Přejít na výpis diskuzí
První informace z Mafie III mluví o Lincolnově minulosti a návratu Vita Scallety
5.8.2015 | Adam Homola
169 příspěvků
-
Druhá polivina bude porevoluční Praha, z nabídky zmizí tesilky, objeví se fialová saka a černé boty nepůjde kombinovat jinak, než s bílíma ponožkama. Jedna z misí bude zúčastnění se bitek mezi skínama a Cikánama, přičemž se bitka odehraje v restauraci vlastněný Rusákama, čímž si je znepřátelíte. Také zde bude jedna mise mimo Prahu, ta se bude odehrávat v okolí Orlické přehrady...
-
Mě se náhodou Mafia 2 líbila, neříkám, že překonala jedničku, ale hra jako taková byla super. Jen bylo v průběhu vývoje slíbeno více věcí, než bylo implementováno, proto ten hate okolo M2.
-
Hangar13: jejich první hra a hnedka poslední *15* *5* *12*
-
Jenom by mne docela zajímalo jak mnoho z těch negativních reakcí způsobil fakt, že na tom nedělají Češi. Pamatuji si jak se nadávalo na Mafii II. Té je teď jak se zdá odpuštěno. *4*
A směle mínusy do mne přátelé. *1* *2* -
Jsem zvědavý, za jak dlouho bude vypuštěná informace o tom, že se chtějí zavděčit veteránům série, a proto bude hra obsahovat 2 funkce ze 100 jako v předchozím/ích dílu/ech.
-
Ano, zabili. Někdo to odnést musel, tak to vlastně řekli.
-
Já se těšil na super hru s "realistickým" chováním. No nic vypadá to jako GTA: Vice City po 13 (?) letech. Neříkám, že GTA je špatná hra, právě naopak, ale u Army, taky nečekáte hru typu CoD.
-
Zapomněl jsi na hlavního hrdinu Ramba
-
Tak tady je vidět jasná spolupráce s UWE BOLLEM a výsledným produktem nemůže být nic jiného než nový Mafia Rambo *1* *2* *14* *8*
-
Možná konečně Vito vysvětlí, co se stalo s Joem (já vím, pravděpodobně ho zabili)
-
Spíš jednička...
-
Nečekal jsem moc. Čekal jsem dokonce, že to bude mizérie. Ale že to bude tak příšerný, jak to zatím vypadá z informací a ukázek ze hry, to jsem vážně nečekal.
Arkáda někde mezi GTA a Saints Row s nerealistickým jízdním modelem, hromadou výbuchů okolo... a do toho přihodíme trochu multi-kulti rasových klišé...
Tohle nemá s Mafií a jejím duchem vůbec nic společného -
Mno... takže pokračování trendu ze dvojky, jenom horší. S PC portem se ani nemusí obtěžovat. Ale na konsolích si to své diváky určitě najde.
Hodnocení: 2/10 -
MAFIA 4 se bude odehrávat v osmdesátkové Praze. Hlavní postavy vozíčkář Potměšil, Roman Skamene a kozy nostry Evičky 'tričko' Jeníkové.
-
No jo, takže dvojka byla vlastně poslední díl :)
-
takže čistě americká produkce, to bude zase klíšé...
-
Mno jako Retro Car Simulator by to uplne zly bejt nemuselo ;)
-
Jojo, čekal jsem že to bude špatný, ale tohle je fakt špatnej vtip. Fakt je mi z toho blbě.
-
R.I.P Mafia. *13*