Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak třeba staří lidé mají bílé vlasy.
  • Ne jen sem měl blbou náladu tak sem si musel rejpnout.
  • to je moje označení čistě pro emaře tak jim řikam emo homo gay :D proti gayum nic nemam :) ale proti emo homo gayum jo :D
  • Mahcake
    Pravda, taky v interview říkal Capcom, že věděli, že se to fandům nebude líbit a řekli, že je to příběh počátku Danteho.
  • Mahcake
    Ono se hlavně čekalo, že se v 5 vysvětlí kde tu svou ruku Nero vzal. Ale na to je už asi pozdě.
  • (Pro "RAF", 17:11 - tamto vlakno uz je asi moc zatrolleny, ze na nej ani nejde reagovat : D)
  • To RAFes na me? To jsi si teda moc netrefil. To je jen nahoda, ze na me dneska uz dva ruzny tupounci vytahli jasnovidecky "Co cekat od...", nebo si jen menis jmena? Na jeden nick by to asi bylo moc predsudku, co? : D
    Kdyby te to nahodou zajimalo, tak mam gaye mezi nejblizssima pribuznyma, ale i dva celkem dobry kamaradi jsou "homo". To jsem ti nevedomky slapnul na kuri oko, nebo co? Ani ty lidi, ktery zminuju, totiz nemaj problem s oznacenim, jako "teplej", "gay", nebo i "homous". Pejorativne si to muze vylozit jen nekdo, kdo neni sam se sebou v tomhle ohledu srovnanej.
    Samozrejme to jde rict hnusne, ale vsimni si, ze ja jsem s timhle oznacovanim Danteho ani nezacal - jen jsem pouzil uz Piggsym nastolenej "metr".
    Soudit by ti slo. Ted jeste zkusit premejslet. A asi hlavne... ..no nejakej "problem" asi mit budes *2*
  • Případně music: The Glitch Mob - Nalepa Monday remix
  • Co člověk muže čekat od debilního povrchního homofobního blba jako si ty že?
  • Jo, Virgil je taky do běla.
  • bmarg
    Mě celkově 4ka víc bavila za Nera, protože ty jeho fatalitky s tou DEMON ARM a když jste si hodili ještě ten Sentinel (takové to modré duchařské torzo s velkýma prackama) tak jste měli ty fatality ještě brutálnější a hlavně souboje s bossy...

Ale Dante jen vesměs neustále střílel, kosil mečem, takže NERO bylo oživení :)
  • yeah to je mladej dante syn spardy není duvod mu davat novy styl jeho bratr ma taky bíle vlasy ne ?
  • tuto hru im serem, dufam zeohlasia DMC collection HD na xbox a ps3, to si kupim, toto nie.
  • http://www.youtube.com/watch?v=SGv5w3kCVHc

na neho proste ten novy shitfag nema.
  • Hochu radši neotravuj a běž si hrát Battlefield.
  • To by ses me mohl rovnou zeptat, jestli je horsi rakovina, nebo AIDS *3*
    Mne prijdou teply oba dva stejne - takzvane jeden horsi nez druhej...
    DMC jde celkove uplne mimo me - nechci to tady zatrollovat - jen jsem se chtel zeptat co vam tak vadi.
    Krom toho hrdiny jsem se nic nedozvedel, tudiz radsi mizim, aniz bych (snad) rozpoutal nejakej flame...
  • než novy dante ?
  • Chceš řict že tenhle borec je vyc emo homo gay :D http://images.wikia.com/devilmaycry/images/6/63/Dante_4.png
  • Eh...??
    No asi nebudu sam, komu ten starej pripadal daleko vic "emo".
    Vsem se holt zavdecit nemuzou...
  • Takze jde fakt jen o vzhled hrdiny, kterej navic bude kazdej vnimat jinak?
    No dik za odpoved...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit