Přejít na výpis diskuzí
První informace z Mafie III mluví o Lincolnově minulosti a návratu Vita Scallety
5.8.2015 | Adam Homola
169 příspěvků
-
V jedničce se Vávrovi podařil docela husarskej kousek. Dokázal v jejím scénáři dokonale vystihnout romantizující atmosféru zlatého období mafie v Americe a ještě ji podpořit i na dnešní dobu výborným dabingem a technickým zpracováním. Ve dvojce se to už trochu podělalo, hlavě co se týče scénáře a charakteru hlavní postavy, ale zas úplně špatný to nebylo. Těžko říct jak by to dopadlo, kdyby si Vávra dokázal udržet maximální kontrolu nad projektem jako v jedničce. Ale trojka zatím tou ukázkou působí víc jako GTA už tím, že se hraje za obyčejného kriminálníka. Uvidíme jak to dopadne, ale zatím to moc nenadchlo.
-
no vzhledem na mnoho negativnich reakci v zahranici to s tim nema nic spolecneho
-
Ale no tak, těch 5 lidí v diskuzích určitě reprezentuje většinu herního průmyslu...
-
Tak na ukázkách ze hry ani na traileru mě absolutně nic nezaujalo... *6*
-
Tak příště už aspoň budeš vědět *3* .
-
No budes se divit, ale z toho prispevku to tak nevypada.
-
Nápověda:
https://www.youtube.com/watch?v=B9xvZ1jiB3Y&feature=youtu.be&t=1m40s -
"...Tak víš jak by mělo chutnat ?" Jestli to je celý tak je to dost slabý
-
Prostě tragédie. Naštěstí jsou první reakce tak negativní, že už teď je prakticky jisté, že hra vyhoří.
-
Jediná věc, která mě zajímá je, jestli bude český dabing. Když nebude, hra mě nezajímá. *6*
-
Ty toho nevieš viacej.
-
Tommy byl lidumil (jak řekl Sam), proto je nechal jít, a Sára po něm vyjela sama.
-
Jíš maso?
-
Doufám že to nebude mít deset hodin singlu jako ta dvojka a z nedodělanýho zbitku udělaj dlc.
-
Aha, já to nesledovala, jenom vím o co jde.
-
Přesně tak. I Vito byl největší sympaťák, co měl charisma. Lidi jsou jako ovečky, musíš nad nimi stát s velkou kudlou, aby si uvědomili, co je samo pro ně dobré. Nechápu, jak někomu může Vito připadat nesympatický. Furt menší hajzl než Tommy Angelo, což zabíjel lidi, aby si jen mohl koupit hezký kvádro, vošoustal okamžitě dceru barmana, i když ji měl před dickem ochránit a na konci hry napráskal celou svou rodinu. Tomu já říkám výkon, tak kdo je větší sympaťák?? Nemluvě o tom, že Tommy byl takové neposlušné dítě a nechal pláchnout koho jen mohl včetně Franka a té kurwy, pak společně s Lucasem kradli auta zákazníkům.
BTW: Ten v trojce je taky pěknej vošoust.
pardon, že to tak prožívám a komentuji sprostě, ale tohle se nedá číst. Víto a Joe byla skvělá dvojka. Nesympatický mi možná byl jen Henry. -
Se nedivim, ze tu ty recenze vypadaj jak vypadaj, kdyz uz i ctenari hodnotej hru dle traileru a prvniho gameplay videa *3* Bez urazky, jen me to u tebe vcelku prekvapuje.
-
V Boardwalk Empire Nucky Thompson (Ir) spolupracoval s černochy a měl v nich důležité spojence ...
-
7 AAA titulov za to aby sa vratili stare dobre casy ala DRIVER.
-
To se klidně může stát. Pamatují tu sledovanost 2 dílu před vydáním.
To mělo zejména v ČR velkou kritiku a lidé tam řešili všechno možné a srovnávali to s prvním dílem. Dělal jsem to samé. Ale když se na to zpětně podívám, tak to byla dobrá hra+. Pořád byla více realistická jak ostatní hry, vypadala skvěle (navíc ty volitelné efekty fyziky) a pořád to bylo o mafii. Nebyla to sra*ka, ale na jedničku to nemělo. Porovnání Mafia 1 a Mafie 2. Tak to asi lidé brali.
Mafie 2 vs jiné hry v dané době je lepší score.