Přejít na výpis diskuzí
První ingame trailer na DMC - Devil May Cry
7.6.2011 | Aleš Smutný
63 příspěvků
-
jj tak nejak, me by nevadilo kdyby ho zmenily normalnim zpusobem (viz nova lara, ta vypada fakt pekne) ale takhle..... vzdyt vypada jako zfetovanej emo leos mares a to je sakra rozdil od toho sympataka z predchozich dilu
-
Darksiders se nedá s DMC srovnávat *3*
-
jj Nero vlastně, pravda *4* už je to nějaký ten pátek co jsem to hrál naposledy, tak mě pánové a dámy omluvte *3*
No Dante je Dante, bez něj už by to nebylo ono, ale Mě osobně Nero taky nevadil, i když musím přiznat,že jsem byl trochu zklamaný, že nehraji za Danteho *7* -
Darksiders je trochu úplně jiná hra. To je jako srovnávat Planescape Torment a Final Fantasy - obě jsou RPG, ale obě jsou úplně jiná.
-
"Předtím měl vlastní image, troufnu si říct, že sexy. Teď má teenagerovskou image Underworldu. " - jak jsem psal o stránku dřív.
-
To ja prece vim, ze umite vzit mysiscku, a kliknout na minus.
Ted jsem se ale snad slusne ptal, co lidem tak vadi, ne?
Jsou tu leda komenty typu "Hrdina vypada jinak", nebo rovnou "RIP DMC". -
Me Nero vubec nevadil. Mel jsem ho hrozne rad a miloval jsem bitky s Dantem.
-
Nero to byl. Ale ten mi kupodivu nevadil. Jen cutscény s Dantem byly pochopitelně mnohem lepší. Byly...
-
darksiders ho prevalcuje
-
add) mužeme být rádi, že hrajeme za Danteho. Minulém díle se hrálo půlku hry za Nea (myslím) a to byl povyk, no když hráči nechtěli nahradit Danteho, tak je třeba to nějak oživit;) tvůrci v klasickém dalším dílu viděli už jen vaření z vody a omílání toho co už bylo,jen jinak pojmenováno. To moc lidí nedokáže, hlavně na západě, něco funguje a protrhne se s tím pytel až to všechny přehltí *2*
-
Já hral předchozí díly, sledoval jsem i anime DMC a nevadí mi, že má černé vlasy a začne mu růst bíla chocholka po nějakem čase, až pomalinku stane Dantem jako ho známe. Nesmíme zapomínat, že je syn ženy a démona. Takže je napůl člověk ;) No chybí mi scéna s pizzou *1*
-
Vzhled bych neviděl zas tak hroznej, respektivě pár pasážích kdy byl nejspíše "aktivovaný DEMON RAGE" tak měl bílé vlasy a vypadal jako starý Dante, tudíž z toho každej pochopí že jde o první krůčky Danteho po poznání svého "Já"...
-
Co se zase nelibi fanouskum? Vzhled hlavniho hrdiny? Nebo v cem je problem, ze to zabilo celou hru? ("R.I.P. DMC")
Nikdy jsem to nehral, tak mozna proto v tom nadavani vidim zase jen duchodcovskou uzkoprsou prudernost.
Teda pokud jde jen o hrdinu, tak to jde snad sakra prekousnout, ne? Nebudte porad tak negativisticky - pokud je ta hra jinak dobra, tak jste jen sami proti sobe : P -
Treba to nebude spatne, ale na me je to moc silene *3*
-
Předtím měl vlastní image, troufnu si říct, že sexy. Teď má teenagerovskou image Underworldu. Není to jen o barvě vlasů.
-
aspon doufam protoze DMC 3,4 byly paradni hry byla by skoda utnout to
-
styl bojů jak za stara, dokonce se objevily i bílí vlasy ... zkusím demo a uvidím
-
A tys už někde viděl vylejzat ty démony?:O Já ne teda... je to tím že hra není realistická?
-
A tys už někde viděl vylejzat ty démony?:O Já teda ne... Asi to neni realistický...
-
A tys už někde viděl vylejzat ty démony?:O Já ne teda...