylo i ve 2 díle...Tady borec jede nabourá a jede dál jakoby trefil hadr...

To prostě míchá GTA, saints row a další. Jsem opravu zvědav co to bude a jak to bude. *15*
  • Chudaci cesi, no... Sranda. Diskuze plna ublizenosti a vlasteneckych slz *1*
  • docela schíza, vzhledem k tomu, jak seriózně se tváří zápletka a zasazení :o)
  • RazorProduction
    Kdyz tohle neopravi !!!! tak tohle bude FAiL medzinarodneho rozmeru,zvlast cesi budov p...t co to ku..a udelali z jich bohem.
  • PreidaQ
    2:55 a dvě vybouchnuvší auta, to je taky něco neuvěřitelného
  • Chim
    Protože musel odehrát dvojku?
  • Prophet
    Nepoužíval Indulonu? *15*
  • Mě se spíše líbí, jak on jako postava dokáže v 2:54 zpomalit ve vzduchu z 130 km/h (zaokrouhleně) na nulu. S takovým přetížením by měl problém i trénovaný pilot, ne?
  • jakubc
    Ono jich na tom hodně dělá, i když to připadlo americkému studiu.
  • Mě na trojce víc vadí arkádovost a nesympatický hlavní hrdina.
  • Chim
    Češi na tom, pokud vím, pořád dělají.
  • Tak mě napadá, proč Vito vypadá tak staře, když mu je pouze 43 let
  • RazorProduction
    Vsimnul si nekdo toho v druhem videu ? https://www.youtube.com/watch?v=KCxXOSZABLc 2:15 takovov picovinu si nedovolilo ani GTA Vice City narazi do auta to vybuchne a vy dete na klidu OMG : /
  • Presne ;)
  • Já raději původní Eleanor, 1973 Mustang Mach 1. Shelby GT500 nevypadá špatně, ale Eleanor to pro mně rozhodně není.
  • "čistě americká produkce" - ne, no....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit